Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Amerykanie usunęli sceny z Kaczyńskim z filmu o Gruzji |
Franio prym wiedzie BÓG, a przed BOGIEM są wszyscy równi , nie ma pierwszych i ostatnich . Proboszcz Twojej parafji nie jest nikim lepszym u BOGA niż Ty, ja i każdy inny CZŁOWIEK. To jest ludzki podział . Franio jak już wcześniej pisałem ja nie wieżę w co tylko w BOGA , a co do mądrości , moi znajomi uważają mnie za inteligentnego. KONIEC
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Amerykanie usunęli sceny z Kaczyńskim z filmu o Gruzji |
wiesz wszechwiedzący nie wiem ,jak byś zareagował żeby cię tak potraktowano , a jeszcze trochę kultury króliku bo cię ze złości zje piesek
|
|
Quentin, dla Ciebie- blackberry@interia.eu Pzdr
|
|
To, o której dokładnie jest te losowanie?
|
|
najlepiej być ateista bo te wszystkie wierzenia mają na celu zdobywanie kasy dla kapłanów lub dla organizacji "duchowych"
|
|
Witam, czy orientuje się ktoś w temacie intensywnych, wakacyjnych, kursów angielskiego? Wiem, że Educo prowadzi w wakacje intensywnego Callana o ile zbierze się grupa, ale może ktoś o czymś innym słyszał? I jeszcze jedno pytanko, może mi powiedzieć ktokolwiek coś na temat English Tea na Sikorskiego? Dzięki!
|
|
Jak by nie patrzeć, czy sklep pod rossmanem, czy w galerii stokrotka to badziew. Ceny za stare kolekcje, zawyżone o jakieś 30-70 %. Wybór nikły, w sklepie pod Rossmanem jak ktoś słusznie zauważył, sprzedwcy wiszą na plecach, jak by człowiek fort nox chciał obrabować, i nie można się skupić na oglądaniu bo to irytuje. W Galerii natomiast, połowa butów to podróby z Tajwanu i innych azjatyckich i egzotycznych krajów jakości "hodaków" ze stadionu. Niestety dobry zakup, oryginalnych butów jedynie w oryginalnym sklepie, ale nie w Łomży, w Łomży tylko biedronki i inne owady budują niestety...........
|
|
Drań: Masz rację, o to mi chodzi aby klient znał swoje prawa , a sprzedawca je respektował.
|
|
Autor: czarnulka (---.elomza.pl) Data: 16-05-08 19:29 hej ogólnie nie jest ciężko się dostać, jest fajnie:) trzeba dużo się uczyć, bardzo dużo jest godzin zajęć praktycznych i praktyk zawodowych no ale takie uroki kierunku pielęgniarstwo:) my mieliśmy ciężko my tzn. pierwszy rocznik pielęgniarstwa, jeszcze nie wszystko było dopracowane, najgorsze było to, że trzeba latać ze szpitala na wykłady i odwrotnie:) kadra wykładowców z najwyższej półki..polecam!!! --------------------------------------------------------------------- A ja nie polecam, jak masz marnować czas na studia to idź gdzieś indziej. Dziekanat jest ogólnie do bani, patrzą spod byka na studenta jako zło konieczne. Warunki po 900 zł na dziennych jakby to była szkoła o wysokiej renomie. Dostępność do materiałów szkolnych słaba. Kadra nauczycielska w niektórych przypadkach taka sobie. Dostać się na pewno dostaniesz. Marna szkoła która ma coraz mniej naboru. Chyba tylko na Zarządzanie jest sporo chętnych. Reszta kierunków świeci pustkami.
|
|
Również NIE polecam. Wykładowcy notorycznie nie przychodzą na wykłady (taka wspaniała kadra, że ma studentów tam gdzie słońce nie dochodzi) Masa problemów, nie ma do kogo zwrócić się o pomoc. Studenci są traktowani jak zło konieczne. Z każdym rokiem jest coraz mniej studentów i wogólę się nie dziwię. ABSOLUTNIE ODRADZAM!
|
|
Był kiedyś podobny temat. Poszukaj. Tam będzie więcej info !! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Słuchajcie moje buty też po dwóch tygodniach się rozkleiły. Najpierw je porządnie wyczyściłam wyprałam wkładki no bo moim zdaniem obciach zanieść nieświeże i Co zgadnijcie? Dostałam piękne pismo, że nie odpowiednio je konserwowałam bo pachną detergentami. Powinnam była w gówno wdepnąć i zanieść to może by uznali. Więcej nic tam nie kupiłam.
|
|
Proponuję firmę .Kancelarie prawne OMEGA Specjalista ds. roszczeń tel. 0 668 430 487 k.boguski@omega-kancelaria.pl
|
|
blokady nic nie zmienią radni i tak maja to w du pie i siedzą se w ratuszu .... przez najbliższe 20 lat nic sie nie stanie... ile takich blokad było w innych miastach???? i co wybudowali im obwodnice???? lepiej sprzedać działkę czy mieszkanie przy wojska polskiego póki się jeszcze nie zawaliły i się to opłaca niż liczyć na wybudowanie obwodnicy w najbliższych 20 latach... Nawet jeśli jakimś cudem obiecają budowę to minie 20 lat zanim ja ukończą..... DiDi
|
|
No tak nie do konca. Gwarancji producenta towar moze nawet w ogole nie miec i jesli ma, to zasady obowiazuja takie jak na karcie gwarancyjnej. Natomiast niezaleznie od tego przez 2 lata mozesz sie powolywac na niezgodnosc towaru z umowa, a to jest troche inne pojecie i wiekszosc osob myli wlasnie gwarancje z niezgodnoscia. I wystarczy wtedy miec paragon, natomiast warto pamietac, ze jesli towar zepsul sie przed uplywem pol roku od zakupu (o ile dobrze pamietam), to uznaje sie ze byl niezgodny z umowa juz w momencie zakupu. Czyli krotko mowiac, przez pierwsze pol roku w razie czego, to sprzedawca musi udowodnic, ze wina nie wynikala z wady produktu, a pozniej to Ty musisz udowodnic, ze produkt mial wade fabryczna a nie rozpadl sie z innych podowodow.
|
|
Do: Ados Szedł miś przez las i tak sobie myśli: "Jestem duży i silny, obiecałem mamie nie dokuczać zajączkowi. Ale walnę zajączka w ucho, żeby pamiętał, że jestem silniejszy. Zresztą, mama nie zobaczy". Nie czytałeś Paplika, więc nie wiesz przeciw czemu protestowałam, ale umiesz określić moją postawę? Czyżby? A jak się nazywa Twoja postawa? Zuza "Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało" (E. Burke)
|
|
ducat a co tu myśleć. Każdy chyba myśli tak samo-za drogo. Ale co zrobisz. Najtaniej chyba wychodzi jazda rowerem.
|
|
W naszym mieście istnieje zmowa łomżyńskich szejków naftowych. Teras wszyscy wiecie dlaczego tak wszyscy niby biznesmeni niecącą żadnej konkurencji. A władze miasta i radni nic nierobią w tej kwestii bo i poco ?
|
|
A poza tym Kaska25 wydaje mi się że jeżeli to się stało w ciągu tygodnia to na pewno reklamacja zostałaby uznana. Po co sie honorem unosić a potem oczerniać. Nie w porządku.
|
|
zmowa jest od lat !!!!! ceny w hooj idą w górę na końiec roku bedzie po 5 zł ;/ Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
smierć kradziejom!!!!!!! :D
|
|
Otworzyli nową stację LPG na Wojska Polskiego na przeciwko sklepu monopolowego Czarny Kot... Przejezdzalem dzis obok i musze powiedziec,ze cena 2,05 za litr byla kusząca :) Niestety kilka minut wczesniej zalałem na innej stacji za 2,14 ;/ Jakie są Wasze opinie drodzy forumowicze? Poleca ktoś bądź odradza ? Pozdr
|
|
a na dodatek pol 1 wspomnę ,że z bezpieką to twoje środowisko bardzo chetnię współpracowało ba nawet flirtowało , czego niestety są nagminne dowody. Tak więc klimaty PZPR, ORMO , SB są twemu środowisku jakoż chyba bardziej bliskie niz młodemu pokoleniu które tu pozakładalo po pare nickow jak twierdzisz. Riposta
|
|
Re: Nasza Ja tak przy okazji Twojego wątku w tym wątku. Tzn. domniemanej gremialnej współpracy z bezpieką księży katolickich. Pytam: Ty tak piszesz z niewiedzy, czy ze złośliwości?
|
|
"no jest uciążliwe ale co poradzisz? ..... niestać nas na remont dróg a co dopiero na budowę obwodnicy" Dziwne, że jakoś w innych miastach obwodnicę powstają. Ostrów Mazowiecka, Wyszków, Zambrów, Augustów a w Łomży co? Za darmo tak budują? "Dobrze by było żeby ktoś mądry wziął przykład np. z Japonii.Tam są drogi tranzytowe nad poziomem normalnych ulic." Hehe.
|
|
tez tam kupuje i nie narzekam :) Takos
|
|
"Spadła" A według mnie liczba wypadków wzrosła. Dlatego uważam, że należy wprowadzić nakaz jazdy z prędkością 70km/h. Poproszę KONKRETNE DANE na temat spadku wypadków z udziałem pieszych po wprowadzeniu ograniczenia do 40km/h na ulicy Wojska Polskiego i Poznańskiej żebym mógł się przekonać, że się myle. A do tego czasu to skończ wypisywać swoje pseudo - filozoficzne wywody bo nic do tematu nie wnoszą. "Nie bardzo twoja: twoja tylko w sposob taki iz idziesz do urny i wrzucasz swoj glos. " Niestety może następne pokolenie dopiero nie będzię przesiąknięte tak prlem. Do tego czasu w Polsce będzie wszystko cudze, to oni decydują, a ja nic nie mogę.
|
|
to nie był mój brat ale w sądzie mówisz ? W tym w którym kolo który przejechał chłopca , potem zawrócił i tak kilka razy został skazany za wypadek ze skutkiem śmiertelnym ? Poza tym nikt nie wymyślił zwrotu HWDP bez powodu , w końcu przez pare dobrych lat sobie na to zapracowali. "A to ze paru debili w Policji rowniez sie znajdzie to nie znaczy ze Policja jest do d... ." No to ja pisząc (tylko raz to napisałem) takie teksty powiedzmy kieruje je do właśnie tych debili. Przecież wiem że czasem zdarzają sie ludzie z powołania, jak księża , lekarze czy politycy . Zresztą byłeś kiedyś na komendzie ? Riposta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |