Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Putin zgarnął marzenia PiSu |
hehe no to zobaczenia w niedziele / Pozdrawiam Takos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Putin zgarnął marzenia PiSu |
W dniu 6 czerwca na starym rynku w poczciwym mieście Łomża wystąpi przed wami Kabaret DNO. Więcej informacji znajdziecie na http://juwenalia.lomza.pl
|
|
Mozna tam isc i pracowac,i w ostatecznosci kawe parzyc ladnym dziewczynom w biurze a nie szefowi Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!
|
|
Firma Wiomar zatrudni kierowców kat. B i C. Oferujemy wysokie wynagrodzenie. CV proszę składać na maila lub osobiście w siedzibie firmy ul. Poznańska 36A. e-mail: sekretariat@wiomar.pl ogłoszenie dodane 2008-05-13 Firma Wiomar zatrudni na stanowisko fakturzystki. CV proszę składać na maila lub osobiście w siedzibie firmy ul. Poznańska 36A. e-mail: sekretariat@wiomar.pl ogłoszenie dodane 2008-05-13 Firma Wiomar zatrudni solidne i uczciwe kobiety do pracy na hali. CV proszę przesyłać na maila lub osobiście w siedzibie firmy, Poznańska 36A e-mail: sekretariat@wiomar.pl ogłoszenie dodane 2008-05-13 Firma Wiomar zatrudni solidne i uczciwe osoby na stanowisku magazynier. CV proszę przesyłać na maila lub składać do siedziby firmy, ul. Poznańska 36A. e-mail: sekretariat@wiomar.pl ogłoszenie dodane 2008-05-13 Firma Wiomar zatrudni na stanowisko: przedstawiciel handlowy. Oferujemy konkurencyjne zarobki. CV proszę przesyłać na maila. e-mail: sekretariat@wiomar.pl ogłoszenie dodane 2008-05-13 :) :)
|
|
ee co ty myslisz ze swoj config przyniesiesz i kozak tak to chociaz po rowno ja jak bym swoj config przyniosl to tez bysmy moglim zagrac noobie heh !! xD
|
|
Może zamiast obrabiać komuś dupę napiszcie ile mialiście punktów na egzaminie gimnazjalnym. Szkoła średnia to nie gimnazjum trzeba się uczyć. Jeśli jeśli jesteście tacy mocni z niemca to skąd te zagrożenia??? Dziwie się że że mieliście cały rok i go zmarnowaliście. Napiszcie proszę ile razy opuściliście lekcje Niemieckiego? Ile razy oleliście odrobienie zadań domowych? Sprawdzcie też swoje zeszyty. Czy aby przypadkiem macie notatki z lekcji. Nie ma uspawiedliwienia dla leniwych. Mało zdolni powinni uczyć się w zawodówce. To że rodzice pchają swoje dzieci do szkoły średniej nie znaczy że szkoła ma obniżać poziom tylko po to by każdy mógł ją skończyć. W kraju brakuje robotników budowlanych więc po co do diabła pchacie się do szkoły średniej? Skączcie to żałasne skamlanie. Przed wami sierpniowe poprawki:) Żal miejcie do swoich rodziców i do siebie. Do rodziców o to że mają was cały rok w dupie i się nie dowiadują jaka jest wasza sytuacja w szkole. A do siebie o to że jesteście zwykłymi leniwymi nieudacznikami.
|
|
Witam serdecznie wszechwiedzacych!!!! Ja z ta nauczycielka mialem do czynienia juz kilka lat temu. Wszyscy mowili ze jest ostra i wymaga niewiadomo czego. Z perspektywy czasu widze ze to czego nauczyla mnie bardzo sie przydalo. Na studiach z jezykiem nie mialem klopotow. Wybralem niemiecki zamiast angielskiego i bylo ok. Teraz dostalem prace w niemieckiej firmie w warszawie i mam nadzieje ze juz bedzie coraz lepiej. A tak poza tym to osobiscie uwazam ze jest ********* laska i wiem ze u nas w klasie podobala sie kazdemu chlopakowi. I dodam jeszcze tylko to ze jezeli ktos potrafi tak szargac dobre imie jakiegos nauczyciela to sam niech sie z nim zamieni i postara sie czegos nauczyc tych analfabetow wtornych. swoje slowa szczegolnie kieruje do: "jestem" - chociaz mysle ze cie nie ma pozdrawiam serdecznie edo75 Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!
|
|
Prawdopodobnie zapisała sie na egzamin jeszcze w październiku bądź listopadzie. Zresztą w Wordzie na bieżąco decydują czy jest egzamin czy nie ma. Jedna osoba może jechać, a już za godzinę egzamin może być odwołany. Takos
|
|
odnośnie "halówek" - przecież to oczywiste, że buty bardziej i szybciej się zużywają gdy są używane do gry na hali niż podczas zwykłego marszu - więc jeśli się rozpadają po 2 tyg. chodzenia, to na pewno 1 treningu by nie wytrzymały. Jestem za tym, żeby pisać o nieuczciwych sprzedawcach. Prawo do reklamacji czy rękojmii jest oczywiste, a nie słyszałam jeszcze żeby gdześ to bez problemu załatwiali. Poprostu im się nie chce i tyle.
|
|
witam ja chce kupic meride lub zelixe nie mam recepty a skonczyla moja dziewczyna brac jedno opakowanie zelixa i potrzbuje jeszcze jedno piszcie na gg 4827011 !!
|
|
może.... weneryczna ?! :P Riposta
|
|
chcesz znalezc prace z normalnym wynagrodzeniem musisz wyjechac z tego zadupia tu w wiekszosci sa same ''pseudobiznesmeny'' ktorzy cie kroja i oszukuja jak moga
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |