czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Staje na uszach, a skutki odwrotne...

To samo się zaczyna dziać w Libra Print...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Staje na uszach, a skutki odwrotne...

MasaViV

tak ci sie spodobal:D?

Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem
a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!

żeby w naszym pięknym kraju były normalne przepisy, to taki sku***** by za daleko nie pojechał... ale cóż...
policjanci powinni mieć możliwość używania podczas pościgu wszelkich możliwych sposobów, żeby zatrzymać akiego gościa, ale u nas to niestety nigdy nie przejdzie...

i nie, żebym się naoglądał amerykańskich filmów...

Pakunek spowodował katastrofę Smoleńską?

A jaki język dodatkowy lepiej wziąć Rosyjski czy Niemiecki ? który bardziej się przyda? hehe

rudy błazen z druhem

nicola -

dzięki wielkie ze poruszyłaś ten temat. Uważam, że i tak zrobiłaś wiele bo teraz wszyscy wiedza ze ich przypadek to nie wyjątek. Zapomniałam o całej sprawie i szczerze to uwierzyłam wtedy ekspedientce ze to moja wina wiec nie nalegałam na reklamacje. jeśli ktoś nie był klientem tego sklepu to nie ma czego żałować.

tarczyn-

zrobiłabym tak jak mówisz, podpisałabym sie pod wnioskiem, ale teraz moja reklamacja jest nie ważna z powodu upływu czasu....więc lipa

pozdrawiam Kasia

on już chyba zakładał tematy podkopujące pozycje Kościoła...

rudy błazen z druhem

Po pierwsze nazwa tematu jest bardzo drazniaca boo narzuca na poczatku zdanie autora. Ew. zgodził bym się na znaki zapytania, ale w tym poscie postaram sie wytłumaczyć co nie co. A wieć
w szczególności do gostek_num
nie chcesz nie wiesz w cudowne wniebowstąpienia, Bóg dał Ci wolną wole i zrób z nia co chcesz, ale pamietaj "Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli..."-no ale to zostawiem do osobistej relfeksji. OX lecimy dalej. Dobrze zauważyłeś że ciało i krew Chrystusa zawarte sa na "znak" a dokładnie na symbol męczeńskiej śmierci naszego Pana Jezusa Chrystusa, więc jest to pamiatka i nie ma tu mowy o Hanibalizmie(co kolwiek to jest to myśle, że chodziło Ci o Kanibalizm). Człowieku co to za głupie pytanie " I po co tyle modlitwy?? " Powiedz szczerze ile czasu dzienie poświecasz na modlitwe ??( 2-3min max??) Pytasz rownież o to po co klepać regółki. Hm...jeśli się je klpie bez zastanowienia to rzeczywiście nie ma to najmniejszego sensu. Trzeba się wczuć w to co się mówi a nie rzucać słowa na wiatr. Czytanie Bibli jest bardzo ważne bo bez niego nie mogli byśmy poznać kim jest Bog, a z koleji kazanie nie wiem czy zauważyłeś jest rozwinieciem i przetłumaczeniem tego co zawarte jest w danym fragmencie pisma swiętego. Natomiast jeśli chodzi o sprawę listów to żeby nie one nie znał byś nawet imienia swojego biskupa. Hm...napisałeś ze tak to trzeba to rozmowe z Bogiem przeprowadzić w domu. Przeprowadzasz ją?? Jeśli zamias kazania na mszy swiętej byłby czas na tako rozmowe to watpie ze zrobił byś to jeśli w domu to trzeba zrobić niejako z Przymusu.

Piasał ktoś też coś o aferach w kościele. Moja krótka odpowiedz na to zagadnienie. Już nawet dzieci przygotowujące się do I komuni świetej wiedzą ze Kościół składa się z 2 cz. Ludzkiej i Boskiej. Niestety człowiek bładzi bo taka jest jego natura na szczeście ta 2 część Kościoła nad wszystkim czówa.

Jeśli ktoś sadzi ze Msza jest bez sensu to nie mam pojęcia czemu ten bezsenns (ew. oszustwo) przetrwało tyle tysięcy lat.

inkwizytor jest zydem na 100%

nie rozumiesz człowieku symboliki. z tego co przeczytalem to wnioskuje ze jestes swiadkiem jechowy (potocznie zwanym "j e banym jechowcem) czyli sekciarzem i gówno mozesz wiedziec o naszej wierze. natomiast za to co wypisujesz i czym sie kierujesz w swoim marnym i nieszczesliwym zyciu napewno bedziesz rozliczony tak jak my wszyscy, sprawiedliwie i adekwatnie do swoich postępków. także miłego życia za życia koleszko...bo później już tylko ogień...

Co Ty Franio do inkwizycji nawołujesz?
Przez tysiąc lecia chrześcijanizmu tacy jak Franio pokazali jak się nawraca niepokornych.
Paplik uważaj.

pynia gralismy jakos razem ?? nie przypominamsobie :D huehuehue jakby co to sie odezwij :D cos pokrecimy razem ;]]

HEADSHOT !!

Franio przycinałem drzewka to mam troche chrustu , rozpałkę do grilla i zapałki , Ty złap paplika to go wsadzimy na stos.

Kto przyniesie piwo , będzie rozpalał.

Ale będzie zabawa.

jakie wasze zdanie na ten temat?

NIe chcę żadnej inkwizycji tylko zdecydowanej reakcji na jego obelgi. Jak długo można mówić komuś że się źle zachowuje?

tu nie ma co gadac, tu trzeba lac - jak powiedzial jeden z oficerow milicji w PSACH...

Franio11 prawdziwy katolik:) Wyznawca katolicyzmu odmiany Toruńskiej. Boże jak miło widzieć że w zastępach owieczek twoich znajdują się żądne krwi wilki. Franiu pamiętaj żeby w niedzielę przyjąć komunię na mszy.

Franek powiem ci ***** prosto z mostu. Może ty i jesteś katolik ale nie jesteś chrześcijaninem. Wyznawcy Chrystusa zgodnie z nauką Pana są pełni miłości. Ty jesteś chorym z nienawiści do poglądów innych KATOLEM. Taką najgorszą odmianą. FANATYKIEM. Właściwie to idź do lekarza zanim odpierdolisz jakąś faze. Albo kup dynamit z jakieś kopalni i zrób to co fanatycy robią najlepiej. Zacznij zabijać w imię kościoła. Piszę w imię kościoła gdyż w mojej bibli nie ma nauki nawołującej do eliminowania osób o odmiennych poglądach.

Pamiętaj Franek11 choć byś leżał pokotem w kościele jesteś sługą SZATANA!
Ciasnotę twojego umysłu wypełniła żądza zemsty. Uczucie które sam szatan zgotwał ludziom by wodzić ich na ciemne ścieżki. Padnij na kolana i módl się!!!
Módl się gdyż grzech na tobie ciąży ogromny.
Nie powołuj się na autorytet Ojca Świętego bo nie jesteś godzien. Chociaż pełen miłości Papież i takiego hipokrytę jak ty przygarnołby do swojego stada.

Módl się grzeszniku!!! Błagaj Boga o wybaczenie!!!

nie podoba sie na miejscu bar to jedz na wiejska potupaje...albo inaczj otworz cos w stylu jakiegos baru tak zeby kazdemu klientowi odpowiadalo...a podobny post znajdzie sie natym forum:)

Wystrzegaj się takiej firmy jak "DANTEX"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org