Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Posłowie PiS Karol Karski i Łukasz Zbonikowski skazani... |
co innego jak palisz w Holandii w coffeshopie a co innego w Polsce. W Holandii jest wszystko sprawdzane a w Polsce aby jak najwiecej zarobic. W polsce marihuana jest uważana jak jakiś poważny narkotyk, ze otwiera droge do cieższych narkotyków a to gowno prawda jak ktos ma silna wole i chce przy tym zostac to na zawsze w tym zostanie, nie bedzie sie pchałdo chemii. Nie uważam że marihuana jest gorsza od alkoholu. Ile ludzi umarło z powodu marichuany?? No a teraz ile ludzi umarło przez alkoholizm ?? To chyba wszystko wyjasnia. Te 2 rzeczy sie wyrównują.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Posłowie PiS Karol Karski i Łukasz Zbonikowski skazani... |
Heh, a myślałem że swoją głupotą żaden z forumowiczów mnie już nie zaskoczy, a tu proszę jaka niespodzianka.
|
|
było zawczasu pomyśleć jakie będą konsekwencję a to że chcecie osunąć ciąże to widać ze nie dorośliście do tego i chcecie zabić nie narodzone dziecko ile osób chciało by mieć dzieci a nie może dlatego i wy zastanówcie sie bo możecie już nie dostać takiej szansy
|
|
dodam - "braci w wierze" katolików.
|
|
Zuza: ,piszesz tylko ja Polka, bo co bo chodzisz do kościoła, dla tego jesteś Polką. To wedłuk Ciebie ja już nie jestem Polakiem? Jak to dobrze że to nie Ty decydujesz o prznależności narodowej. Zuza żeby wieżyć w BOGA nie potrzebni są pośrednicy (kapłani).
|
|
oj baczek, baczek urodzcie to dziecko i dajcie do adopcji. to jedyne wyjscie. nie bedzie was gryzlo sumienie, jesli je macie Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
Nazwa firmy powinna chyba brzmieć PIANPOL.
|
|
ale z was dziwolągi...NARA Bez kitu...
|
|
to jest za dlugie. nie licz na to ze ktos to bedzie czytal ,zamiast cieszyc sie ciepla noca i bliskim weekendem
|
|
Kolejny konfident wielka paniusia
|
|
ja tam kupuje buty, i są rabaty (jeśli buty nie sa np. z nowej kolekcji i te buty nawet tygodnia nie stoja na wystawie), a co do reklamacji to też sa, ja po pół roku zaniosłam buty i oczywiscie panie przyjely. za to jak kupiłam buty w Olimpusie i po miesiacu zanioslam je to nie nie przyjeli reklamacji. Riposta
|
|
Mam wielką prośbę do panienki mobile.Weś kochana słownik, bo czytać nie mogę. To co piszesz nie jest w tym momencie ważne, gdyż każdy pada przed kompem z twoich byków. Daj znać na forum może ktoś jest w stanie Ci pomóc. Choć wątpie...
|
|
gostek_num: eheh dobre: papliki, inkwyzitory nasze i zuzanny, tak naprawdę to jesteście tacy sami tylko innymi słowami piszecie to co w waszych główkach siedzi pozdro dla normalnych i nie zrytych :)
|
|
Jakie waszym zdaniem sa najniebezpeiczniejsze osiedla w Łomży??
|
|
Poszukuję pomocy dla osoby mieszkającej w Białymstoku która uległa wypadkowi a sama nie wiele może zrobić. Słyszałem że jest firma lub agencja tym się zajmująca. Może zna ktoś namiar na nich i może polecić mi. Proszę o podanie adresu lub telefonu.
|
|
wszedzie jest tak samo
|
|
Cytat: Albo zjeżdżanie kabaryną po schodach jak się idzie do budowlanki. heheh barany sobie znaleźli zabawę. Ale śmiechu było jak nigdy.
|
|
0857405700
|
|
kazdy sposob spedzania urlopu jest dobry alby bylo milo haha
|
|
|
ja mam bardzo dobre wspomnienia dotyczace Pana Filipkowskiego... jest on sumiennym egzaminatorem, a przy okazji pogadac z nim mozna... spoko facet...jezeli chcesz sie zapytac jaki on jest, bo oblales... to znaczy, ze za malo umiales:) jezeli umiesz... to u kazdego zdasz : ) Riposta
|
|
taką gdzie pracodawca ma szacunek do pracownika a każda pracą nie gardze
|
|
Dran-człowieku nie irytuj się!Zapytałem co masz na myśli.Tych co mają problemy z parkowaniem powinno się trzepać,aż się tego nauczą.Takie jest moje zdanie.Krew mnie zalewa,gdy wyznaczonych miejsc do parkowania jest 14 a samochodów stoi 8 i ty dziewiątyego nie wciśniesz.W Zambrowie wymyślono akcję przeciw takim niedzielnym kierowcom.Ludzie robią zdjęcia i wysyłają do gazet,żeby pokazać jak kierowcy mają gdzieś innych kierowców.A wystarczy odrobina dobrej woli i żyło by nam się łatwiej.
|
|
Podsumowując: Pod koniami jest ********* i tania pizza. Choć pewnie znajdą się krytycy o wysublimowanym smaku którym nie będzie pasowała. W sumie dobrze bo nie będzie tłoku podczas oczekiwania na kolejny ekstra placek.
|
|
|
http://www.exsite.pl/2007/12/08/counter_strike_16_non_steam.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |