poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
absurdy za nasze pieniądze!

buahahaha...

"swap Audio Help (swŏp) Pronunciation Key
v. swapped, swap·ping, swaps

v. intr.
To trade one thing for another.

v. tr.
To exchange (one thing) for another.

n.

1. An exchange of one thing for another.
2. A contract in which two parties agree to exchange periodic interest payments, especially when one payment is at a fixed rate and the other varies according to the performance of a reference rate, such as the prime rate."

jak widać "swap" to po prostu zamiana czegoś na coś...
zmiana z zajechanego 1.6 na zdrowe 1.6, to także swap - PRAWDZIWY swap hehehehe

koniczyna

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: absurdy za nasze pieniądze!

jeśli z Ciebie taki obrońca zasad pisowni to spadaj na forum dla miłośników ortografii, a ja żałuje że nie nauczyli Ciebie szacunku do innych ludzi bo to jest dużo ważniejsze w życiu ale widać każdy ma swoje wartości życiowe, o jakim leczeniu kompleksów lokalnych patriotów piszesz ? bo jak narazie to swoje kompleksy wobec ŁKSu pokazujesz TY. z mojej strony koniec bo nie chce mi sie już odpowiadać na zaczepki kogos co jeszcze raz powtórze nie ma ZIELONEGO pojęcia na temat o którym pisze. Idź leczyć swoje kompleksy do innego tematu albo wybierz się na spacerek bo jeszcze Ci żyłka pęknie od tego spinania się........

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

konie ? :D

Heeh kryptoreklamy jeszcze gtw-tomek sugeruje 3 piwa wypić żeby smakowało. Burak . najlepiej kup se pizze w Biedronce, odgrzej i zjedz se po waleniu konia a nie pod koniami

rudy błazen z druhem

on sie pyta gdzie można sobie przerobić, a nie gdzie kupic. Nauczcie sie czytac...

DJ Sławek - tel 602803239
DJ Krzysiek - tel 504132132
DJ Sławek - 509199069
DJ Maciek - 0862185151

To chyba wszyscy do których mam namiary jako że sam kiedyś szukałem :) Obdzwoń i popytaj

Pokazujecie tu określenie słowa SWAP które znalezliście pewnie w google.com
Swap silnika to slang odnosi sie do wmiany silnika na taki który poprawi osiągi samochodu czyli mocniejszy posiadający lepsze właściwości niż poprzedni. Tak uważa większość ludzi którzy maja jakieś pojęcie w temacie.
Dwudrzwiowy VW golf, focus i opel corsa to nie coupe choć maja tylko jedną pare drzwi, a SWAP silnika to niejest jego podmianka na taki sam.

hehehe
ludzie swap to swap, możesz określić swapem nawet wymianę RAMu w kompie :D
buhahaha :D
wsadzaj lepiej cr20det a nie pakuj się w 1,6 :P
pozdro i powodzenia w planach :)

sr20det nie wsadzi, bo to było tylko wzdłużnie...
ale może wsadzic sr20ve :], ew. ca18det, ew. sr20DE i uturbić :]

Treść jest ukryta

gowniarzo dresiarze...niezle... ja tez lubie chodzic w dresie, i czuje sie wnim o wiele przyjemniej niz w lato w spoconych dzinsach

koniczyna

od blaszaków w w prawo, gabinet znajduje się w przybuduwce bloku.

Tam nawet chodzą z małymi dziećmi.

Kwiaciernia na bawełnie,nr tel 604527642

Dokladnie, tez tak uwazam. Bylem na 2 weselach gdzie gral DJ i wszyscy byli bardzo zadowoleni. Raz ze duzo taniej, dwa ze leci muzyka jaka zechcesz i w oryginalnym wykonaniu. Nie ma ryzyka, ze bedzie sie sluchac wycia i falszowania. Poza tym zespol i tak w miare czasu robi sobie coraz dluzsze przerwy, a muzyka i tak leci z playbacku. No chyba, ze ktos chce koniecznie wywalic pare tysiecy na dobry zespol, ale tak jak Krist OFF napisal, DJ wezmie 600-700zl i poprowadzi zabawe tak samo dobrze, a moze i lepiej...

W kwiaciarni u Państwa Przybylaków robią dekoracje kościołów. Szczerze mówiąc sama nie widziałam ale patrząc na ich profesjonalizm w innych kompozycjach to szczerze polecam.

ZA 3,50

koniczyna

W kuwejcie.

Gdzie jest nemo.Brak mi Twoich beznadziejnych rozważań.Poszukam Cię na forum miłośników ortografii.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org