czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oby tak dalej....

?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oby tak dalej....

Zgadza się, będzie modernizowany wyłącznie tylko kawałek tej drogi od Piłsudskiego. No chyba, że znowu mają jakieś lepsze pomysły i nadmiar gotówki.

co z tego ze na zambrowskiej jest nowa nawierzchnia jak znow idioci studzienki na drodze porozmieszczali nie minie pol roku i znow bedzie trzeba szlaczkiem jechac zeby zawieszenia nie zostawic

Urodziłam Maluszka niecały miesiąc temu i mogę szczerze polecić szpital w Łomży. Położne są miłe, rodziłam na 2 zmianach i żadna z Pań nie była jakaś niemiła i wredna ;o)
Przy porodzie cały czas była p. doktor. Razem ze mną rodziły w tym samym czasie jeszcze 3 dziewczyny i położne miały czas dla każdej ;o)
Jeśli chodzi o nacinanie, to chyba ono nie jest w "standardzie" i nie każdemu jest robione. Myślę, że trzeba zaufać położnym, w końcu nie od wczoraj to robią i wiedzą kiedy jest to konieczne; wydaje mi się, że lepiej naciąć niż żeby porwało i później poszarpane szyć :o>
Tak jak pisałam wcześniej są ubranka i kosmetyki, i pieluszki, ale można mieć swoje.
A jeśli chodzi o c.c. to jest zabieg służący ratowaniu zdrowia i życia matki i dziecka, więc nie powinien być wykonywany na zawołanie i na prośbę pacjentki, tym bardziej, że zdrowiej dla dziecka jest gdy przychodzi na świat w sposób naturalny.

Witam! Proszę o Wasze opinie na temat - Jaka działalność gospodarcza mogłaby zminimalizować bezrobocie w Łomży, czego najbardziej brak w tym mieście i jaki biznes ma szanse rozwoju?

Autor: Landriness (---.lom.vectranet.pl)
Data: 19-05-08 09:16

w dziekanacie to tylko z Natalia można cos załatwić a reszta... tylko z niechecia i wielką łaską. a co do studiów to co za głupoty piszecie ze coraz mniej jak wciaz przybywa i co rok nowe kierunki powstaja. uczelnia napewno najlepsza w łomży :) a jak ktoś odpadnie to moze miec tylko żal do siebie. i z tym naborem to nie jest tak ze wszytskich biora-napewno nie na dzienne.

***Because I'm a Girl***
--------------------------------------

Nie wiem skąd te bzdury o nie braniu wszystkich czy o tym, że więcej przybywa.

Popatrz sobie na pierwszy rok informatyki albo technologii żywienia. Coś około 14 studentów na 120 miejsc? No to na pewno samych orłów wzięli bo reszta się nie nadawała ;).... litości :)).

I faktycznie w dziekanacie jest tam taka jedna grubsza krótkie włosy z którą można pogadać.
Za to tej z blizną nie cierpię.

-------------------------
Autor: Bot (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 18-05-08 12:01

Jubei co ty wypisujesz za brednie. Ludzie się pytają o kierunek a ty straszysz wysokimi cenami warunków. Wiadomo jedni się uczą a inni tylko studiują. Jak ktoś olewa naukę to musi potem za to zapłacić a ceny wszędzie są podobne a nawet wyższe.
Zawsze są podania o rozłożenie na raty, lub częściowe umorzenie.

A co do dziekanatu to nie wiem co wy wszyscy macie do dziekanatu. Ja nigdy nie miałem problemów z załatwieniem czegokolwiek. Zawsze mogłem liczyć na pomoc i to nawet wykraczająca poza ich obowiązki.
Pozdrawiam Natalię z dziekanatu:-)
Zadowolony Student
---------------------------

Czytaj ze zrozumieniem to co piszą inni. Jak wół stoi 'ogólnie' a to nigdy nie znaczyło 'cały, wszyscy' chyba, że w Twoim słowniku.
I co z tego, że pyta o kierunek. Niech wie co ją może spotkać jak obleje przedmiot i będzie musiała powtarzać. Mniej sobie potem dziewczyna będzie w brodę pluła.

Fabryk. I ogolnie produkcji, bo uslug i handlu to juz mamy na zapas.

Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem
a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!

Nasi drogowcy lubią wykonywać syzyfową pracę

Fabryki i produkcja i przemysł zgadzam się z tym w pełni. Co do bezrobocie to nie jest tak źle. Ciężko jest w Łomży znaleść dobrego pracownika.

ok.... *** *** masz rację, zapędziłem się w swoich wywodach... ale fakt faktem lepsze super CCD 1/2,5 niż CCD 1/1,7.

Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem
a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!

W you can dance to same baletmistrze teraz;]
Zajęcia Hip Hop/New style prowadzi p. Beata Kisiel w Bonarze

Blancia6 witaj:) ja jestem z wielkopolski i dzis wlasnie zlozylam dokumenty do policji:)) we wtorek mam sie juz zglosic do komendy w Poznaniu. POzdroweczka:)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

tak ja wyzej najciezej w Łomzy znalezc dobrego pracodawce, dobrych pracownikow jest na peczki

Dzisiaj około godz 9 jechałem z kumplem ul. Poznańsko od strony Wojska Polskiego, jechałem za L-ką czyli około 50 km/h w miejscu gdze było ograniczenie do 40, w ostatniej chwili (z odległosci 5 metrów) zobaczyłem strażaka miejskiego schowanego za słupem z fotoradarem (śmieszny widok hehe). Sam bym nie zobaczył kolega mi powiedział. Zastanawiam sie czy mi przyjdzie mandat? Co o tym sądzicie? Straż miejska i policja nie powinna sie chować z fotoradarem, mam racje? Powinienem przyjąc mandat jezeli przyjdzie? Czy nie?

taaa nie boj sie napewno nic nie przyjdzie

Do tego przeklamanie licznika. Praktycznie kazdy zawyza wartosci.

mi sie wydaje ze mozasz powoli odkładać pieniądze na mandat. Za takie przekroczenie predkosci to nie wiem czy prawka nie zabierają. Najlepiej odrazu posmaruj zapobiegawczo gdzie trzeba bo pozniej mozesz żałować...

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

capoeira to brazylijska sztuka walki chyba , a tak jak chcesz to tylko chyba być mógł poćwiczyć na/po WF pod okiem nauczyciela :(

Pzdro , kosak :P

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Nie zawsze jest błysk, czasem nie biały tylko czerwony (krótki)

Jak ktoś powiedział w dowcipie"Polityków powinny łączyć wspólne cele-z pryczami i bez telewizora".Po raz kolejny popieram nemo,stać Wyszków,Ostrów Maz a nas nie!A tak chcieliśmy tranzytu przez Łomżę i co teraz?Zakazy,blokady itp.Przecież jeśli będzie obwodnica to pies z kulawą nogą nie zajedzie do Łomży!To o co wam w końcu chodzi do cholery?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org