Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reforma OFE - prawda inaczej |
Juz po raz kolejny pisałam czego dotyczyła moja wypowiedz ,ale niestety ktoś to w perfidny sposób usuwa i nie zamieszcza A w archiwum jest ,że na ten temat jest 13 wypowiedzi ciekawe prawda?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reforma OFE - prawda inaczej |
hala targowa na piętrze jest kuśnierz,polecam bo korzystałam. rudy błazen z druhem
|
|
Hamerwayt czy coś takiego jest ok ,tylko ok 3x droższa niż normalna.
|
|
odsyłam również do artykułu poświęconemu tej grupie oraz ich spektaklu http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=11841
|
|
Nie jest światowym dniem rzucania palenia, ale ja rzucam,kto podejmuje tego dnia próbe, niech przynajmniej postawi kropke,reszta omija temat,bez zbędnych komentarzy. Powodzenia.
|
|
a ja nie palę od 7 maja i bardzo dobrze mi z tym. Namawiam wszystkich do rzucenia rano wstajesz z łóżka i czujesz się duuuużo lepiej... pozdrawiam
|
|
upał to jest w piekle hehe koniczyna
|
|
Trzeba mieć prawo jazdy kat. G oraz pół bani pod zastaw.
|
|
mitsu 3000gt jest mocne tylko w wersji VR-4... wolnossące i do tego nie daj Boże z automatem, to porażka, którą objedzie diesel po programie... a S4 to i w Łomży jest...
|
|
Gans - ja nie mam nic do kolesi co sobie wieczorkiem w grupie na motocyklach śmigają. Niech się bawią ile wlezie. Zdziwienie mnie ogarnia jak jakiś idiota pruje po legionów jak po torze. Nawet jeśl sobie nic nie zrobi to może zabić kogoś kto jedzie samochodem. Nie chciałbym by jakieś kawasaki wpadło mi do samochodu tylko dlatego że idiota na nim jedzie.
|
|
są do dupy
|
|
Purzeczko nie sprawdziła się na meczach. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |