Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Staje na uszach, a skutki odwrotne... |
To samo się zaczyna dziać w Libra Print...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Staje na uszach, a skutki odwrotne... |
MasaViV tak ci sie spodobal:D? Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!
|
|
żeby w naszym pięknym kraju były normalne przepisy, to taki sku***** by za daleko nie pojechał... ale cóż... policjanci powinni mieć możliwość używania podczas pościgu wszelkich możliwych sposobów, żeby zatrzymać akiego gościa, ale u nas to niestety nigdy nie przejdzie... i nie, żebym się naoglądał amerykańskich filmów...
|
|
Pakunek spowodował katastrofę Smoleńską? |
A jaki język dodatkowy lepiej wziąć Rosyjski czy Niemiecki ? który bardziej się przyda? hehe rudy błazen z druhem
|
|
nicola - dzięki wielkie ze poruszyłaś ten temat. Uważam, że i tak zrobiłaś wiele bo teraz wszyscy wiedza ze ich przypadek to nie wyjątek. Zapomniałam o całej sprawie i szczerze to uwierzyłam wtedy ekspedientce ze to moja wina wiec nie nalegałam na reklamacje. jeśli ktoś nie był klientem tego sklepu to nie ma czego żałować. tarczyn- zrobiłabym tak jak mówisz, podpisałabym sie pod wnioskiem, ale teraz moja reklamacja jest nie ważna z powodu upływu czasu....więc lipa pozdrawiam Kasia
|
|
on już chyba zakładał tematy podkopujące pozycje Kościoła... rudy błazen z druhem
|
|
Po pierwsze nazwa tematu jest bardzo drazniaca boo narzuca na poczatku zdanie autora. Ew. zgodził bym się na znaki zapytania, ale w tym poscie postaram sie wytłumaczyć co nie co. A wieć w szczególności do gostek_num nie chcesz nie wiesz w cudowne wniebowstąpienia, Bóg dał Ci wolną wole i zrób z nia co chcesz, ale pamietaj "Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli..."-no ale to zostawiem do osobistej relfeksji. OX lecimy dalej. Dobrze zauważyłeś że ciało i krew Chrystusa zawarte sa na "znak" a dokładnie na symbol męczeńskiej śmierci naszego Pana Jezusa Chrystusa, więc jest to pamiatka i nie ma tu mowy o Hanibalizmie(co kolwiek to jest to myśle, że chodziło Ci o Kanibalizm). Człowieku co to za głupie pytanie " I po co tyle modlitwy?? " Powiedz szczerze ile czasu dzienie poświecasz na modlitwe ??( 2-3min max??) Pytasz rownież o to po co klepać regółki. Hm...jeśli się je klpie bez zastanowienia to rzeczywiście nie ma to najmniejszego sensu. Trzeba się wczuć w to co się mówi a nie rzucać słowa na wiatr. Czytanie Bibli jest bardzo ważne bo bez niego nie mogli byśmy poznać kim jest Bog, a z koleji kazanie nie wiem czy zauważyłeś jest rozwinieciem i przetłumaczeniem tego co zawarte jest w danym fragmencie pisma swiętego. Natomiast jeśli chodzi o sprawę listów to żeby nie one nie znał byś nawet imienia swojego biskupa. Hm...napisałeś ze tak to trzeba to rozmowe z Bogiem przeprowadzić w domu. Przeprowadzasz ją?? Jeśli zamias kazania na mszy swiętej byłby czas na tako rozmowe to watpie ze zrobił byś to jeśli w domu to trzeba zrobić niejako z Przymusu. Piasał ktoś też coś o aferach w kościele. Moja krótka odpowiedz na to zagadnienie. Już nawet dzieci przygotowujące się do I komuni świetej wiedzą ze Kościół składa się z 2 cz. Ludzkiej i Boskiej. Niestety człowiek bładzi bo taka jest jego natura na szczeście ta 2 część Kościoła nad wszystkim czówa. Jeśli ktoś sadzi ze Msza jest bez sensu to nie mam pojęcia czemu ten bezsenns (ew. oszustwo) przetrwało tyle tysięcy lat.
|
|
inkwizytor jest zydem na 100%
|
|
nie rozumiesz człowieku symboliki. z tego co przeczytalem to wnioskuje ze jestes swiadkiem jechowy (potocznie zwanym "j e banym jechowcem) czyli sekciarzem i gówno mozesz wiedziec o naszej wierze. natomiast za to co wypisujesz i czym sie kierujesz w swoim marnym i nieszczesliwym zyciu napewno bedziesz rozliczony tak jak my wszyscy, sprawiedliwie i adekwatnie do swoich postępków. także miłego życia za życia koleszko...bo później już tylko ogień...
|
|
Co Ty Franio do inkwizycji nawołujesz? Przez tysiąc lecia chrześcijanizmu tacy jak Franio pokazali jak się nawraca niepokornych. Paplik uważaj.
|
|
pynia gralismy jakos razem ?? nie przypominamsobie :D huehuehue jakby co to sie odezwij :D cos pokrecimy razem ;]] HEADSHOT !!
|
|
Franio przycinałem drzewka to mam troche chrustu , rozpałkę do grilla i zapałki , Ty złap paplika to go wsadzimy na stos. Kto przyniesie piwo , będzie rozpalał. Ale będzie zabawa.
|
|
jakie wasze zdanie na ten temat?
|
|
NIe chcę żadnej inkwizycji tylko zdecydowanej reakcji na jego obelgi. Jak długo można mówić komuś że się źle zachowuje?
|
|
tu nie ma co gadac, tu trzeba lac - jak powiedzial jeden z oficerow milicji w PSACH...
|
|
Franio11 prawdziwy katolik:) Wyznawca katolicyzmu odmiany Toruńskiej. Boże jak miło widzieć że w zastępach owieczek twoich znajdują się żądne krwi wilki. Franiu pamiętaj żeby w niedzielę przyjąć komunię na mszy. Franek powiem ci ***** prosto z mostu. Może ty i jesteś katolik ale nie jesteś chrześcijaninem. Wyznawcy Chrystusa zgodnie z nauką Pana są pełni miłości. Ty jesteś chorym z nienawiści do poglądów innych KATOLEM. Taką najgorszą odmianą. FANATYKIEM. Właściwie to idź do lekarza zanim odpierdolisz jakąś faze. Albo kup dynamit z jakieś kopalni i zrób to co fanatycy robią najlepiej. Zacznij zabijać w imię kościoła. Piszę w imię kościoła gdyż w mojej bibli nie ma nauki nawołującej do eliminowania osób o odmiennych poglądach. Pamiętaj Franek11 choć byś leżał pokotem w kościele jesteś sługą SZATANA! Ciasnotę twojego umysłu wypełniła żądza zemsty. Uczucie które sam szatan zgotwał ludziom by wodzić ich na ciemne ścieżki. Padnij na kolana i módl się!!! Módl się gdyż grzech na tobie ciąży ogromny. Nie powołuj się na autorytet Ojca Świętego bo nie jesteś godzien. Chociaż pełen miłości Papież i takiego hipokrytę jak ty przygarnołby do swojego stada. Módl się grzeszniku!!! Błagaj Boga o wybaczenie!!!
|
|
nie podoba sie na miejscu bar to jedz na wiejska potupaje...albo inaczj otworz cos w stylu jakiegos baru tak zeby kazdemu klientowi odpowiadalo...a podobny post znajdzie sie natym forum:)
|
|
Wystrzegaj się takiej firmy jak "DANTEX"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |