Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skąd my to znamy... |
ja kupiłam buty na dole w rossmanie i zaczely sie rozpadac..skora odstawala po miesiacu i odpryskiwala,oddalam na reklamacje to wymazali biala farba jakby korektorem,smieszne poprostu.Podobny incydent mialam z butami w galerii ale milo zostalam zaskoczona bo buty mi wymienili.Mysle ze reklamacje to nie jest wina tych dziewczyn co tam pracuja,bo one tylko sprzedaja.kazdy sklep ma swoje wady i zalety Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skąd my to znamy... |
Zgadzam się. W imię religii należy zabić wszystkich, którzy są inni. Dzięki temu oni jako męczennicy trafią do nieba. Idąc tym tym torem najlepiej zniszczyć całą Ziemię. Ja też nie jestem tolerancyjny, gdyż nie toleruję nietolerancji.
|
|
no mamy doctorr'a wiec spokojnie:D jaka diagnoza? pozdrawiam Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!
|
|
zly_czlowiek - schizofrenia lub inne powazne zaburzenie psychiczne-trudno tak na odleglosc dokladnie zdiagnozowac - widac to jednak poprzez zaburzenia w postrzeganiu oraz wyrazaniu rzeczywistosci :(
|
|
Super ................. Pani z "baże" to klasyczny przykład "kraju za miastem". Riposta
|
|
"Blisko bądź nie zostawiaj tak mnie zatańcz ze mną ostatni raz już" ;P Riposta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |