środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mocny wywiad z gen. bryg. Sławomirem Petelickim!!

Ja identycznie ,heeh też nie jeżdzę kolarstwem górskim ,bardziej na swój sposób (,,na dziko'') tak szalono bardziej jakby ,szybka prędkość ,drifty skoki itd. możemy sie wkrutce gdzieś śmignąć ,tylko ja właśnie chce swojego sprzedać horizona bo jest dosyć ciężki ,przydałby mi się jakiś alumioniowy..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mocny wywiad z gen. bryg. Sławomirem Petelickim!!

jakby zawodnicy ŁKS - u nie lekceważyli takich zespołów jak Warta Poznań, Odra Opole, Motor Lublin, Pelikan Łowicz, czy też Kmita Zabierzów to by się utrzymali na zapleczu ekstraklasy - na 15 pkt do zdobycia 2 zdobyte - to niech mają pretensje sami do siebie
a co do PZPN - u - to od początku afery korupcyjnej nie wiedzą co mają robić z ligą

tapeciar...aleksandra zkolczykiem bedzie jak terminator

Takos

Kurde z jednej strony bardzo bym chciał zapewne jak kazdy kibic żeby ŁKS został w II lidze (nowej I) ale z drugiej gra ktora zaprezentowali nasi grajkowie to totalna porazka ktora nadaje sie na kopanine w III(nowej II) lidze. Jak powiedzial kolega wczesniej na I lige zasluguja tylko kibice wierni kibice ktorzy zawsze byli z ŁKSem. I jeszcze słówko do ludzi których nie interesują losy ŁKSu np do Pana urzad skarbowy nie obrażaj klubu pisząc jego nazwe z małej liter(jest to nazwa własna) a jeżeli w niku masz miejsce swojej pracy to teraz widze jacy sa nasi urzednicy;d analfabetyzm i nic wiecej i to czesciowo przez nich przez zasranych urzednikow jezeli wy wlodarze i te inne garniturowwe dupy myslicie ze jakies lodowisko czy cos bedzie rozslawialo lomze na cala Polske to ja sie ***** powiesze. Ten klub to jedyna szansa na promocje miasta ale to juz do waszych szanownych przemyslen. MIMO WSZYSTKO WIERZE ZE DOJDZIE DO FUZJI UTRZYMAMY SIE I SWIETNA GRA W PRZYSZLYM SEZONIE POKAZEMY ZE JESTESMY WARCI I LIGI. PZdr dla prawdziwych kibicow

"... i nic wiecej i to czesciowo przez nich przez zasranych urzednikow jezeli wy wlodarze i te inne garniturowwe dupy myslicie ze jakies lodowisko czy cos bedzie rozslawialo lomze na cala Polske to ja sie ***** powiesze. ..."

Wiesz, ja sobie nie życzę aby łks dostawał pieniądze z budżetu (tak celowo napisałem z małej litery). Wolę aby te pieniądze były wydane na lodowisko, na porządne boiska takie jak przy sp 5 przy każdej szkole w Łomży, na naukę dzieci pływania, itp itd niż na 11 piłkarzy którym nawet się nie chcę po boisku biegać. I mogę się założyć, że podobnie myśli większośc mieszkańców Łomży (no może odliczę twoich kolegów - gimnazjalistów).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org