Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Manipulacja TVN |
pewnie 'voice' lucyna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Manipulacja TVN |
Ok loosacu, ale na zakręcie po którym zaraz są pasy, przy kącie 45 stopni, nie da się rozwinąć 50km/h, więc nie mówmy o takich przypadkach, bo są nierealne. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ale mądrze powiedziałeś nie no..to teraz jest drugi taki sam i co przeszkadza Ci to w życiu?Wątpie
|
|
dobrze powiedziane Intermin :D lucyna
|
|
Aż strach pomyśleć.
|
|
Mam pytanie ma ktoś może stare zdjęcia z Łomży bo jestem tera w szkole i potrzebuję zdjęc na pracQe
|
|
jestem na 3 roku już kończę.Nauki jest bardzo dużo zero czasu wolnego ale to taki kierunek.niestety polecam jeśli ktoś chce być pielegniarką niestety kadra jest wyśmienita
|
|
Sory wybaczcie ale ja byłam w tym pożal sie boże restauracji.Jedynie sala jest super bo reszta do dupy.....i to nie jest pseudoreklama.Ja tam byłam i sama tego doświadczyłam.To nie restauracja jeszcze im duzo brakuje zanim będą mogli się nazywać restauracją.Nawet chleba nie potrafią podać jak w restauracji tylko pokują cały bochen do koszyka.I o czym to świadczy??????
|
|
jak tam Stokrotka dobrze jest .a jak kierownictwo
|
|
Na pierwszy taniec wybierz taki utwór, który oboje z mężem będziecie umieli dobrze zatańczyć. Nie ma gorszego widoku niż para młoda w pierwszym tańcu na weselu, na środku sali, przebierająca niezdarnie nogami i usiłująca zatańczyć coś co sami sobie wybrali. To zostanie na filmie z wesela na długie lata. Ja osobiście proponuję walca angielskiego ze "Skrzypka na dachu" (w tańcu z gwiazdami tańczył ten utwór Mroczek z Anetą Piotrowską, przy czym Piotrowska miała zasłonięte oczy). Tą zasłonę na oczach bym sobie darował, utwór zaś jest "przedni". Pozdrawiam
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M&feature=related To dopiero pierwszy taniec ;)
|
|
ja dopiero złozyłem dokumenty ciekawe ile bede czekal
|
|
mistrzostwo :)
|
|
BENA nie mowie o rejestrowaniu sie w urzedzie pracy, tylko o przegladaniu ogloszen w urzedzie pracy... bo nie wszystkie z nich sa zamieszczane w internecie, czesc wisi tylko na miejscu albo chociaz sprawdzaj strone urzedu... Bo przyslac to faktycznie nic nie przysla. szpenio - człenio!!!!
|
|
hej Awia:) ja skladalam dokumenty do KOmendy Wojewodzkiej w Poznaniu... w poniedzialek... we wtorek 27 maja mam rozmowe wstepna i dowiem sie o wszystkim, o terminach itd... POzdrawiam i zycze powodzenia
|
|
napewno nie w WIOMARKU hehehe
|
|
Na przelomie lipca i sierpnia bede 3 tyg goscil w kraju i bede potrzebowal ... samochodu :] Swoj juz dawno sprzedalem, zbyt rzadko bym go uzywal, myszy by sie w cylindrach pie...ły :] Pozyczyc od rodziny czy kolegow juz nie moge bo ilez razy mozna, a przeciez kazdy samochodu potrzebuje ... Tak wiec mam prosbe tak moze bedzie szybciej i wygodniej ... jesli znacie kogos kto sprowadza samochody lub nimi handluje, ewentualnie kogokolwiek, kto za kilka stowek (do uzgodnienia) wypozyczy mi samochod od 24 lipca do 12 sierpnia to napiszcie w tym temacie cokolwiek, wtedy dam swoje namiary i skontaktujemy sie przez gg czy telefonicznie (na moj koszt). Wypozyczajac samochod spiszemy odpowiednia umowe, totez najlepiej by bylo zeby ta osoba nimi handlowala ... po prostu spiszemy umowe, ze mam zamiar kupic i mam 3 tyg na podjecie decyzji, a pozniej ja rozwiazemy ... Ewentualnie doradzcie co moge w tym wypadku zrobic ... wiem ze istnieja wypozyczalnie samochodow ale to jeszcze nie na moja kieszen ... Pozdrawiam !!!!!!
|
|
Małe Ciche 68. Więcej tutaj : http://www.turystyka.z-ne.pl/opis_obiektu.php?id_kat=2857 Polecam!
|
|
jesli juz czepiasz sie szczegolow Dran to masz zaparkowac w okreslonej odleglosci od kraweznika i masz na to w sumie cztery proby ... do kazdego parkowania jest korekta i kazde parkowanie mozemy wykonac po nieudanej probie jeszcze raz rowniez z korekta ... a ta odleglosc to taka aby nasz pojazd nie wystawal poza linie zaparkowanych pojazdow (park. rownolegle - bo zapewne o te chodzi)
|
|
Nemo,o chwalenie której stacji ci chodziło?Na Wojska Pol. czy na WZGS?Na WZGS dostawa jest co kilka dni.Wiem co mówię,bo tankuję prawie codziennie i jest naprawdę tanio a gaz jest bez zastrzeżeń.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |