Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tajna instrukcja przyczyną katastrofy Tu-154M? |
MOJA SIOSTRA SIE UCZY I NIE NARZEKA JEJ PASUJE TAM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tajna instrukcja przyczyną katastrofy Tu-154M? |
już dawno była ta otwarta stacja tylko dopiero teraz zaczeli ją rozbudowywać. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
To potwierdza, że wcześniej, czy później oliwa na wierzch wypływa. Organy ścigania powinny również zainteresować się niedawną kolizją-wypadkiem(?) samochodu służbowego wójta A.Z., którego naprawy podobno dokonano w siedzibie PSP w Łomży i kto za to zapłacił. Ciekawe, czy wniosek o odszkodowanie dotarł do firmy ubezpieczeniowej i kogo w nim podano za kierowcę, który w dniu zdarzenia samochód prowadził?
|
|
to paranoja zeby w polsce przy zarobkach 1200zl placic 4.5 z litr paliwa. tu gdzie jestem wychodzi stosunek zarabiasz 1000 a paliwo kosztuje 1.1 za litr. a co do zmowy to macie wszyscy racje, moze leppera wezwac i niech blokuje :) pozdrawiam
|
|
W związku z tym co piszesz, wojewoda powinien się zapytać, gdzie jest uchwała rady gminy pn. "Regulamin używania pojazdu służbowego" oraz kto jest formalnym kierowcą tego pojazdu z mocy obowiązującego ustawowo prawa w tym zakresie.
|
|
na polowej przy sadzie fajnie robia wloski i nie jest drogo
|
|
BP dobre zapiekanki tam maja
|
|
sluchajcie podzielcie sie gdzie fajnie mozna spedzic urlop wakacyjny no i niedrogo mazury czy morze gdzie wy jezdzicie i jak tam jest :))
|
|
a ja mam takie pytanie bo widzę że jest tu paru specjalistów od portretów psychicznych więc określcie człowieka i napiszcie kim jest człowiek który napisał ten artykuł: http://free.of.pl/m/metalowcyzlem/porady.php pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi
|
|
Dmowskiego najbardziej zjebane osiedle ,niby kozaki ,złodzieje itd. ostatnio sie burzyli wpierdol od jantaru dostali ,policja ich podnosiła ,pełno krwi .....i teraz spiżdzeni chodzą....LAmy jebane HAHAHAHHAHAHA Takos
|
|
no tez sie podpisuje pod kamilem 26 podzielcie sie gdzie tak by nie bylo
|
|
struga ,3 kraty piwna, namiot i w dencing
|
|
Moja zona kupuje w tym sklepie ciuchy i z tego co wiem jest bardzo zadowolona z obslugi(pani w jasnych wlosach)jak i jakosci.Czesto kupuje rzeczy dla syna bez niego i nie ma problemu z wymiana na inny model czy rozmiar(chociaz rzadko to robimy gdyz towar jest odpowiedni)W innych sklepach czesto sa problemy.Mysle ze jakosc jest wazna ale obsluga rowniez bo milo sie robi zakupy w takim sklepie.Co do butow to uwazam ze powinny byc uzywane zgodnie z przeznaczeniem gdyz nie ma rzeczy do wszystkiego a coraz czesciej zapominamy o tym.
|
|
Re: lokkko616 Myślę, że powinieneś założyc nowy temat. Wtedy Ci odpowieem co myslę. Pozdrawiam
|
|
Gdzie w Łomży kupie aparat Fuji FinePix S5800? Może ktoś sie orientuje bo spodobał mi się i chciałbym go kupić. Proszę nie pisać postów w stylu: na allegro czy na ceneo. Ja chcę kupić w Łomży bo nie będę potem biegał na pocztę wysyłał i czekał miesiącami na serwis gwarancyjny. Wiadomo na miejscu zawsze lepiej. Wiem że nie kupie go za tyle co na ceneo - 516zł, ale wole dopłacić i mieć komfort w razie problemów. jeżeli jakiś sklep posiada lub może zamówić to niech się reklamuje na tym forum. Z góry dziękuje za pomoc.
|
|
Co polecasz bo ja nie mam doświadczenia w tej sprawie? Chodzi mi o dobrą ostrość zdjęc, bo wiem że w niektórych aparatach podają dużo Mpikseli ale zdjęcia sa kiepskie. Czasami wygląda to jakby sztucznie powiększone mniejsze zdjęcie. A to nie o to przecież chodzi żeby zdjęcie tylko więcej zajmowało.
|
|
ja mam canona a460 kupiłem pół roku temu i szczerze powiem na imprezy, wycieczki się nadaje. Typowa małpka dla amatorów
|
|
mam na sprzedanie bilet (płyta) na ten koncert
|
|
fin czasami cie popieram...ale teraz wykazujesz sie brakiem rozumu! :) jak to bez punktow? chyba na kogos jest samochod zarejestrowany? pierwsze to idzie na wlasciciela... a jak sie nie przyznaje...to musi kierowce wskazac "A ty rozumiem jesteś jednym ze strażników? Widać sporo czasu masz po pracy. Ci strażnicy są utrzymywani z MOICH podatków, więć to moja jak to łądnie określiłeś BROCHA co robią. " nie plac :) i skad podejrzenia, ze on jest w strazy miejskiej? Riposta
|
|
nie prościej na allegro? masz do wyboru do koloru, rózne długości i konkurencyjne ceny :)
|
|
I znowu temat zbulwersowanej dzieciarni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |