Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grabarczyk poustawiał kolegów ze studiów? |
chcesz to pograj w moje hehe logifc 86 dobrzr ze ty nie odbiegasz ale jak chcesz to na otwarcie przyjdz moze ktos ci da obcianac hehehehe a ja bym chcial dodac swoj temat .dlaczego logic86 ma zapedy zeolfilskie? hehe dziekuje pozdrawiam internautow z całego świata DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grabarczyk poustawiał kolegów ze studiów? |
co do TYCH modlitw, to przesada, zauważcie : przed jedzeniem, po jedzeniu, przed nauką, po nauce, przed podróżą i po, przed jazdą samochodem i po itp. a ja się pytam - po co to, jak raczej nikt tego nie odmawia (to wymysł człowieka) Wolę już odmówić Ojczę Nasz Niewiem czy jesteśmy tacy tolerancyjni, porotestanci tolerują lezbijstwo i giejostwo, ALE TO AKURAT PLUS DLA NAS, że to sie U Nas nie szerzy.
|
|
Franio 11 ciebie i te dwie idiotki w pierwszej kolejności chętnie kopnę w dupe.
|
|
Fin jak c ro i żle to jedz do Holadnii sie naćpasz do woli a se jeszcze czego innego zasmakujesz . Piwo owszem ale są granice pica w pewnym stopniu , gorzej jak sie nie umie pić sie wpadnie tzw alkocholizm wtedy jest prze..... dla najbliższych ( rodzina ) awantury i tp. A co do maryśki to jedz do stanów tam to bedziesz mial raj jak trafisz w dobry rejon
|
|
Tylko fundamentaliści są żądni fizycznej zemsty gdy ktoś obnaża ich naiwność w wierze. Niestety, część dzisiejszych katolików w Polsce, zachowuje się podobnie jak talibowie dokonujący mordów na "niewiernych" ku chwale bożej. Też denerwowałbym się gdyby ktoś uświadomił mi, że czynię coś bezmyślnie. Katolicy popełniają wiele obrzędów nie zastanawiając się jakie dogmaty ich obowiązują. Powtarzają rytuały, które kosztują niewiele wysiłku łasząc się na obietnicę zbawienia. Nie wysilają się więc na krytyczną postawę wobec wierzeń. Na tym konformiżmie żeruje kler, który nie porusza wielu niedorzeczności, absurdów np. na lekcjach religii. Każda próba racjonalnego podejścia do dogmatów może być początkiem prostej drogi do ateizmu. Katolicy nie zdają sobie sprawy jak wiele absurdalnych dogmatów ich obowiązuje. Gdyby byli świadomi i krytyczni w wierze, wielu wystąpiłoby z kościoła podobnie jak ostatnio uczyniło to wielu księży i zakonników /Węcławski, Bartoś i inni../. Franio, Kamil i inni: jeżeli chcecie mnie zabić w imię waszego boga to ja jeszcze coś przed śmiercią dodam: TWIERDZĘ ŻE NIE MA BOGA, KOŚCIÓŁ NIE SŁUŻY ANI LUDZIOM ANI BOGU, NIE MA PIEKŁA ANI NIEBA, ... itp. Jeżeli natomiast ja miałbym znależć się w piekle, to będą tam również księża i biskupi, tylko że oni zajmą miejsce w kotłach, a mi zostanie powierzona rola podkładania na ogień. Dobre dni dla Polski zaczną się z chwilą nastania złych dla kleru i kościoła. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Mam pytanie-gdzie odbędzie się jutro Festyn dla dzieci w Łomży i od której godziny? Dziekuję Takos
|
|
Jak znam życie pewnie nic nie będzie żadnego festynu. Nie wiem za co ja lubie to miasto ale lube. ____________________________________________________________ CYFROWY POLSAT - Polmar Łomża ul. Skłodowskiej 2 obok łosia Tylko TU piłka GRATIS EURO 2008
|
|
Szpital jak szpital nie sądze by tu było gorzej niż w Białymstoku. Dajcie im się wykazać a nie ze wszystkim do białegostoku Zamkną szpital to nie miejcie pratensji bo sami do tego chcecie doprowadzić ____________________________________________________________ CYFROWY POLSAT - Polmar ul. Skłodowskiej 2 obok łosia Tylko TU piłka GRATIS Euro 2008 DiDi
|
|
Kmicicowe Zuzanny utwierdzają mnie w racjonalnym przekonaniu że: BOGA NIE MA, KOŚCIÓŁ NIE SŁUŻY ANI BOGU ANI LUDZIOM, NIE MA PIEKŁA I NIEBA, JEZUS NIE ZMARTWYCHWSTAŁ, NIEMOŻLIWE JEST "NIEPOKALANE POCZĘCIE", KLER ŻYJE Z NAIWNEJ WIARY NIEŚWIADOMYCH LUDZI, KOŚCIÓŁ SZKODZI POLSCE I CZŁOWIEKOWI KAŻĄC PRZESTRZEGAĆ ZABOBONY ITP., ITD,... DOBRE DNI DLA POLSKI ZACZNĄ SIĘ Z CHWILĄ NASTANIA ZŁYCH DLA KLERU I KOŚCIOŁA. NIE BĄDŻCIE NAIWNI W WIERZE!
|
|
nie no w porównaniu do warszawy i białegostoku to Łomża to miasto bezpieczne w naszym miescie tak jak w każdym innym można dostac w "papę" ale rzadko sie to zdarza a w bialym idziesz praktycznie gdziekolwiek a tu pretorianie i juz dostajesz tak ze na ojomie sie znajdujesz ;)
|
|
Zuzanna K a kto cię tu na te forum zaprasza. Sama wpierniczyłaś się ze swymi chorymi pierdołami i uważasz się za najmadrzejszą i tylko ty masz jedyną objawioną prawdę. Goń sie chora babo z tego forum ze swoimi śmiesznymi uczuciami religijnymi. Sama pierniczysz jak chora , a jak cię ktoś w sposób logicznie uzasadniony przypiera do mury obalając twoje fałszywe prawy do jęczysz ,że ktos obraza twoje uczucia. Prawda publikowana przez paplika boli cię jak gorący pręt żelaza w dupie.
|
|
Re: Logic86 To dobrze, że wierzysz. jakbyś jeszcze poczytał o upaku moralności społeczeństw, gdzie osłabł Kościół... I może powiesz: widziałeś, żeby Jan Paweł II nami manpiulował? Ja nie widziałem. On przecież pokazał nam Chrystusa całym sobą. Myślą i czynem.
|
|
ZuzannaK ma cześciowo racje. Inkwizytor nie bądź głupi, tylko JEZUS CHRYSTUS jest NASZYM WYBAWICIELEM, pustka CIĘ nie stworzyła, nie wysłucha i nie ZBAWI. żal.pl do kwadratu sześciennego
|
|
Do: Nasza Mój mąż ma na imię Jurek. I nie jestem pedałem. Poza tym mniej pisz więcej czytaj (najlepiej polskiej klasyki). Tak bedzie lepiej (dla Ciebie). Zuza "Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało" (E. Burke)
|
|
paplik, Inkwizytor Zuzanno Nie idcie tą drogą Nasz premier uwierzył w Boga, i wy jeszcze możecie wejść na właściwą drogie, narazie szlajacie się po osiedlówkach, wbijajcie na autostradę prowadzącą do BOGA. jeszcze może ktos tu katechizm wkleisz, trzeba powiedziec samemu, kim dla Ciebie jest msza, Eucharustia itp. Pozdro dla normalnych.
|
|
Słowa uznania paplik. Naprawdę pokazałeś klasę, i Twoje odpowiedzi bardzo ciekawe. ZuzannaK, czemu paplik aż tak Ci wadzi ? Zaczynasz go obrażać, wyzywać, to chyba takiej wierzącej osobie jak Ty nie przystoi. Co do tematu, to napisze jeszcze raz, to że nie jest katolikiem, to nie znaczy że jest antypolski !!! pozdrawiam
|
|
Dobrej i spokojnej :)
|
|
Prosze o konkretne dane a nie porady...
|
|
Baczek_85 ty powinieneś raczej zapytać czy możliwe jest ponowne wszczepienie mózgu bo z tego co widać to ktoś ci go podstępnie usunął i to dawno...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |