Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fraszka+Konkurs!!! |
piszcie cos bo ten temacik wkoncu pujdzie w niepamiec
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fraszka+Konkurs!!! |
Żenada, żenada etc :( Ortografia - po pierwsze Łomżyńska majówka po drugie
|
|
Najlepiej o tym zapomnij!!!! Święta, weekendy i wszystkie dni wolne w pracy dymasz bez tchu. Przełożeni młodzi gniewni bez pojęcia o robocie a chcą dowodzić!!!Lepiej być lekarzem:)
|
|
Tak,ukonczenie tej szkoly nie daje żadnych przywilejów podczas rekrutacji do służby... Sebek młody jeszcze jestes... Zobaczysz,ze póki skonczysz szkołe srednia to bedziesz chcial jeszcze zostac strazakiem,żolnierzem itp itp ;) Ale jezeli myslisz juz tak przyszlosciowo to skoncz jakies dobre liceum,potem jakies dobre studia(prawnicze,ekonomiczne) i wtedy dopiero wejdz na strone policja.pl i poczytaj troche o rekrutacji ;] Do tego czasu moze sie wiele,wiele zmienic... GrubyŁKS-wyśmiewać to mozesz sie z zawodu swoich rodziców ok? :) Jak na razie to dzieciaku nie wyśmiewaj sie z czegos o czym nie masz pojecia rozumiesz?Bo takie "krzykacze" jak Ty to pierwsi w majty srają :D A jezeli juz chodzi o sluzbe w policji to zapewniam Cię,że nie przeszedłbyś nawet testu sprawnościowego ( o psychologu nie wspominając) .... ;)))) Pozdrawiam,cześć
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
OD 10 MINUTY PO STRZALE,BZDĘGI PROWADZIMY 0-1 rudy błazen z druhem
|
|
Była Lalka i Oda do młodości, ponoć łatwe, tak mi znajomi mówią.
|
|
obok Okruszka, Grochowski - ordynator oddziału w Łomży. Godny polecenia.
|
|
Właśnie jak czytałem ten post (22.27) obok mojego domu przejechało około 8 Tirów... znacznie wolniej niż w dzień ale po 22 miało ich nie być w ogóle! (tak mi się zdaje)
|
|
Zapomniałem dodać że jednak Tirów jest mniej :P taki mały +. Ale kontrole powinny być albo postawiony fotoradar. Chociaż patrząc po tym jak ludzie jeżdzą po poznańskiej pracowały raczej jak kamera...myślę że dziennie ze 30(jak nie więcej) takich po 70-100km/h się zdarza. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
A ja leczę psa na wojska polskiego u ołdziejewskiego i nigdy nie było problemów czy to niedziela czy w nocy, i to nie rewelacja u niego
|
|
Jak ja pisałam maturę jakiś czas temu to temat był tak źle sformułowany że w całym kanonie lektur nie było ani jednej odpowiadającej lektury i nikt niczego nie powtarzał. Na szczęście!!! Ale to już było...
|
|
wychodzi na to ze po cukier tak samo jak po vodke ;)
|
|
8 maja jest uznawane za datę zakończenia wojny. (8 maja 1945 - podpisana dzień wcześniej kapitulacja III Rzeszy wchodzi w życie) W większości krajów europejskich z tej okazji urządzane są parady i festyny, u nas data zapomniana.
|
|
"hipokratesa" tez radze omijać z daleka.dwa razy ta sama plomba mi wypadła
|
|
mozesz sobie zrobic jest to na przeciwko prymy przy media expert my sobie robilismy koszulki z nazwiskami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |