środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podwójne zarobki w GUS

moj rowerek byla zapakowany i nieclozzony. uzywam go juz ponad 6 miesiecy i wszystko jest ok. co do łomży i cen....hm...kupilam apart hybryde na allegro w zeszlym roku za 1375. dostalam poza tym co powinno by w komplecie karte 1gb i futeral. w łomży ten sam zestaw bez karty i futerala kosztowal 1900. dodam, ze do swojego zakupu dostalam parago i gwarancje. takich przykladow jest multum. zazwyczaj nie wybieram tych najnizszych cen, a nawet te najwyzszze sa duzo nizsze niz w łomży. ci ludzie na allegro tak samo maja swoje sklepy i jakos im sie oplaca, w łomzy drożyzna

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podwójne zarobki w GUS

haha krytykuja ''911'' sami zazdrosnicy z 318 lub audi 80

Chyba nigdzie nie dostaje się tak dużo za tak niewiele.
Pensja w żaden sposób nie jest adekwatna do włożonej pracy i rozwija się szybciej niż to miasto.

Chłopaku weś się ogarnij powiedz mi który 20-paro latek ma kasę na "porsche 911" albo inny wózek z tej półki cenowej, bo coś mi sie wydaje, że chyba żaden.
( a niech tylko tatuś przyuważy ryskę na swoim samochodzie, to dopiero będą baty ;])

a od kiedy buraki sa lesne ty mi powiedz??

Jest taki zielony Polonez 1,6 GLE po tuningu. Jest tak szybki że nikt go jeszcze nie widział

Strong and proud we'll survive the grief
Scream and shout for what we believe

Już jutro (tj.Sobota) o godzinie 17.00 ŁKS Łomża rozegra mecz z Kmitą Zabierzów. Będzie to bezpośredni mecz o utrzymanie, jeśli wygramy to mamy utrzymanie. Pomóż naszym piłkarzom głośnym dopingiem utrzymać się na zapleczu ekstraklasy. To już ostatni mecz, nie żałujcie tej kasy na wejściówki chociaż ten jeden jedyny raz. Pokażmy naszym piłkarzom, że jesteśmy z nimi na dobre i na złe, bez względu na wyniki. Jutro o godz. 17 wszyscy widzimy się na stadionie. Musisz tam być !!

cos mi sie zdaje ze 30 dni, ale nie jestem pewna. pozdrawiam Cie Dran

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org