środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oszustwea wyborcze PiS

WSZYSCY ZŁODZIEJE

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oszustwea wyborcze PiS

Czuć róznicę w cenie czy jakośći, czy poprostu ten gaz czuć?

Cytat:
"Chciałbym stację z autogazem na ul. WOJSKA POLSKIEGO naprzeciwko Czarnego Kota"

Ale co chciałabyś stację z autogazem na ul.WOJSKA POLSKIEGO na przeciwko Czarnego Kota ????????????

"Autor: FIN (---.chello.pl)
Data: 21-05-08 00:02

JEBAC POLICJE I ORGANY SCIGANIA !!!!
"

No tak, kolejny z kompleksami. No ale takie mamy czasy -wlasnie patologii spolecznych. Napisalem o tym w innym poscie. Miedzy innymi -przez takich ludzi mamy zle w Polsce.

Ja odpowiem FINowi: Jebac przestepcow i innych tego typu skurwieli.

a teraz :
Autor: nemo (---.acn.waw.pl)
Data: 20-05-08 19:20

A ty rozumiem jesteś jednym ze strażników? Widać sporo czasu masz po pracy. Ci strażnicy są utrzymywani z MOICH podatków, więć to moja jak to łądnie określiłeś BROCHA co robią.

Nie bardzo twoja: twoja tylko w sposob taki iz idziesz do urny i wrzucasz swoj glos. Chyba masz problemy z percepcja rzeczywistosci w jakiej zyjesz. Idz do siedziby ABW i kaz wszystkim stac na bacznosc. Ciekawe czy cie posluchaja -w koncu placisz podatki i powinni cie sluchac. :)))

"Przedstaw mi statystyki o ile SPADŁĄ liczba wypadków z udziałem pieszych odkąd wprowadzono ograniczenia do 40km/h na ulicy Wojska Polskiego i Poznańskiej. I ile z tych wypadków było z winy kierowców."

Spadla :)

"Proponuę 10km/h. Po co się ograniczyć? Zatrudni się jeszcze kilku strażników, bo jak ostatnio donosiłą 4lomza chętnych do tej ciężkiej, stresującej pracy nie brakuje."

:D Ty jestes kompletnie niepowaznym czlowiekiem. Jedz na Sahare -tam sie bedziesz rozpedzac ile chcesz.

Mar (Maj) -kac, nie wiem co ty za nafte pilesz, ze ciagle masz kaca z imprezy Marcowej :P (w odpowiedzi na loosera).

Wolniej sie DA jechac. I wiesz dlaczego prawo powinno byc bardziej restrykcyjne? Bo wlasnie za duzo jest nieodpowiedzialnych idiotow na drogach. Kary powinny sie zwiekszyc przynajmniej 5cio krotnie. Albo stac cie na wysokie mandaty albo na rozsadek

Swoja droga, mam w d... ze komus sie chce przycisnac do dechy. Bardziej mnie obchodzi los niewinnych ludzi -pieszych. Waga waszego "widzi mi sie" i waszych upodoban jest g... warta w porownaniu z wartoscia ludzkiego zycia. Wiekszosci idiotow drogowych -niestety sie upiecze. Na szczescie co ktorys trafia w koncu w objecia trumienki - z powodu TYLKO I WYLACZNIE WLASNEJ GLUPOTY I BRAKU WYOBRAZNI. Czysta, sprawiedliwa selekcja naturalna. Gorzej jak idiota -smiec spoleczny -zabierze ze soba niewinnych ludzi. Dlatego debili trzeba za wczasu ukrocic.

Riposta

dzięki pracowalam ostatnio CENTER MEBEL kurak też jest nie zły

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org