Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak źle nie było od 20 lat! |
Hah niby czemu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak źle nie było od 20 lat! |
ciezko w lomzy jest znalezc dobrego pracodawce
|
|
Ed53...Witam .Mam ten numer dla Pana.Proszę skontaktować się ze mną telefonicznie 600933877.To jest konkretny człowiek,skuteczny i działa w Białymstoku.Na pewno Panu pomoże.Pozdrawiam.
|
|
no ale chociaż nazwa tej grupy? ktoś pamięta? od paru miesięcy chodzi mi po głowie ten tekst i sadze jak by wykopać z kądś ten utwór to by był hit hehe
|
|
Ten pan notorycznie łamie prawo. Jak się dzisiaj rano dowiedziałem, tym razem potraktował radnych jak powietrze. Na ostatniej sesji głosowano kwotę na dofinansowanie projektu "Orlik 2012" czyli kompleks sportowy, ale radni nie podjęli decyzji w sprawie jego lokalizacji. W kilka dni później na połączonych komisjach radni zdecydowali (5 za, 3 przeciw, 1 wstrzymujący), by kompleks powstał w Śniadowie. Tym czasem p. wójt w dniu wczorajszym zgłosił oficjalnie lokalizację, wbrew woli radnych, w Szczepankowie. Ciekawy ten gość ze Śniadowa - "nagminny łamacz prawa".
|
|
To po ci radni. Rozwiązać samorząd w Śniadowie szkoda kasy. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Czekał do ostatniej chwili, bo wczoraj był ostateczny termin podania lokalizacji. Radni nabici w butelkę, czyli "pocałujta w d... wójta".
|
|
No nie wierzę , to już szczyt bezprawia w tej gminie , wójt roluje radnych na każdym kroku a powinien wykonywać ich zalecenie określone w uchwale.Dla wójta to prywatny folwark, co tam radni. Oj radni, radni ,zobaczymy co będzie dalej. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Co od nich ***** chcecie? To porządni ludzie.
|
|
voys czy vojs nie pamietam dokladnie ( w radiu zawsze mowili wojs) teraz tylko ciekawe jak to sie poprawnie pisalo ale tak sie nazywala ta grupa
|
|
zmowa właścicieli stacji paliw. proste
|
|
podbijamyyy :DD
|
|
Podsune wyzej bo nie wiem czy Nasza (szkapa) zdazyla przeczytac, a zdaniem Chetnika obok miejsca w ktorym Polacy rzekomo krecili sie na karuzeli w czasie powstania zydowskiego, stalo niemieckie dzialo, z ktorego Niemcy ostrzeliwali getto. Swiadczy to, ze pochowany na Skalce Milosz jest zwyklym prowokatorem. Ziuta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
...skurwensynki.... ja bym polowe stacji wypie rdolil w kosmos...ale gdzie chamiska z kolna i inncyh podlomzynskich wiosek jedliby hotdogi za pieniadze zarobione w tartakach i masarniach ?? psy dupami w lomzy szczekaja !!!! hau hau ku rwa jego amc !!
|
|
Ja ma dla Ciebie furke dasz te pare stówek i oddam Ci ja na wlasnośc. Full opcja nie bity malo jeżdzony od księdza kupiony nowe opony instalacja gazowa razem ze szwagrem zakladalismy. Za 700 zł Ci go sprzedam na umowe i sie nie bedziesz musial zastanawiac 3 tygodnie a pozniej se znim zrobisz co zechcesz.
|
|
Jaka jest najlepsza praca? Najlepiej jest być nauczycielem wf! Główne zajęcia to sprawdzić obecność dać uczniom piłkę i resztę czasu lekcji gadać sobie z kolegami... No i od czasu do czasu przeprowadzić sprawdzian tylko jest to najlepszy tryb pracy dla kawalera bo pieniędzy dużych niema(z tego co wiem) całe wakacje wolne ferie całe wolne. Taki zawód: zarobić a się nie narobić można powiedzieć.
|
|
i wszystko jasne We are just one of those teams, That you see now and then. We often score six, But we seldom score ten, "We beat 'em at home, And we beat and we beat'em away, We kill any bastards, That get in our way. We are the pride of all Europe, The cock of the North, We hate the Scousers, the Cockneys of course We are United, Without any doubt, We are the Manchester boys. Finał Ligi Mistrzów był przedni, no i oczywiście zasłużone zwycięstwo "Czerwonych Diabłów"!
|
|
Witajcie. Wraz ze swoja klasa bylam (miesiac temu) na ''Dniach otwartych" w ZSWiO ''Weta''. Uczniowie tej szkoly nie byli zbytnio zadowoleni z wizyty ''mlodszych gosci''. Przywitano nas w bardzo arogancki sposob,padlo na przywitanie wiele niecenzuralnych slow ze strony dziewczat.Z tego co zauwazylam kroluja tam panienki z zoltymi wlosami ;|. Pani dyrektor to mila kobieta,tylko szkoda ze uczennice zbyt agresywne,co na pewno nie robi dobrego wrazenia. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gringo...jeżdzić możesz,ale to nie znaczy że umiesz!Niektórym się wydaje że wystarczy nosić spodnie żeby być mężczyzną,albo spódnicę żeby być kobietą...Jestem za zwiększeniem wymagań wobec kandydatów na kierowców.Nie dopuszczać psycholi do kierownicy.Może wtedy byłoby mniej tragedii.
|
|
agaa875 to może będziesz mieć test sprawnościowy w ten sam dzień co ja:) to już niedługo a ja nie mogę rzucić piłką tych 5m... a może mi ktoś powiedzieć ile trwa TWO? pozdrawiam
|
|
Dniówka kosztuje 11 złotych i faktycznie lepiej wykupić pozwolenie na cały rok jeśli ktoś ma czas łowić częściej..a tak przy okazji zapytam,które miejsca polecacie na rybki ;>
|
|
Jak dla mnie to tylko MPT. Pozdro
|
|
no gdzie do *uja taki nieud*cznik dostaje podwyżkę +20% ? Co on zrobił dla tej Łomży !?
|
|
MPT 9624
|
|
Chodzi mi o Łomże. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Rozumiem... mam nadzieje ze sobie jakos poradze:) Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kupiłem jednak Kodak Z712 IS za 499zł i jest całkiem spoko
|
|
orientujecie sie moze jakie jezdza najszybsze auta po łomży ?? ja widzialem najszybsze: nissana 350z bmw e60 530d mazda 6 mps
|
|
zacznijmy od tego, że tego lexusa za parę dni w Łomży nie będzie buhahaha... bo to jest auto testowe... poza tym jest parę szybkich samochodów... a po kiedy grzyba to wiedzieć... jak chcesz zbudować najszyvszy samochód w Łomży to rób go tak, żeby miał okolice 5 sekund do 100km/h i wtedy będziesz dobry ;)
|
|
Challenger: Czy według Ciebie nie można mówić o czymś co jest niezakazane? Równie dobrze przecież się dyskutuje o aborcji, eutanazji, zabijaniu itd. Czy w takim razie nie można mówić według Ciebie czy dobrym jest zabicie człowieka dopóki się tego samemu nie zrobi? Czy nie można mówić o słuszności skazaniu człowieka zanim samemu kogoś się nie skaże i sprawdzi jak to jest? Według Twego myślenia nie powinno być Cię na świecie - rodzice powinni sprawdzić jak to jest z aborcją. Nie tędy droga. Skoro wiadomym jest że coś jest szkodliwe i źle wpływa na funkcjonowanie mózgu (niektórym przecież zresztą i na trzeźwo brakuje) to oczywistym jest że być powinno zakazane. Dochodzi wg mnie tylko problem stopnia szkodliwości. To że w innym kraju coś jest dozwolone a w Polsce nie, nie znaczy że jest to dobre. Grupa ludzi (czyt: ćpunów) pragnie mieć frajdę i "bawić się" bez konsekwencji. Podobnie jak wielu palaczy (w pewnym sensie również narkomani) pewnie żaden tu z propagujących legalizację nie potrafi uzasadnić swej wypowiedzi dlaczego tak miałoby być lepiej. Jedyne co zazwyczaj można usłyszeć to "bo jest fajnie". Ale fajnie jest też dla wielu rozpędzić się samochodem pow. 200km/h, inni chętnie zobaczyliby jak szkoła zostaje wysadzona, kolejny widzi frajdę gdy podłoży nogę staruszce. A dla mnie fajnie byłoby gdyby ta roślinka wyginęła :)
|
|
W okolicach Łomży(blachy BLM) typek ma Lancera EVO VII dla mnie rozp.ierdala wszystkich
|
|
widze ze jeden z łomżyńskiech handlowców się odezwal. nie dziwi mnie wiec taka opinia. otoz po naszych sklepach chodze i potem porownuje ceny i jakos nasi handlowce blado wychodza. dodatkowo wielokrotnie kupowalam w innych sklepach on line nie przez allegro i tez marnie wypadacie. no coz....kazdy ma wybor. ja was dorabiac nie bede. moze w innych miastach ida na przeroba a nie na cene. z reszta, coraz czesciej mowi sie o tym, ze taniej kupowac w warszawie niz w łomży. dodam, ze zdarzalo mi sie w tych sklepach odbierac towar osobisci, bo np bylam przejazdem w warszawie i cena w necie i na zywo pokrywala sie jakos. zakupy w bialymstoki i w warszwie i tak wychodza taniej. przy okazji, mam wlasna dzialanosc i funkcjonuje, bo ide na przywiazanie do siebie klientow i to nie przez wysokie ceny. pozdro i bez urazy. podkreslam ze od kilku lat ani razu sie nie nacielam i nie zwiodlam na allegro i innych sklepach on line.
|
|
łomżyńskie Porsche Carrera widziałem jeden raz, więc dla mnie to samochód widmo! nie zdążyłem się nawet przyjrzeć co to dokładnie za wersja... w sumie to nawet nie pamiętam czy to buda 996 czy 997... jeżeli to podstawowa wersja Carrery (300 KM w 996/325 w 997), to są w Łomży samochody, które na prostej spokojnie dadzą radę takiej maszynie... na zakrętach liczą się przede wszystkim umiejętności kierowcy i nawet jeśli taka Carrera ma świetne zawieszenie oraz wyważenie, to może ją objechać auto mające o połowę mniej mocy... - wydaje się to śmieszne, ale niedowiarkom proponuję obejrzeć: http://pl.youtube.com/watch?v=fuAcbOlv8sA >300 KM 4x4 vs. 1xx KM przód napęd... na prostej Lanos dostaje po dupie, ale w winklach idzie ogniem... ktoś tam wyżej napisał, że jest jakiś Opel Omega B 3.0 V6... nie wiem czy zdajesz sobie sprawę kolego/koleżanko, że 15-letnia Honda Civic 1.6 (b16a2) zmiotłaby taką Omegę z powierzchni ziemii... BMW e60 530d - owszem bardzo fajne auto, oszczędne, elastyczne i w miarę dynamiczne, ale z której strony ta ciężka krowa jest autem do wyścigów? LOLx3 a co do Lexusa, to słyszałem, że leciwy Golf w dieslu dawał mu radę ROTFL rudy błazen z druhem
|
|
No wiec tak jak mowilem, ktos tu zdziera, ale niekoniecznie handlowcy... Tylko widzisz, w uslugach glownie sama sobie ustalasz cene, a w handlu jest kwota jaka musisz zaplacic za towar w hurcie i tego nie przeskoczysz... Jesli teraz sklep sprzedaje na marzy 10%, czyli z kazdych 100zl jakies 10zl minus podatki i ludzie krzycza, ze drozyzna, to ile powinien brac? 2-3% ? Po miesiacu robi out z rynku. Pomysl sama szczerze, ile Tobie trafia do kieszeni z kazdych 100zl wydanych na Twoje uslugi przez klienta... Nie sadze, ze mniej niz 10zl. Wiec gdzie tu mowic o zdzierstwie? Oczywiscie sa zapewne odstepstwa od tego, ale czesto tak to wyglada. A jak porownamy z Warszawa, to co sie dziwic, ze sklep ktory zrobi 10 razy wiecej obrotu bedzie mial i lepsze warunki i ceny u dystrybutorow, zalapie sie na promocje typu kup 50 szt, cena -10% itd? Ze dodatkowo bedzie mogl opuscic marze, bo skala sprzedazy da mu zyski? To niezupelnie jest wina samego przedsiebiorcy, bo pewnych rzeczy nie przeskoczy, jak sama zreszta zauwazylas. Niestety wladze kompletnie nie dbaja u nas o stworzenie warunkow do rozwoju. Miasto bedzie wymierac, jesli sie bedziemy tak chetnie do tego przykladac. Miejmy nadzieje, ze chociaz rzadzacy sie w pore opamietaja.
|
|
słyszałem, że z miejsca dostawał, ale jak się łapał od drugiego biegu, to szedł równo :] i wierzę w takie info a koni ma niecałe 240 AFAIK :)
|
|
na jatkowej pewnie w zibim
|
|
a co to za golf co ma 235km ?to silnik 1.9tdi? czy robiony swap byl? w jakiej budzie?? 3/ 4? 2? czy 5 w 2.0 tdi? moze jakies informacje mi ktos podac o tym?
|
|
oranżada - lublin :)
|
|
ja zamierzam iść do 9ki tak jak większość moich znajomych. Na pewno będzie świetna atmosfera :)
|
|
Greenpi wszystko co pochodzi od "śLEDZI' jest do dupy.
|
|
dwuznaczny temat. zgodzie się :PP
|
|
692 112 518 bardzo dobry fachowiec- nie tylko glazurnik
|
|
Witam, szukam mechanika, ktory zrobi SWAP silnika skrzyni i elektryki pzdr.
|
|
Jaka reklama. Autor móglby przynajmiej zmienic nick bo kazdy wie ze wesolek to ten debil, ktory tam pracuje albo codziennie przebywa(juz sama nie wiem). Ehh przykry jestes chlopaku.
|
|
Abcd --masz do czynienia z emerytką i inwalidką -żeby zrobić fotke musiałoby stac mnie na cyfrówkę --piesek kilka dni poszukiwał swojego pana i jakos nikt się nie zainteresował ...nooo ale skoro są wyrzucane --w państwie katolickim--- noworodki na śmietnik ..cóż życie takiego małego zwierzątka ?
|
|
DO SYLWIA26: Skoro masz termin na lipiec to pewnie byłas już na tej wizycie poprzedzającej? Jak ona wyglada?? Jakie przeproadzają badania? Czy wymagaja kilku wizyt przed porodem ? I jak cenowo kształtuje sie taka wizyta przedporodowa?? Jesli jeszcze nie odbywałaś takiej wizyty to może jak juz będziesz "po" to podzielisz się wrażniami i doświadczeniem. Zależy mi.
|
|
szukasz pracy -delfin-?przyjmij sie na listonosza pobiegasz dziennie kilkadziesiąt razy na 3-4 pietra w słoncu, deszczu z torbą waząca kilka kg .Napewno powiesz ze to ; najlepsza praca pod słońcem; no i -nieżle- tez zarobisz..PO co ma cie zazdrosc zzerać ?.
|
|
Zmienić pracę nie jest tak łatwo. Może dlatego nie mogą jej zmienić, bo po prostu jej nie ma. Co do pocztowców, to nie chodzi tu o strajk tych zza biurek, ale dobrze robią listonosze, że strajkują. Ich praca tylko na pozór jest łatwa i przyjemna. Inne warunki mają ci pracujący w miastach, a inne ci, którzy pracują na wsiach. Często mają do objechania około 100 km terenu, do odwiedzenia z 500 domów, a to wszystko w ciągu 8 godzin pracy. Łatwo obliczyć: na dostarczenie listu do jednego domu mają ... minutę. A gdzie dojazd, gdzie uzyskanie podpisu przy liście poleconym, bardzo często ludzie nie robią tego od ręki. A to muszą wejść do domu, bo robią coś na podwórku, muszą ręce umyć, wytrzeć stół, bo brudny i dopiero Ci list podpiszą. Nie ma czasu na jakiekolwiek pogaduszki. Do tego dochodzi przymus sprzedaży gazet i towarów przemysłowych (proszek do prania, szampony, papierosy itp). Jeśli w ciągu miesiąca nie sprzedadzą odpowiedniej ilości, mają po premii. A za co to wszystko? Za 700 zł wynagrodzenia. Nie ukrywam, że dla tych pracujących w terenie dochodzi rekompensata za paliwo, ale co z tego, gdyż muszą za coś tankować auta. Taka jest cała prawda.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |