Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bronisław K. odznaczył UB-prokuratora Pannerta |
Inkwizytor - twoja prymitywność mnie poraża, może plujesz na wiarę, bo Ci mama karze być ministrantem ? może odkryłem prawdę ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bronisław K. odznaczył UB-prokuratora Pannerta |
siarak zostaw to wino. juz ci kompletnie w mozgu namieszalo
|
|
mlodziez oczywiscie
|
|
magicznej nocy...dobranoc
|
|
Ja sie wszystko powiedzie -to zobaczymy sie w Szczytnie.Mam nadzieje ze załapie sie na lipiec. Ps. Trzymaj wszystkie notatki!! hahah
|
|
Witam Gdzie w Łomzy mozna kupic jakies radyjko do samochodu i innego typu sprzet car audio chodzi mi konkretnie o zwrotnice basowe do tuby...... Wiem ze na alei legionow jest fox music ale czy oprocz tego sklepu znajduje sie jakis inny??? Pozdro!!!
|
|
piszcie jakies dowcipy ludziskabo mój posy zginie.
|
|
dziewczyn w wecie rzeczywiście nie ma ani zbyt miłych ani ładnych. Zapraszam natomiast do wety wszystkich chłopaków którzy chcą grac w drużynie koszykówki. Nawet jak nie macie zbyt dużych umiejętności to i tak będziecie w składzie.
|
|
Gruby ŁKS-i do wąchania no nie?Ja jeżdżę takim "badziewiem"jak Panda.Mam w kołach 140 tys. kilometrów i wasze teorie o tym,że auto jest słabsze można między bajki włożyć.Pewnie,że jak się jeździ tylko na gazie a oszczędza na benzynie,to nie ma się co dziwić,że pompa siądzie albo wtryskiwacze się zasyfią siarką z gazu.Trzeba czasem pojeździć na benzynie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |