Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trzymają na siłę jak po wyroku... |
GANS A TOBIE SIE NIE POMYLIłY TYTUłY ZEMSTA W POCHWIE ??? DOBRE rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trzymają na siłę jak po wyroku... |
Jeśli Mgła to dla Ciebie horror i straszne Ci są jakieś ośmiornice z mackami i latające pterodaktyle, to każdy pseudo horror Ci się spodoba. Ja polecam Martwe Zło - Księga Demonów :) http://www.filmweb.pl/f30709/Martwe+z%C5%82o,(1981).
|
|
@ super krzyś: Znasz ACLomza, że się wypowiadasz? Chcesz ze mnie kpić?! Nie poczułem nic! Nie powiedziałeś tego w ryj To nie powiedziałeś nic. Zapadnij do "Nas" i wtedy zobaczysz w dowodach czy samochody są rodziców czy własne. PS: Osobiście wolę jeździć słabszym i starszym wozem ale własnym i spłaconym :P
|
|
bylem tam na weselu, dobra obsluga, dobre posilki, sala w calkiem calkiem (zalezy od ilosci gosci), ale najwazniejszy jest zespol
|
|
Spokojnie, jeszcze nie wszyskto stracone do 30 maja Śląsk ma szanse dogadać się z Dyskobolią.
|
|
Słyszeliście coś o zespole Kaprys z Kolna ?
|
|
Proponuje zrobic zdjęcie pieskowi i umieścic na forum. Na pewno znajdą się osoby które poznają pieska i bedą wiedziały kto jest właścicielem.
|
|
1. Transmisja obrad Sejmu RP. 2. Relacja z obrad Rady Miasta Łomża. 3. ................, itp. Filmy te mają, tę zaletę, że zamiennie mogą robić za komedie. rudy błazen z druhem
|
|
"A ja mam dwa koty" Może się polubią z tym psem. A w Łomży jeśli pies nie jest rasowy, z rodowodem, słowem taki którym można przy znajomych zaszpanować to zapomnij że ktoś go przygarnie. Sam szukałem już kilka razy domów dla takich psów i zazwyczaj bez efektów.
|
|
na allegro.pl a media expert możesz zobaczyć ale wątpię czy będzie kiedyś w emiku w białym były no i w Media markt rudy błazen z druhem
|
|
kris ma rację. Kiedyś musi się skończyć te sztuczne podnoszenie cen "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
wow:O przeczytalam to cala wiadomosc o tych lodach to az mnie glowa rozbolala...a wszystko przez lody:) ludzieee czy wartoo tak bylo tak sprzeczac? chyba nie...przeczytajcie sobie wszystko za jednym razem i zobaczcie ze to nie mam sensuu:) ahh te lody heh:P ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
super_krzys - to zes teraz dojebal... A chlopakom z Auto Club nawet do piet nie dorastasz, internetowy pokemonie... koniczyna
|
|
Kup porządną emalię antykorozyjną. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
ogladal ktos "gruz 200"?? po polsku to bedzie "ladunek 200" NORMALNIE SZOOOOK ruski film... dochodzilemdosiebie
|
|
" to wyobraź sobie że co weekend tysiące młodych ludzi jeździ po całym kraju za swoimi klubami " Ile jest tych tysięcy? 50? Wątpie żeby było więcej. (pamiętaj, że mówimy o obecej II i III lidze). Naprawdę myślisz że Łomży jest potrzebna promocja wśród tych ludzi? Miejskie pieniądze zamiast na łks lepiej byłoby wydać na sporządzanie planów zagospodarowania przestrzennego, uzbrojenie działek pod inwestycję itd. a nie na leczenie kompleksów "lokalnych patriotów" bo dzięki temu w przyszłości byłaby jakaś szansa, że ktoś chciałby łożyć na ten klub. Bo z tego co wiem to łks na nadmiar sponsorów nie cierpi. Ciekawe dłaczego? Przecież to taka świetna forma promocji!! A może po prostu prywatne firmy wiedzą ile jest warta taka promocja? Jeśli znajdziecie sobie prywantych sponsorów to możecie grać nawet w ekstraklasie, słowem się nie odezwę. Ale domaganie się pieniędzy od biednego miasta to już przesada. ", więc bardzo dziękuje że dzięki Tobie mam od rana dobry chumor :)" Szkoda, że ortografii na tym stadionie cię nie nauczyli.
|
|
PSK Publiczny Szpital Kliniczny ul Waszyngtona ( z tyłu Giganta)
|
|
a jak uwazacie że raklama. to niech admin usunie temat i bedzie spokój. DZIECIOM NEOSTRADY MÓWIE STANOWCZE NIE !!!
|
|
I jak zwykle zaczyna się odbieganie od tematu. Więc może zapytam autora co dokladnie chciał osiągnąć zaczynając ten temat ? w sumie z góry wiadomo było, że na forum jest pełno bezmyślnych małolatów, którzy będa tu pisać niesamowite fantazje.. i trudno będzie 3mać się tematu:/ Trudno też jest określić jakie jest najszybsze auto w Łomży.. przede wszystkim nie wiadomo pod jakim względem najszybsze.. od 0 do 100? na 1/4 ? V max? Trzeba było by też podzielić to na jakieś klasy w zależności od pojemności. grubszy temat.. i zdecydowanie nie nadaje sie do dyskusji na tym forum..
|
|
Arizona - 3,54 za galon California - 4,20 za galon rudy błazen z druhem
|
|
Ja to ide i słysze potezny silnik.. niepsotykany warkot... a tu o fiat 126p zapierdziela;D Hehe niema to jak Maluch z silnikem BMW
|
|
Nie wiem kiedy jest otwarcie Lidla, a co do otwarcia Kauflandu, to kilka dni temu pracownicy Kaufland Łomża otrzymali dokumenty do wypełnienia. Praca rozpocznie się 2 czerwca. Zatowarowanie marketu będzie trwało ok 3 tygodni, A otwarcie, jeżeli będzie bez poślizgu, dyrekcja Kaufland planuje na 26 czerwca. To wszystko co wiem na ten temat, a są to informacje z pewnego źródła. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. rudy błazen z druhem
|
|
KAUFFLAND otwieraja miedzy 26-28 czerwca... w tych dniach... za tydzien zacznie się zatowarowanie sklepu
|
|
do wety chodzą uczniowie którzy mieli ponad 100pkt i to wcale nie są głąby bo egzamin sam się nie napisał. Najpierw sie dowiedzcie zanim coś napiszecie o technikum weterynarii. Technik nie leczy zwierząt tylko pomaga w tym lekarzowi. I na TW nie ma łatwo. Od poniedziałku do piątku jest po 8-9 godzin lekcyjnych. W tym jest dużo zajęć zawodowych na których większość z was nie poradziłaby sobie nawet jeśli w liceum macie 4,0. Więc nie piszcie o TW bo tak naprawdę w wecie poziom zaniżają takie kierunki jak np. TTŻ. A tak na marginesie to w wecie kotów się nie gnębi. Nie ma nawet czegoś takiego jak malowanie kotów.
|
|
aaa, zapomnialem dodać, że było to przy bankomacie w Stokrotce. Pozdrawiam M.
|
|
kwestia 30 sec. z google twój nx jest opisany na 100nx squad ;) wracając do swap'a, jeśli nawet miał byś ten silnik to na 99% nikt w Łomży go nie wrzuci do nx tym bardziej po gaźniku. tak czy siak będzie to wymagało w tym konkretnym przypadku worka keszu.
|
|
E30 sie nietrzyma tylko dochodzi na 3 biegu. HEHE. W sumie to niebyla jakis tam kill bo mocno zepsułem start ale na 3 biegu dochodziłem go, u mnie byly 2 osoby. Mysle ze mustang by dostał od e30 na 1/4. Co do najszybszych aut.... Robi sie jedna S6 tzn; ma byc wiecej niz seria(kuniów) oczywiscie.
|
|
Wczoraj napisałam o skandalicznym zachowaniu opiekunek dzieci z przedszkola, które ubrane były w kamizelki odblaskowe. Napisałam szczerą prawdę a mam na to dowody.Poruszyłam sprawę organizatorów i sponsorów. W dziwny sposób ten post znikł z forum nawet nie ma go w archiwum.Mam pytanie kogo ta prawda tak zabolała ? Może właśnie pani dyrektor organizatorzy sponsorzy i ci co tak boją się prawdy wypowiedzieliby się dlaczego tak się stało a nie jak szczury do kanałów pouciekali . Jeśli tak się traktuje pokazywanie skandalicznych zachowań jakie miały miejsce wczoraj na rynku ja z pewnością nie pozostawię tego bez echa .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
i western skleil piczke, krotko z takimi siorkami ;DDDDD
|
|
No ładnie już jest Nas 1131 szybko wam idzie. Może pobijemy jakiś rekordzik?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |