Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZY URZĘDNICY MIEJSCY POWINNI |
A możesz mi wytłumaczyc w jaki sposób do tego doszedłeś?/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZY URZĘDNICY MIEJSCY POWINNI |
oki.dzieki za to.Przespij sie z drugim pytaniem;P
|
|
co drugiego 2+7=5+4 1+3 zonk 5+1 4+4=0+8 7+7=5+9 2+0=0+2
|
|
http://zyskp.wrzuta.pl/audio/wei4B1ubjk/ jak sie nazywa ta nutka ktora slychac w tle
|
|
z napisaniem kolejnego postu bez sensu ;p
|
|
jak chcesz zagrać naprawde w kręgle ;) to polecałbym , małą wycieczke do B-stoku do Galerii Białej :-D tam to można pograć.. ;-)
|
|
Ankieta wyslana!
|
|
jesli wyslales 10 marca to jestes w puli ktorych zatwierdzono 22 kwietnia-niestety US czeka na transze z kasa z ministerstwa i mozesz poczekac na kase jeszcze okolo 2 tygodni pozdrawiam
|
|
dokladnie.. narobia wielkiego szumu.. porobia plany.. i **** ;]
|
|
buahahaha durnie ja znam odpowiedzi na wszystkiepytania, to ja przygotowywalem dode do egzaminu w mensie !!!! jestem tajnymzalozycielem mensy i pukalem dode kiedy chcialem w te jej cyce ktore tak naprawde nie sa silikonowe bo nasralem jej pod skóre i zaszylem palcem, jestem alfa i omega, 156 spark i vectra, romeo i julia, bolek i lolek, kebab z baranina, sniadanio i kolacja, wiec nie ma na mnie bata a tymi glupimi pytaniami tylko zadajeci bol mojemu intelektowi i wysokiej kulturze osobistej swoja droga to az sie lezka w oku kreci jak sie poczyta swoje posty sprzed np kilku miesiecy lub lat ;DDDD pozdro 7-set i kija wam pod powieke ;DDD
|
|
Kefas nie słyszałeś o tinyurl.com? ;))
|
|
a ten dom ma być w łomży, czy może być w pobliskiej wsi? ;>
|
|
Gdzie w Łomży jest komis rowerowy? Chcę kupić jakiś dobry, ale niedrogi [mam nadzieję, że znajdę taki :P] rower, a za bardzo nie wiem gdzie sie udać, żeby mieć wybór. A może ktoś z Was ma do sprzedania? ;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |