Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzień bez Smoleńska |
ciemnozielony jaguar xj 4.0L 250 km... myślę ze ma szanse z lexusem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzień bez Smoleńska |
Porsche Carrera GT i wszyscy sie chowaja 381 KM Jarek
|
|
HEHE AUDI A5 :P;d 3.0 TDI ******** autko :P:d oraz porsze boxer:P;d
|
|
Kur... buraki leśne :-D
|
|
BOLID F1
|
|
praktycznie wiekszosc odbiega od tematu wiec sobie tez pozwolilem
|
|
Pozwólcie , że zacytuje jedne mądre powiedzonko ;-) "Co z tego ,że samochód gwizda jak kierowca piz*a" ;)) to jest prawda , co wam z tych koni pod maską :P (pewnie połowa poszła sie paść gdzieś na polu) jak sie gdzieś rozpieprzycie na prostej xD :D hehehe , a co do osądzania jaki najszybszy samochód w Łomży to nigdy sie nikt nie dowie bo żadnego toru jak dotąd u nas nie ma , a gadanie że po lokalnej drodze tyle i tyle ktoś śmigał to jest śmiech :p pozdrawiam
|
|
Ania24 -przesada z ta wysokością pensji 800 zł .Poznałam jedną położną z tego szpitala i zapewniam cię że zarabia o wiele więcej .Na marginesie nie poleciłabym jej .Przygotowuję umowy ratalne i nigdy nie spotkałam sie aby na jakimś zaświadczeniu o zarobkach pielęgniarka miała 800 zł,przeważnie to kwoty 1200-1900 zł netto.Poza tym nie sądze żeby kwota pensji tu coś zmieniła.Szpital działa jak za komuny ,pozostały stare nawyki .Moze zmieni coś nowy personel ,chyba że nabierze manier od starszych.W prywatnych klinikach jest inna zasada i tu faktycznie kwota zarobków może wpłynąc na jakość pracy ,ponieważ to leży w interesie właściciela kliniki.
|
|
Dzieki za pozdrowienia ;) Nie ma okreslonego czasu, chyba ze zostal okreslony na karcie gwarancyjnej i wtedy musi byc respektowany. A jesli brak takiego terminu, to jedyny zapis w stosownych przepisach jest taki, ze usterka powinna zostac usunieta w mozliwie najkrotszym czasie. Jednak nikt nie sprecyzowal jaki to czas. Tez pozdrawiam ;)
|
|
Właśnie rozmawiałam z koleżanką,która zaniosła garnitur męża do pralni na Plac Niepodległości i zniszczyli jej marynarkę,i powiedzieli,ze to mole:):)A przecież przed każdym przyjęciem towaru do pralni Pani,która tam"siedzi"ogląda towar.To bylo dobre.A więc pralnia na Placu Niepodległości niema dobrej opinii wsród Łomżan:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |