Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marcin Meller wyrzeka się PO... I co z tego? |
a jakby byl PIN to zapewne bys nie szukal Pana Sebastiana :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marcin Meller wyrzeka się PO... I co z tego? |
W kauflandzie nie będzie galerii chandlowych, stokrotka buduje nowe galerie, chyba 16 sklepów w powieszchni od 45 do 300 m2 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
330km ten bialy mustang ma?? hmm to fajne autko musi byc.. moze najszybszy nie jest ale do jezdego z szybszych w miejscie mozna go zaliczyc... no to nic sie ciekawego nie dowiedzialem...myslalem ze moze jakies evo , sub. impr. lub m3 jezdza po lomzy tylko ja o tym niewiem...ale jednak nie.. szkoda:)
|
|
a ja dosyc czytania kazdego tematu o tym samym, a czytam dla rozrywki , nie dla niszczenia zdrowia.Inni zapewnie smieją sie z z tego fora, ze łomżyńscy idioci zadawają sobie przez cale zycie te same pytania. co zmostem co z kauflandem az zal sie czyta "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
są jeszcze uczciwi ludzie na tym świecie:-))
|
|
IMO... nieoplacalne. Sprzedaj te cudo techniki i kup cos z mocniejszym sercem, bo to ani niewyglada, ani niejezdzi dobrze, do nieczego to sie nienadaje.
|
|
ok, mój stan wiedzy pozwala odrzucić ziarno od plawy ;) ale cuż pozostaje życzyć Powodzenia :)
|
|
A tak BTW. jezdziles bez pojecia w rajdzie mechaniaka. Naucz sie ogarniac te niecałe 90 KM najpierw a potem mysl o wiekszej mocy, bo jak Ty jeżdziles to była tragedia.
|
|
Ciekawiło mnie tylko czy robią to dla statku turystycznego o którym był niedawno artykuł, czy może znów zaczną spławiać zboże do Gdańska ;)
|
|
Pięknie ktoś zorganizował dzień dziecka, szczególnie dla dzieci .Przez prawie dwie godziny obserwowałam zmagania najmłodszych artystów i tu dla nich wielie brawa, dzieci dały z siebie wszystko były fantastyczne. Natomiast organizatorzy i opiekunki dzieci wykazały się swoja wielką nieodpowiedzialnością / chodzi konkretnie o panie opiekunki dzieci ubranych w żółte odblaskowe kamizelki/w prawie 30 stopniowym upale te dzieciaczki robiły frekfencję ,bo zamówiono aktorów ze stolicy ,którzy się po drodze zakopali gdziś i trzeba było czekać ,a pani autorka ,,w prezencie dzieciom ,, poskakała kilka razy i trzepała biznes na sprzedaży swojej książki. Wszystko ok tylko nikt nie zwrócił dzieciom uwagi ,że nie siedzi sie na gołym betonie bez grama wody. Pani miała butelkę z wodą i jeden plastikowy kubeczek ,ale z tej butelki piła sama nie zauważyłam ,aby podzieliła się z dziećmi. Skandal nie wiem czy rodzice wiedza co działo sie dziś pod ratuszem ,gdzie wielcy wodzowie potrzyli na to ze swoich gabinetów, gdzie i co na to pan Choiński spec od oświaty. Gdzie pani dyrektor przedszkola z którego były dzieciaczki ubrane w odblaskowe kamizelki. Dlaczego inne przedszkola zaraz po swoich występach szybciutko mogły zabrać dzieci z tego upału. Mam nadzieję ,że odpowiednie władze wyjaśnią to skandaliczne zachowanie odpowiedzialnych za bezpieczną opiekę nad powierzonymi im dziećmi. Co na to rodzice?
|
|
SERDUSZKO11 tu jest Twój post właśnie go czytałam i całkowicie popieram Twoje zdenerwowanie. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=144281&t=144281
|
|
http://www.lks.4lomza.pl/news.php?idNews=515&PHPSESSID=163c34c1aa0ab85eef09266c6999c516
|
|
no prosze pan selekcjoner nie umiescil 2 postow zwiazanych z tematem, forum przejela wladza
|
|
dlaczego na stronie z tematami widzę ze jest tu 15 postów a ja widzę tylko 2??
|
|
toc on sie z nikogo nie "cieszy" ........
|
|
nie ma jak to paczka papierosów zanim wstaniesz rano z łóżka :D // osobiscie nie palę Jarek
|
|
Ja nie pale półtora roku. Namawiam każdego do rzucenia, logic86 ja tez nie miałem zbyt ważnego powodu do rzucenia. Ba... nawet zawsze powtarzałem ze lepiej jest sie z ludźmi dogadać "na papierosie" :) Zawsze mówiłem jak to jest fajnie sobie zapalić... Dlaczego tak mówiłem? Po prostu nie pamiętałem jak to jest nie palić. Paliłem ok. 8 lat. Teraz nie mam problemu jak pójdę do znajomych, a u nich sie nie pali, albo jadę z kimś samochodem w trasie od kilku godzin i mam chęć zapalić :) pozdrawiam wszystkich palących i niepalących
|
|
hehehe :) autko, zbieramy ekipe i jedziemy do Szczecina
|
|
lomzanie w wiekszosci sa pusci w srodku, wyjalowieni z wyzszych uczuc i idei. prowadza iscie konsumpcyjny tryb zycia. stad mamy tyle tych molochow zwanych supermarketami. P.S. a skarpa rzeczywiscie swietna.
|
|
6 dzien na tabexie he i pierwszy dzien bez papierosa :) nie jest zle jest calkiem ekstra he dzieki tabletkom nie odczowam "przykrych skutków rzucania"
|
|
Ja sie dopiero dowiedziałem rano o tym dniu ale już było za późno bo zapaliłem już wcześniej.
|
|
Nie mam już zamiaru komentować tego co się wydarzyło bo już napisałam tyle ,ale nie zostało zamieszczone.Chciałam tylko powiedziec ,że sprawy nie pozostawię bez echa są inne spoby niż blokowanie postów na forum .pozdrawiam cenzora ale te metody to relikt przeszłości .Życzę miłego dnia
|
|
no jeszcze dzisiaj zadnego fajeczka ale cos czuje ze niedlugo sobie pier...ne w pluco bo az mnie trzesie
|
|
Jak nie narzekanie , że nie ma to późno :/ każdy umie narzekać a co i jak to już cisza.. ;) Osobiście uważam , że dobrze ;) przynajmniej u nas będzie później , Łomża jest original ;))))) pozdrawiam
|
|
Przy Centrum Katolickim jest.
|
|
jesli nie zablokowana, to (nie)mozna dokonac zakupu w supermarkcie. ... & vice versa!
|
|
Gdzie w mieście jest sklep jeździecki....toczki....bryczesy gdzie kupić bardzo proszę o pomoc
|
|
Ja nie rozumie
|
|
upal to 35 stopni i 90 % wilgoci
|