środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Konia ze stajni się nie wyprowadza

Otwarcie Kauflanda: 21Czerwca ,Lidla nie wiem ale pewnie te cos ok.tego. W Kauflandzie byłem już w środku i powiem ,żejest całkiem spoko w końcu większy jakiś kslpek noi stokrotka nam się buduje.,...osiedla za porucznika ,oby tak dalej!

Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Konia ze stajni się nie wyprowadza

nie kazdy chce i ma warunki :/

cos tam pewnie badaja to jest rozstawione obok przepompowni pepesu

pizza jak *****, gdy masz kasę, to jest.

Krist OFF co tak zafascynowany to pizzą, pewnie jakaś tam sexowna kelnerka lub kucharka ??

Challenger:
jaki teraz masz silnik? GA16DE z NVCS? GA16DE bez NVCS? GA16DS?

ten pierwszy nie występował na EDM, więc masz zapewne albo drugi albo trzeci...
trzeci jest gaźnikowy, więc swap na silnik z wtryskiem będzie dość trudny do ogarnięcia od strony elektryki...

i jeszcze jedno pytanie z ciekawości: skąd wziąłeś ten silnik sr16ve?

Cześć, szukam kogoś kto zajmuje się przerabianiem, odnawianiem futer w Łomży lub okolicy.Znacie kogoś ??

A ten pan wójt ma wszystkich w d... i sypie nagrodami na lewo i prawo. Nawet dostała osoba (50% uposażenia), która bezczelnie kłamała w sprawie ww. i manipulowała protokołami z sesji. Pytanie tylko, na czyje zlecenie? To już zagadka do rozwikłania przez prokuraturę. Tylko, że... no właśnie, aby nie wyszło, że ręka rękę myje i "kaczki grykę zjadły a bocian w d... dostał", bo ta wolna Polska taka... szkoda słów.

Blanko tyle wypocin... a ty dalej nie czytasz ze zrozumieniem

bmw e30 320 trzyma się na równi z tym mustangiem a ma tylko 130 km - tyle ze jest duuuużo lżejsze.

Co z tego, że mustang ma 330 koni jak jest ciężki jak rudy102?
Zalicza się go do szybkich ale w Łomżyńskiej klasyfikacji nie będzie nawet w pierwszej dziesiątce ;)

SaneOne: a skad ta pewnosc ze mam wlasnie GA16DS?

666: czyzby ktos z mechaniaka? :P A co do sprzegal to od poczatku mi nie oddawalo do konca :/

Z treści tematu wynika, że oczekuje się apelacji i oficjalnego uzasadnienia wyroku.Poczekajmy a możemy się wkrótce dowiedzieć , kto kłamał a kto ,mówił prawdę. Poznamy imiennie tych, którzy kłamali ,robiąc to celowo i jakie konsekwencje za to poniosą. Namowa do kłamstwa , jak również zapłata za wypowiadanie kłamstwa, jest przestępstwem i ewidentną korupcja, ściganą bezwzględnie , ostatnimi czasy, przez prawo.

Mi tam sie podoba weta, jezeli kogos interesuja dane kierunki, bez zastanawiania sie nad poziomem itd. powinien tam pojsc i juz. reszta zalezy tylko od siebie samego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org