środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tajemnica smoleńskiej mgły rozwiązana

osobiście polecam Jastarnie i cały Pówysep Helski, od trzech lat zatrzymuje sie u Pana Rojeckiegi i szczeże polecam
http://www.polwysephelski.pl/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tajemnica smoleńskiej mgły rozwiązana

jak nad jezioro to Karwik (Binduga Młynska) tyle ze z campingiem lub namiotem:) a jesli morze to Rowy lub Karwia:) pozdr

Jarek

Co do opinii pisanych na różnych forach, to prawda jest taka że większość ludzi wypowiadających się tam niemiała nigdy styczności ze sprzętem który jest tematem danego forum, sam osobiście aparat wybierałem prawie miesiąc i po opiniach z netu nigdy bym nie kupił panasonica, jednak miałem możliwość przetestowania kilku aparatów i jednak kupiłem panasonica, rozważałem jeszcze fuji s9500 i canona s3is

poczekam jeszcze kilka dni i poczytam sobie o tych aparatach. Mam nadzieje, że się na coś zdecyduje. Mam zamiar go kupić jeszcze przed juwenaliami. Wtedy będzie okazja do przetestowania we wszystkich warunkach :-)

ile sobie życzysz?

Na forach o fotografii, na pytania, jaki aparat wybrać, najczęściej od razu radzą lustrzankę, bo kompakt to szumofon i strata pieniędzy. Ale, tam to stały tekst, bo większość mądrzących się kupiło lustrzankę i innym też to radzi, chociaż dla wielu ona tak potrzebna jak piąte koło u wozu. Często jak posłuchają, po kilku miesiącach po zakupie narzekają, że ciężki klocek, kupa kasy poszła i trzeba pilować, bo wszyscy dookoła ogladają się. Wiadomo, że lustrzanka jest lepsza, ale nie każdy chce nosić aparacik ok. kilograma, a dodatkowo kupować co jakiś czas obiektywy, bo do motylka to makro, a ptaszka na gałązce to zoom o dłuższej ogniskowej. Teraz najbardziej popularny jest Panasonic FZ18, masa ludzi go kupuje. Najlepiej poczytać opinie na forach, co piszą posiadacze aparatu, na porównywarkach skąpiec.pl lub ceneo.pl warto obejrzeć sample, zdjęcia jakie robi taki kompakt. Jak to wszystko zbierze się w całość to i wybór jest łatwiejszy. Warto zajrzeć na strony testujące aparaty, gdzie są szczegółowe oceny modeli np. www.dpreview.com , http://www.dpreview.com/reviews/default.asp?view=rating
czy bardziej amatorska Chipa:
http://www.chip.de/bestenlisten/Bestenliste-Digitalkamera--index/index/id/546/findAll/1
Polskie strony to optyczne.pl , fotopolis.pl porównać specyfikacje aparatów na www.recenzje.net.pl i wtedy znając wady i zalety wybiera się sprzęt taki, który nam odpowiada.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

jak jesteś chętny to masz tu moje gg:947900

hahah dobre to pewnie jakaś rydzyka stronka !!

Takos

haevy metolewiec jest twardy bo nie mruga oczami :d

Sorka ze tak późno odpowiadam może sie to komu jeszcze przyda

1. Jak wyglądają opłaty Capoeiry : Opłaty capoeiry sa po 30 zl miesięcznie2. Czy mógłbym pominąć te tańce i walki przejść od razu do akro ? Może przeczyta to ktoś z Kapuery :P : Po treningu lub przed możesz sobie wziąść materace i skakać a i jeszcze coś capoeira to nie taniec tak mi sie wydaje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org