Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podwójne zarobki w GUS |
moj rowerek byla zapakowany i nieclozzony. uzywam go juz ponad 6 miesiecy i wszystko jest ok. co do łomży i cen....hm...kupilam apart hybryde na allegro w zeszlym roku za 1375. dostalam poza tym co powinno by w komplecie karte 1gb i futeral. w łomży ten sam zestaw bez karty i futerala kosztowal 1900. dodam, ze do swojego zakupu dostalam parago i gwarancje. takich przykladow jest multum. zazwyczaj nie wybieram tych najnizszych cen, a nawet te najwyzszze sa duzo nizsze niz w łomży. ci ludzie na allegro tak samo maja swoje sklepy i jakos im sie oplaca, w łomzy drożyzna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podwójne zarobki w GUS |
haha krytykuja ''911'' sami zazdrosnicy z 318 lub audi 80
|
|
Chyba nigdzie nie dostaje się tak dużo za tak niewiele. Pensja w żaden sposób nie jest adekwatna do włożonej pracy i rozwija się szybciej niż to miasto.
|
|
Chłopaku weś się ogarnij powiedz mi który 20-paro latek ma kasę na "porsche 911" albo inny wózek z tej półki cenowej, bo coś mi sie wydaje, że chyba żaden. ( a niech tylko tatuś przyuważy ryskę na swoim samochodzie, to dopiero będą baty ;])
|
|
a od kiedy buraki sa lesne ty mi powiedz??
|
|
Jest taki zielony Polonez 1,6 GLE po tuningu. Jest tak szybki że nikt go jeszcze nie widział Strong and proud we'll survive the grief Scream and shout for what we believe
|
|
Już jutro (tj.Sobota) o godzinie 17.00 ŁKS Łomża rozegra mecz z Kmitą Zabierzów. Będzie to bezpośredni mecz o utrzymanie, jeśli wygramy to mamy utrzymanie. Pomóż naszym piłkarzom głośnym dopingiem utrzymać się na zapleczu ekstraklasy. To już ostatni mecz, nie żałujcie tej kasy na wejściówki chociaż ten jeden jedyny raz. Pokażmy naszym piłkarzom, że jesteśmy z nimi na dobre i na złe, bez względu na wyniki. Jutro o godz. 17 wszyscy widzimy się na stadionie. Musisz tam być !!
|
|
cos mi sie zdaje ze 30 dni, ale nie jestem pewna. pozdrawiam Cie Dran
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |