środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mysllę, ze warto sobie poszerzyć

ja swoim aparatem podczas Kortowiady zrobiłem około 500 zdjęć i tylko około 50 musiałem usunąć bo nie złapałem ostrości co raczej nie było winą aparatu...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mysllę, ze warto sobie poszerzyć

fz8 można kupić za niecałe 800pln, a ceny kart są smieszne na 1gb robisz 303 fotki w najlepszej jakosci

haha "kącik porad" powala na ryj!
beka w ch*j! <lol>

Bez ćwiczenia nie zaliczysz na pewno... Ściągnij sobie z internetu filmik,na ktorym jest pokazane prawidlowe wykonanie toru i poćwicz sobie poszczególne elementy...
A pod jaką komende podlegasz? KWP Białystok ?

jest okazja aby się najebac ;)

Takos

Jakis tydzien temu w yamie leciał kawałek Alex C feat. Jasmin K - Rythm Of The Night. Tylko nie moge znalezc dokladnie tego remixu, ktory tam grano. Byla to typowo housowa przerobka, dosyc wolna i czesto powtarzał sie wokal. Jak ktos kojarzy to prosze pisac, z gory dzieki :))

Jakiś nawiedzony katecheta ;-) Sposób wypowiedzi rodem z kościoła jakiegoś z dalekiej prowincji.

Ten model jest w gazetce SFK(www.sfk.pl) ale w łomży oni sklepu nie mają. cena 649 zł. Ale na twoim miejscu to bym tego w życiu nie kupiła, tanszy i lepszy(aktualnie była na to duża promocja) byłby lepszy i tańszy Olympus SP 510 UZ (możesz obejrzeć na www.olympus.pl) do nabycia w łomży mieli to w domaxie na starym rynku ale teraz tan sklep został przeniesiony na al.legionów tam za stacją benzynową.\\\\\\\\\\\\\\\powinien kosztować poniżej 600.w olympusie masz podane wszystkie informacje techniczne to możesz sobie parametry porównać,Ja osobiście używmam też olympusów ale troszkę z innej już półki. pozdrawiam i życzę udanego zakupu.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Treść jest ukryta

przypomnij se ile lat powstawały te obwodnice :) wiec jak u nas zaczęli teraz myśleć to jeszcze troszkę zejdzie :P i sama budowa potrwa 10 lat ;P a w Augustowie ta obwodnica może i będzie ale za 20 lat haha

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Treść jest ukryta

dmowskiego to syf ;)

Mam mile wspomnienia.Zdalam u niego za pierwszym razem.:):):)

poprawka. napisalem ze slyszalem co nieco o panu Filipkowskim to ze jest ostrym i surowym egzaminatorem, ale to dobrze bo byle kogo na ulice nie wypuszcza !!!

Autor: wieśmin (---.techtel.pl)
Data: 20-05-08 23:20

Do : Brzeczyszczykiewicz

Jeśli nie pamięta kto jechał jego pojazdem zostanie ukarany za wykroczenie (mandat), natomiast w związku z niewskazaniem sprawcy nie otrzyma pkt. (dotyczy zdjęć z tyłu pojazdu)

Nadal myślę, że chyba coś pokręciłeś. Bo tak to każdy by chciał dostawać mandaty bez punktów;) A wykroczenie takie jak przekroczenie prędkości jest przecież punktowane. WIęc jak mogą ukarać za wykroczenie nie dając punktów. Jeśli dają mandat to znaczy że gość się przyznaje nie? Poświadcza to poza tym podpisem na mandacie prawda? Nie można raczej ukarać kogoś mandatem kto nie dopuścił się wykroczenia, a jak nie pamięta kto jechał to pewnie niepowie że to on:)
Może to nie chodzi o fotoradar? A może mówisz o tym, że gdy nie wskażesz osoby która kierowała to sprawa trafi do Sądu i to Sąd ukarze bez punktów:) Zresztą trzebaby sięgnąć opinii znawców:)

jak twoja mama sie nazywa

dobre .TY masz głowe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org