czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polscy agenci przechytrzyli Rosjan

wiec?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polscy agenci przechytrzyli Rosjan

zjeby

ooo... poprawnie odpowiedzial... wypowiedz jedyna w swoim rodzaju... czyzby gorszaca dla kogos? skad! haha

popieram... najlepiej nie rob prawka...zeby je stracic?

Jarek

8 maja dzień kobiet:D;)

Doszły mnie słuchy że widziany był dziś koło 9 rano w miejscowości Marianowo. Widocznie psy siedziały porywaczom na ogonie i musieli zmienić dziuplę

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

straszne rzeczy sie dzieją, ja tez mam misia w samochodzie, myslicie ze jest bezpieczny?

Gram z chłopakami ze Studio Band w takim projekcie przy mdk od wielu lat, są świetnymi muzykami, grają zawsze na żywo i mają naprawdę świetny gust muzyczny;) choć na weselu ich nie słyszałem nigdy to przynajmniej tam skąd ja ich znam mogę ręczyć że chały nie odwalą.

ja byłem chyba na studniowce gdzie oni grali i normalnie byłem w szoku byli rewelacyjni gra na zywo i spiew:) łatwo mozna sie dogadac z chłopakami i najbardziej mi sie podobało jak dwoch chłopakow uczestnikow 100dniowki miedzy jedna a druga piosenke zaczeli wystukiwac i kllaskac rytm jednej z piosenek ktorej oni nie mieli w planach grac ale perkusista dosłownie w locie to załapał i zaczał im pomgac chłopakom z zespołu zajeło to troche dłuzej ale znalezli nuty i słowa i była fajna pioseneczka smiechem zartem;) nie wiem jak inni ja polecam i pozdrawiam:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org