Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oto nowa twarz s-PiS-kowców |
FIN dzieciaczek z bawełny po pysku widać dostanie wkrótce :D rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oto nowa twarz s-PiS-kowców |
No właśnie - Ty se idziesz a koleś w maluszku sobie jedzie... To jest powodem Twojej zazdrości Lepiej gorzej jechać niż dobrze iść :P
|
|
nareszcie świeże towary w naszym mieście uff będę mogła uprawiać sex z chłopakiem na świeżej kiełbasce
|
|
debilizm i analfabetyzm sie szerzy "Counter stikr" ... te poje.. gry robią wam sieke z mózgu..
|
|
tyku nie przecze ze sam kiedys podobny temat zalozylem, nie wypieram sie i dlatego wkurwuaja mnie takie odpowiedzi na temat z zapytaniem skad sciagnac csa+bot's. pojechalbym kazdego z lomzy w csa, no moze z niewielkimi wyjatkami, serio co z tego ze non steam?? na wiekszosci pozadnych serwerow ns sa skanery i jest ok. pozatym trzeba byc zjebem ogromnym zeby sie jarac gra na czitach, mi czasami jak za dobrze idzie i jade kazdego na serwerze to zmieniam serwer bo gra zaczyna sie robic nudna i ide na serwer gdzie jestem mniej wiecej w polowie stawki. i tak sie ku rwa cwiczy skilla , nikt nigdy nie nauczyl sie grac grajac z gorszymi @!!!!!! TYLKO Z LEPSZYMI NAUCZYSZ SIE GRAC !!! westerrn digital..... morda kapciu bez gimnazjum.... mam juz swoje lata, moglbym byc pewnie twoim ojcem a jak ci cos nie pasuje to juz twoj problem. idz do konta i zwal se konika, to ciwychodzi najepiej, czy to fucha twojej starej ??? hee ??? ;-]]]] OWNED !!!!!!
|
|
Jak żeś legat parszywy to pewnie że nie polecasz.pewnie byłeś i powiedzieli że się do roboty nie nadajesz.
|
|
Popieram Bazyla14 w sprawie strojenia kosciołów. Ksiądz bierze 700 zł za godzinę roboty to mógl by przynajmniej jakoś ten kościół przystroić. Zainwestował by powiedzmy około 1500 zł i potem miał by jakieś kwiatki i tego typu bzdety.
|
|
SaneOne: Wlasnie na SR16VE bede zmieniac :) Wlasnie bylem w 2 zakldach mechanicznych. Wniosek: nie kazdy lepszy mechanik zrobi SWAPA :P pzdr.
|
|
sprecyzuj sie delfin , a nie tak palniesz jak łysy glacą o kant kuli ....
|
|
Ale kotlet odgrzany.... rudy błazen z druhem
|
|
Co byś chciał wiedzieć. Ważne, że żyje
|
|
magdzia ponad 100 pkt. to tylko teoretyczna, jak będzie mało osób to przyjmą i poniżej. magdzia Egzaminy zawodowe są już od paru lat, więc chyba już to wszyscy ogarneli, oczywista oczywistość. czyli : w wecie TW wymiata, a reszta to żenada i ten kierunek utrzymuje wete.
|
|
lomza23 gdy dla Ciebie jest zaszczytem, jak ktoś z innego miasta zapyta się, czy Łomża jest w II lidze albo czy dobre jest piwo, to nie mamy o czym rozmawiać. Gdzie inwestycje dla młodych ?? Gdzi pożądne sklepy ?? Gdzie bulwary ?? itp ?? Po co płacić na jakiś ŁKS, którzy mają ambicje zależnie od humoru. Pelikan mógł wygrać z Katowicami, którzy (Pelikan) grali o nic, a my sobie z Kmitą nie poradziliśmy ?? Zamiast ŁKS w II lidze chciałbym zaobserwować inwestycje typu park, fantanna, rozszerzenie granic Łomży, może jakaś średnia firma weszłaby na rynek łomżyński. ŁKS staje się nowym ulubieńcem PZPN. taka prawda . . .
|
|
Autor: gans (---.lom.netster.pl) Znajdz sobie inne forum dla tak zwanych"psyhopatow" Znalazłem, ale dopiero jak zmieniłem "h" na "ch". Boją się o twoje dalsze postępowanie i prosili abym podał ci ten link. Jeśli ma ci pomóc to proszę: http://quiz.ownia.pl/psychopata
|
|
batarki: nie wierz we wszystko co tam pisze ;) a co do mechanikow to znalazlem kogos kto to zrobi :)
|
|
PAMIETAJCIE W TEJ NORZE REKA REKE MYJE
|
|
ooo chyba zartudnili selekcjonera tematow i postow, wladza przejela forum
|
|
Twoj post nadal znajduje sie na forum, tylko wystarczy troche poszukac http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=144281&t=144281
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |