Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brudna fala znów wzbiera |
w Łomży jest nie opłacalnie... lepiej kup w np. www.agito.pl sam tam kupowałem kilka razy i 1000% zadowolenia. na gwarancje i tak będziesz czekać tyle samo, bo co myślisz że oni na miejscu go robią? :) a i btw bardziej bym Ci polecał Canona... i pamiętaj kupno aparatu to nie tylko aparat ale też: akumulatorki, ładowarka, kartą pamięci no i jakiś pokrowiec to minimum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brudna fala znów wzbiera |
portal turystyczny. www.cowmiescie.pl
|
|
Mam ten filmik na plycie.. juz dawno ogladalam i tak szczerze mowiac nie wydawal sie taki trudny ale jak juz sie zaczyna cwiczyc to jest gorzej..nie majac dobrej kondycji to na pewno sie nie zda..:/ mam problem z pilkami lekarskimi a skokow przez skrzynie jeszcze nie probowalam..podlegam pod Gdansk ;)
|
|
Zdaje sobie sprawę z tego, że szybka karta i pojemne akumulatorki to podstawa. Na agito kupowałem nie raz i wiem, ze to dobry sklep. I pewnie właśnie tam kupie. Co do canona to nie znalazłem w ich ofercie tego czego szukam i w cenie do 700zł. To co oferuje tytułowy fuji to minimum jakie chcę mieć pod względem rozdzielczości jak i zoomu. Pewnie jutro kupie ten aparat. Chciałbym jednak by wypowiedział się ktoś kto miał go w rękach i wie co on potrafi.
|
|
Te fuji to fajne aparaty, tylko licz sie z tym, ze trzeba troche czasu, zeby nauczyc sie nim dobrze poslugiwac. Do pstrykania zdjec z automatu to starczy Ci jakis kompakt, a przy takim aparacie trzeba juz co nieco wiedziec o fotografowaniu. Na pewno nie bedzie tak, ze zlapiesz go do reki i po dwoch dniach bedziesz robil super zdjecia, ale przy odrobinie wprawy strzela ladne fotki ;) DiDi
|
|
zdaje sobie sprawę, że tym aparatem trzeba umieć robić zdjęcia. Wiem, że trzeba go dobrze rozgryźć i poznać podstawowe zasady fotografii.
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zaczynam się przekonywać do fz8 tylko kasy mi nie starczy będę musiał poczekać:-(
|
|
jeśli chcesz fuji 5800 to w bajce na małachowskiego (w tym pasażu) mają tam na miejscu... ale jeśli fuji to tylko 6500 albo 9600 (ale juz ponad 900 zł oba).... z raw i tak nie będziesz korzystał... wiem bo sam kupiłem 6500 dla raw i ani razu nie przydał mi się... polecam dla amatorskich fotek canona 720 (około 700 zł) albo 570 (około 550-600 zł) ... super matryca, stabilizator, sporo megapikseli, niezły zoom, obsługuje karty sd.... piękne kolory..........
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |