środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
I PO co było zmieniać Prezydenta - RADOŚĆ o poranku

każdy lubi co innego...

nie czyń drugiemu co tobie niemiłe

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: I PO co było zmieniać Prezydenta - RADOŚĆ o poranku

Postawą w tej rundzie nie zasłużyliśmy na utrzymanie, ale i tak sercem jestem z biało-czerwonymi. Piłkarze muszą walczyć!

Ja rodziłam siłami natury w marcu tego roku w PSK w Białymstoku. Atmosfera super, połozne podchodziły do rodzących z pełnym profesjonalizmem. Nie uczęszczałam do szkoły rodzenia bo przez 5 miesięcy leżałam. Wszystko wyjaśniły mi jak tylko zaczęły się bóle i nie odchodziły na krok dopóki nie urodziłam. Cały czas asystował im lekarz. Znieczulenie dostałam jak tylko poczułam bóle. Po porodzie dziecko zabrano żebym mogła spokojnie odpocząć a potem była przy mnie aż do wypisu. Teraz mogę dodatkowo polecić PSK bo właśnie zkończyli remont i nowa porodówka jest super.
Dodam, że za nic nie płaciłam.

Akt urodzenia dziecka, które urodziło się w Białymstoku można załatwić listownie przez USC w Łomzy.

tylko duże pieniądze
tylko duże pragnienia
tylko sławne gwiazdy

... postawią atom na nogi :D

rudy błazen z druhem

pynia jak masz problem to z tym do lekarza a nie na forum nikogo nie obchodza twoje smsy a tymbardziej kto je pisal i jaka byla tresc idz z tym na policje

Riposta

Siemka czy orientuje sie ktos gdzie mozna dostac zderzak do audi a3 2006 r. z salonie chca duzo he tyle co jakies w miare srednie autko

a zalosne jest to co piszesz

rudy błazen z druhem

W De'Grasso pizza jest przynajmniej syta(40cos cm) i tam sie najjesz. A jak ci nie pasuje idz do Chili pizzy albo gdzie indziej. W łomży masz z 10 jak nie lepiej pizzerji.

Byłam tam dwa razy -pierwszy i ostatni, obsługa jakaś taka dziwna, odniosłam wrażenie, że dziewczyna nie wiedziała co maja w menu, jak coś chcesz kliencie przynieś se sam tylko czekaj z 5 min znaim ktoś podejdzie i spyta łaskawie czego chcesz ;p sos samował jak koncentrat pomidorowy, ale ten drugi był pyszny. ciasto miałąm wrażenie, że niedopieczone.

Co było dobre?? Wystrój -duzo miejsca, i czas oczekiwania 10 minut - może dlatego niedpieczona? ;/

liczy sie jednak pierwsze wrażenie, a te było niezaspecjalne i niezachwycające.
takie jest moje zdanie na ten temat.

juz po twoim poscie wzieli i zamkneli :)

rudy błazen z druhem

Słyszałam również , że można kupić w sklepach medycznych.

Antyred co znaczy "równać w górę".To znaczy mieć takich wazeliniarzy wokół siebie jak ma prezydent?To tak,jakbym ja zwołał zebranie w firmie i zgłosił wniosek o podwyżkę dla szefa bo nie stać go na paliwo do merca!Człowieku o czym Ty mówisz?Żeby jeszcze coś robił w tym mieście.To wina radnych.A przynajmniej części,bo to to że ktoś zaproponował,to nie znaczy ,że reszta powinna się z tym zgodzić.

0:0

dokładnie to samo co tyku chciałem napisać :P nic konkretnego niezdążysz powiedzieć ;ppp

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org