Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oto jak wygląda sprawiedliwośc według PiS |
a do 3 LO ? Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oto jak wygląda sprawiedliwośc według PiS |
z tego co wiem to za wyróżnienie w konkursie ,,KRAG" nie dostaje sie punktów bo te wyróżnienie dostaje 99% osob ktore go pisza...niestety bo sam mialem chyba 3 takie wyroznienia.
|
|
tylko nie kupujcie! W łomży można nabyć je za równowartość nominału. Riposta
|
|
A wypełniając podanie do 1,2,3 LO w miejsce oddział należy wpisać klasa I? czy w3 i 1 są jakieś profile bo już sie pogubiłem :( Takos
|
|
Gdzie znajduje sie w Łomży dobry dentysta ???
|
|
jak zawsze monetki mozna kupowac w PKO na pilsudskiego
|
|
Ćwierćfinał Mistrzostw Polski Wyższsych Seminariów Duchownych diecezjalnych i zakonnych to ostatnia, ale i fantastyczna okazja, by jeszcze w tym roku akademickim (szkolnym) zobaczyć jak gra oraz jaką formę prezentuje nasza seminaryjna drużyna piłkarska. Wszystkich kibiców piłki nożnej zapraszamy zatem na mecz pomiędzy WSD Łomża a WSD Płock, który odbędzie się dnia 14 maja o godzinie 17.30 na stadionie Klubu Sportowego "Perspektywa" w Łomży. Łomżyńscy alumni uzyskali promocję do ćwierćfinału turnieju, dzięki wyeliminowaniu WSD Częstochowa, po wygranych 6-0 i 2-1. PARY ĆWIERĆFINAŁOWE • WŚSD KATOWICE - WSD VICTORIA TARNÓW • WSD SIEDLCE - WSD ZAMOŚĆ/ LUBACZÓW • WSD ŁOMŻA - WSD PŁOCK • WSD LUBLIN - WSD ELBLĄG Wolny los - WSD GDAŃSK zapraszamy tez na strone www.wsd.lomza.pl
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a ja słyszałem,że w Łomży są osoby ,które łowią na Skrodzie..nie wiem tylko gdzie dokładnie ale podobno można "coś" złapać
|
|
Witam Skroda to piękna rzeczka. Występuje w niej spora populacja pstrągów, lipieni, jelcy, kleni, trafiają sie płocie, szczupaki i okonie. Górny odcinek Skrody jest wyłączony z łowienia na przynęty zwierzęce. Dopuszczone są tylko przynęty roślinne. Na wspominany odcinku można łowić ładnego pstrąga - potrzebne jest dodatkowe zezwolenie na połów ryb łososiowatych - pstrągi, lipienie. Roczna opłata wyności 50 zł, dzienna chyba 21 zł. Więcej informacji na temat Skrody, a także Pisy i Narwi znajdziesz na www.naszelowiska.pl Zapraszam do odwiedzenia tej ciekawej strony poświęconej wędkrastwu na naszych wodach. Na forum uzyskasz informacje na co i co łowić na Skrodzie.
|
|
hotdogi na statoilu....
|
|
>>>>>>>>>w PEKAESIE :))) <<<<<<<<<<<<<<<<
|
|
tylko na BP
|
|
najlepsza metoda na odchudzanie to SEX kazdego poranka.Ja schudlem 30kg.pozdrawiam i polecam Riposta
|
|
O.o nagrody to nie takie vo on tam wymienial ale naprawde za**** oOo faza :D:D:D
|
|
niedawno moj brat kupywal buty w sklepie sportowym w galeri stokrotka wiec nie oszukujmy sie buty nie naleza tam do najtanszysz i wiadomo jako orginalne maja swoja cene wiec jest i ALE rozkleily sie po 2tygodniach chodzenia W tym o to wyzej wymienionym sklepie jest bardzo ale to bardzo ciezko zeby reklamacja na danym towarze zostala uznana albo nie przyjmuja albo uznaja za nie kolega mowil mu zeby tam nie szedl i te dziewczyny ktore tam pracuja nie sa mile takie zolzy ta bladynka to jeszcze jeszcze ale ta ciemna to tylko spod oka spoglada jesli tez was to spotklalo to piszcie moze bedziemy omijac ten sklep to moze sie wlasciciele naucza buty sklejamy na budapren po tym sklepie :)) nie piszcie glupich komentarzy nikt was nie zmusza do wypowiedzi
|
|
szaakal już byś sobie darował...
|
|
no fakt twoj blad z paragonem, ale one powinny ci go dac!! Ty nie powinienes sie upominac! to ich obowiazek aby dawac paragony.
|
|
jestem ja się uczę,problemów nie mam. Może chodzi Ci o panią w okularach blond włosy? :p jak tak to współczuje.
|
|
Biernaczento czy ta Pani o którą pytasz ma grzywkę ? i balejaż i dlaczego piszesz że mi współczujesz czy ona jest naprawdę złą nauczycielko i nie potrafi uczyć wiem jedno że dzieci które uczy ta Pani są załamane boją się że przez nią nie zdadzą.
|
|
markac jeszcze sie nie przyzwyczaiłeś? ;P
|
|
Do talk2me: Na tą piosenkę raczej bym radził uważać. Słyszałem i to z całkiem zacnego źródła że Agnieszka Osiecka pisała to myśląć o ... prostytutce (sic !). Choć utwór przepiękny, to fakt
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |