Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Panie Jarku, ratuj Polskę" |
www.amnesiaclub.net
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Panie Jarku, ratuj Polskę" |
Kilka lat temu, niedawno robiono nową nawierzchnię na szosie na starej nitce. Ale po co skoro tera jest zrywana. pisano że wjazd od wiezy cisnień jest źle wyprofilowany i ją zwęzono. Kto tak planuje i wydaje rozsądnie nasze pieniadze.
|
|
co za debil ;| dopuścić dzieci do neta ;|
|
|
Re: |
a nie jest przypadkiem zrywany tylko kawalek przy Aleii Pilsudzkiego ktory wtedy NIE byl remontowany i nie ma odplywow? Bo jak do tej pory widze to tylko ten odcinek zerwany.
|
|
co z tego ze na zambrowskiej jest nowa nawierzchnia jak znow idioci studzienki porozmieszczali na drodze pol roku nie minie i znow trzeba bedzie jezdzic szlaczkiem zeby zwieszenia nie zostawic
|
|
Ok, to o Amelii zapominamy. A co sądzicie o salonie "ARWENA" na Żeromskiego, był tam ktoś?
|
|
Jeszcze nie byłam w tym lokalu, ale jak weszłam na stronę internetową to od razu odstraszyła mnie MUZYKA!! Jak taka tam jest puszczana to raczej nie odwiedze tego lokalu.
|
|
Apartament "Koszysta" położony w świetnym miejscu, cicho, spokojnie tylko że a tym apartamencie są tylko 2 pokoje 2-osobowe :) w każdym pokoju TV. Jest również aneks kuchenny(świetny) i łazienka. Cena myśle ze też nie jakaś wygórowana bo na majówke płaciliśmy tam po 40 - 50 zł za dobę :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |