czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska, Izrael i neonaziści

Witam! jakis czas temu przegladalam te forum i stwierdzilam,ze tez sie przylacze..rowniez zdaje do policji i przerobilam juz w sumie dosyc duzo materialow..obawiam sie testu sprawnosciowego:/ czy jest az tak ciezko jak mi sie wydaje? duzo cwiczyliscie przed podejsciem do egzaminu?Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska, Izrael i neonaziści

dokładnie tak, sam jak kupowałem to wszyscy namawiali na lustro, wydatek kilka tyś. i kilka kilogramów w torbie, taki aparat musi na siebie zarobić bo nie jest to najlepsze rozwiązanie na imieniny do cioci, swoim FZ8 zrobiłem ponad 10000 fotek i narazie spisuje się fenomenalnie, niestety jak go kupywałem nie było jeszcz FZ18, za swojego dałem ponad 1400pln

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

"swego czasem przejeżdzałem na nim dużo mniej kilometrów niż na gazie z innych stacji."

mi sie zdarzało 430km na 38L gazu...

w III LO

A no racja ;) Ja na kompakty Canona nigdy nie narzekalem, a pare sie przewinelo przez rece. Z ta stabilizacja tylko to w tanszych aparatach roznie bywa, bo cos mi sie zdaje, ze tylko realizowana optycznie sie nadaje. Ale ja sie na fotografowaniu nie znam ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org