środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W co gra Putin?

truć samochod gazem to najdebilniejszy pomysl .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W co gra Putin?

sam sie nadziałem w Małym Płocku na radar staraży gminnej rozmawiałem z gościem co go wystawiał i ustawiony był na 71 km/h przy ograniczeniu do 50 wiec chyba możesz być spokojny

Z tego co widac to nie tylko syzyfową ale i bezmyślną.

taa, ten kolo to jechowiec , czasem po blokach chodzą , teraz jak jakiś przyjdzie pod mój blok to go łagodnie nie potraktujemy... Nie wierzysz w Boga to nie wierz , lecz po śmierci Bóg to ci przypomni... Tyle cudów na świecie sie dzieje za pośrednictwem zwykłych ludzi (cudów dokonuje oczywiście Bóg) a są jeszcze jakieś niedorobione ósemy co dalej nie wierzą w Boga , nie wiem cie w domu nie kochali czy co ? W każdym razie masz nieźle w bani naje*Bane

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Treść jest ukryta

Błysku nie załważyłem, kumpel też. Na szczęscie.hehe. Z tego co widziałem to nikt tam nie jechał przepisowych 40km/h tylko troche szybciej.
Dzięki za poprawienie chumoru bo myslałem ze mandat dostane. Z tego co piszecie i chyba napewno nie będzie mandaciku.

Nic nie przyjdzie jeśli jechałeś te 50 faktycznie, radary są ustawione zawsze wyżej, do tego jest fakt, że prędkościemierze przekłamuję +/- 15% co policja i straż też musi brać pod uwagę także głowa do poduchy i śpij spokojnie

Adamus tylko czemu akurat do 30? ;) Czy starszy pracownik juz nie kazdemu pasuje? Czy chodzilo Ci o to, ze wsrod starszych latwiej? Bo mozna roznie zrozumiec.
Ja tez widze, ze coraz mniej ludzi szuka pracy, ale to dobrze, jakas rownowaga sie przyda. Koncza sie czasy "jak sie nie podoba to...". Dziwi mnie zreszta skad ostatnio taki wysyp tematow-lamentow, o firmach nadal traktujacych ludzi jak popychadla, skoro sporo innych ma problemy ze znalezieniem dobrych pracownikow.
A ogolnie praca w Lomzy... no niestety kokosow sie raczej nie zarobi, ale nie jest tak zle, a juz na pewno coraz lepiej. Zreszta cos za cos, w takiej Wawie powiedzmy zarobki wieksze, tylko jakos czasu na zycie niewiele zostaje zazwyczaj. I polecam niektorym sie rozejrzec po rynku pracy zanim zacznie sie rzucac sloganami ;)

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

"Gdzie indziej Policja/straz miejska/inne sluzby porzadkowe wg. spolecznego przekonania jest od wszystkiego tylko nie od pilnowania porzadku ? "

Jakbyś nie zauważył główne zarzuty w tym wątku dotyczą straży miejskiej.
Jakoś nie przypominam sobie, aby przy jej tworzeniu ktoś wspominał, że jej zadaniem będzie obsługa fotoradaru - miała odciążyć policję w drobnych sprawach. A co robi w Łomży? Rozstawia jeden fotoradar, którego pilnują trzy osoby, albo wozi się melexem po starym rynku.

A ja uważam, że tacy piraci drogowi jak Ty powinni być na stałe pozbawiani prawa jazdy :P 100zł kary za przekroczenie prędkości? Ja dostałem 250zł za przekroczenie pasów dla pieszych (szedłem pieszo :P) na czerwonym (nie w Łomży). To jak to jest z tym taryfikatorem?

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Ja powiem tyle,że prawie codziennie przechodze tamtędy i nigdy nie widzialam zeby ktos tam wchodził albo wychodził, kojarzy mi się to z jakąś sektą itp. A też szukam jakiegoś miejsca gdzie można pouczyć się angielskiego.

widze ze niewiele sie na tym forum zmienia :] podejrzewalem ze tylko napinacze sie bede zgrywac ...
jedrulas zycze Ci zebys mial taki zawod ze nie musialbys sie zastanawiac czy 100 za dobe to dla Ciebie dobra cena za samochod z wypozyczalni ...
zebys nie musial sie zastanawiac czy wziasc tylko zebys pytal czy nie maja czegos lepszego ... to na wypadek gdybys pracowal za granica i nie mialbys auta w kraju...
jezeli macie pisac takie bzdety to nie piszcie nic przeciez nikt nie musi odpisywac jesli nie interesuje go ten temat
pisz sobie jedrulas o lomzynskim lksie czy policji akurat pewnie jestes na tym poziomie ... i nie obrazaj nie jestem dla Ciebie dziadem ... ciezko pracuje ale nie stac mnie na wypozyczalnie ....
tyle .... nie bede wiecej dyskutowal nie widze sensu ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org