czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Panie Jarku, ratuj Polskę"

www.amnesiaclub.net

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Panie Jarku, ratuj Polskę"

Kilka lat temu, niedawno robiono nową nawierzchnię na szosie na starej nitce. Ale po co skoro tera jest zrywana. pisano że wjazd od wiezy cisnień jest źle wyprofilowany i ją zwęzono. Kto tak planuje i wydaje rozsądnie nasze pieniadze.

co za debil ;| dopuścić dzieci do neta ;|

Re:

a nie jest przypadkiem zrywany tylko kawalek przy Aleii Pilsudzkiego ktory wtedy NIE byl remontowany i nie ma odplywow? Bo jak do tej pory widze to tylko ten odcinek zerwany.

co z tego ze na zambrowskiej jest nowa nawierzchnia jak znow idioci studzienki porozmieszczali na drodze pol roku nie minie i znow trzeba bedzie jezdzic szlaczkiem zeby zwieszenia nie zostawic

Ok, to o Amelii zapominamy. A co sądzicie o salonie "ARWENA" na Żeromskiego, był tam ktoś?

Jeszcze nie byłam w tym lokalu, ale jak weszłam na stronę internetową to od razu odstraszyła mnie MUZYKA!! Jak taka tam jest puszczana to raczej nie odwiedze tego lokalu.

Apartament "Koszysta" położony w świetnym miejscu, cicho, spokojnie tylko że a tym apartamencie są tylko 2 pokoje 2-osobowe :) w każdym pokoju TV. Jest również aneks kuchenny(świetny) i łazienka. Cena myśle ze też nie jakaś wygórowana bo na majówke płaciliśmy tam po 40 - 50 zł za dobę :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org