środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wojciech Cejrowski o ełosojuzie

no tak możesz płacić bo jak sie jeżdzi służbowym autem to ma się wszystko w d....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wojciech Cejrowski o ełosojuzie

Popatrzę tam. Dziękuję pilotka

Czy zakladać czy nie to zależy tylko od wlasciciela fury ja osobiście widziałem jak zakladano gaz do BMW 745i 2003 roku i do Mercedesa e320 2004r. Kiedys dawno temu znawcy tematów motoryzacyjnych wyśmiewali sie ze np do takich limuzyn jak Bmw7 Audi A8 zaklada sie silniki diesla bo skoro kogoś stac na taką fure to i powinno byc go stac na lanie do niej PB.

Nie miejsce gdzie sie rodzi jest najważniejsze,a ludzie którzy tam pracują!Moja synowa rodziła w Białymstoku.Byłam,widziałam i polecam.Zadnego stresu.Nie do pomyślenia żeby któraś z położnych nakrzyczała na mamę proszącą o pomoc przy maluszku.Same zaglądają często na salę,sprawdzają jak się ma mama i maluszek.Myślicie że to tylko z tej racji że może więcej zarabiają?Ja myślę że nie.Nieżyczliwe,niekompetentne osoby nie mogliby tam pracować.W Łomży też można rodzić po ludzku,ale moje panie...nie dajcie sobą pomiatać.Dlaczego ktoś ma na Was krzyczeć?Lekarze i położne tam PRACUJĄ!Pensje mają z naszych podatków.Może byłoby inne podejście do pacjentek gdyby częściej i ostrzej im o tym przypominano.Tylko strajkować umieją?Dobrym,uczciwym podnieść pobory,inne zwolnić,jeśli są na nich uzasadnione skargi.Na ich miejsce czekają inne.Domagajcie się swoich praw zatem.Dla dobra swego i dzieci.

Ja w srodę zdaje w Warszawie multiselect
troche się obawiam bo podobno większość ludzi na nim odpada
no ale zobaczymy jak będzie.....

Awia" u mnie test z wiedzy ogólnej trwał 40 minut.

xx nie odbiegaj od tematu blanko wyraznie napisal o samochodach z lomzy a ty pokazujesz jakis filmik z youtube

Po pierwsze to ja w przeciwienstwie do Ciebie nie mam wlasnej dzialalnosci... wiec nie mam specjalnie interesu kogos przekonywac, tylko smiesza mnie juz te wszystkie narzekania... Powiedz moze, jakiego to rodzaju dzialanosc prowadzisz, to zaraz sie tu posmiejemy czytajac opinie... Bo wychodzi na to, ze to Ty nalezysz do lomzynskich handlowcow, a nie ja ;)
Ja to moge napisac tyle, ze wiekszosc lomzynskich handlowcow to ma w glebokim powazaniu te forum i nawet tu nie zaglada. Bo jakby mieli uznac opinie tutaj za miarodajne, to dawno zwineliby interesy i strzelili sobie w leb ;) Przeciez tu nic poza wiecznym narzekaniem na wszystkich sie nie przeczyta. Wiec ciagle podejrzenia, ze ktos jest tym czy tym sa dosc zabawne.
W innych miastach "ida na przeroba"... No w takiej Warszawie to na pewno. Ciezko isc na przerob, jak jest taki zastoj jak tutaj. Podawalem juz przyklad wyzej. I co myslisz, ze jak obniza ceny o pare procent, to nagle 10 razy wiecej klientow sie zwali do sklepu?
A co do kupowania przez allegro fajna sprawa. Cala Lomza zyje z handlu i uslug, bo produkcji tu tyle co kot naplakal. Jak kazdy zacznie wysylac kase w Polske, to szybko tu wszyscy pozdychamy z glodu, ale takich prostych zaleznosci nikt nie zauwaza ;) Pozniej tylko placz, ze pracy nie ma i zarobki niskie ;) Ty nikogo nie chcesz dorabiac, ciekawe kto bedzie dorabial Ciebie jak wszystkim kasy zabraknie.. ;) Bedziesz do siebie przywiazywac klientow, ale sznurkiem chyba ;)

Pozdro i tez bez urazy... ;)

Tak jest, pan na sosnowej chyba najlepszy elektryk samochodowy w naszym mieście! Jest jeszcze autoelektryk na krasce i na ul. Nowogrodzkiej jest niezły zakład .

Signature will be available soon. Please wait ;)

Witam. Czy jest jakiś czas w jakim sklep bądź producent musi naprawić reklamowany towar, a konkretnie chodzi o obuwie??Na karcie gwarancyjnej nie czasu odnosnie długości naprawy szkody, a wyłącznie długości gwarancji. Proszę o jakąś konkretną odpowiedź.

rudy błazen z druhem

235 KM i 450 NM hehe
i co z tego ze lexus go wzial ?
tych pajacow nie stac na takie auto, dostaja je za darmo do testowania i wielki lans po lomzy odstawiaja, a chlopak z golfa wszystko robil sam i to jest szacun :D
nie sztuka jest kupic fure co ma 300 koni
sztuka jest zrobic padake na zapier****ke ;]
nie wiecie nawet co w lomzy jezdzi a pierd***cie o jakis porsche, mustangach i lexusach...

ty masz gdzie to robisz sam, a jak ktos nie ma na to czasu i warunkow to co wtedy?? i tak musi placic, niektorzy tez np. wola zaplacic bo w tym czasie zarobia 2 razy wiecej niz wydadza na to, myslisz ze wtedy nie ma satysfakcji?? moze nie z tego ze zrobil sam(choc sam na to zapracowal) ale z tego ze ma profesjonalnie zrobione auto i klepie wszytskie drutowozy :)

Aha, klient powinien jedynie zostac powiadomiony o tym czy reklamacja zostanie uznana w ciagu 14 dni (chyba roboczych). Natomiast nie jest powiedziane kiedy faktycznie ma dostac towar.

ja mieisąc temu byłem na weselu na Fadomie i wszystko było OK sala jest ładna, obsługa też była wporządku wszystko na czas, miło i szybko

Motel FADOM

Golf mk3 1,9 tdi. Bazą był silnik 90km i 208 nm... podciągnienty został do 234 koni i 430 nm. Napęd na przednią oś.
Golfik z Zambrowa także jego nie bierzemu pod uwagę bo to ranking łomżyński ;)

Jeśli masz pokwitowanie za pozostawienie obuwia do rozpatrzenia reklamacji lub naprawy to z pewnością ten papierek ma jakąś datę. Wg "Ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej ..." brak odpowiedzi w ciągu 14 dni oznacza uznanie reklamacji. Po tym czasie jeśli nie ma decyzji, czy reklamacja jest zasadna, masz prawo żądać zwrotu pieniążków lub nowego towaru.

polecam pana z sosnowej :) zawsze tam smigam i nigdy sie jeszcze nie zdazylo zeby czegos nie ogarnol ... tymbardziej kolego ze masz opelka a ten czlowiek kocha niemiecka technologie

Margo Stacja Shell

Co konopandziaa konkurencja wykańcza??

Signature will be available soon. Please wait ;)

klasyfikacja najszybszego auta w łomży - w rankingu mogą wziąć udział auta, które:

pochodzą jeszcze z czasów komunistycznych (nie mogą być młodsze niż '89)
są szrotami na kołach
oczywiście są bezwypadkowe, zdobi je jedynie spora warstwa rdzy lub szpachli
wartość waha się od 200zł do 7000 zł (inne nie biorą udziału w rankingu ze względu na to, iż są uznane jako "tatusiowe")
głośność wynosi około 100db a moc średnio 90 km (taki efekt uzyskujemy dzięki filtrowi stożkowemu bądź też niekoniecznie nowej rurze wydechowej z allegro :)) jednym słowem auto musi dużo wrzeszczeć aby przykuć uwagę i wywołać u przechodniów zaburzenia błędnika <lol>
obowiązkowe są naklejki na bocznych drzwiach lub tylnej szybie rodem z WRC
przy wyższych prędkościach odpadają im zderzaki :)
ich projekt najlepiej jakby był wzorowany na paździerzach z OPT
są własnoręcznie malowane pędzlem

hehe POZDRAWIAM zazdrosnych :))
P.S. byście lepiej do roboty się wzięli a nie głupoty wam w głowach
--------->

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org