czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy jesteś....? (sonda)

Aleja Legionów 94 obok jedostki wojskowej czynny w rożne dni i przed i po południu , zapisują tel.2188898. Szczególowy opis i zdjęcia od razu.Polecam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy jesteś....? (sonda)

Dusty: przerabane (pod względem finansowym i osobowym ) to jest potem jak już się dostaniesz i pracujesz a nie w trakcie naboru. Trzeba mieć charakter i niewysokie wymagania finansowe (przynajmniej na początku przez kilka lat ) by iść do służby.

Z drugiej jednak strony mundur przyciąga wiele osób co mozna wnioskować chociaz by po tym temacie. Myslę ze jeszcze musi minąć kilka lat moze 10 aby policja w polsce nabrala takiego szacunku wśrod obywateli jak np w USA , i wtedy będzie ok, bo teraz jeszcze za dużo "brudu" jest w jej szeregach

kara bedzie straszna!!! masz po 3 razy obejrzec wszytskie odcinki 'Miodka' :)
wtedy wybacze ;)

Pub jak Pub ale PiZZA do kitu - cała rodzinka miała bóle żołądka ( gnioty i śmietnik ) dobrze ktoś opisał

Juz ja sam mma troche informacji Turniej odbedzie sie w Kafejce na starym rynku POD STS zapisy do 15 maja i po 15 zł ( wlasnei nei wiem czy od osoby czy od druzyny) i tez nie wiem po ilu bedzimy grac czy 3on3 czy 4on4 moze 5on5 nie wiem bede wieczorem wiedzial to dam znac :)

pozdrawiam ne

Jarek

Angel dziękuję,ale to nie ta .Tamata była taka wesoła o muzyczce jakiejs i coś tam. To się zaczynało jakoś :"Zapraszam Was podgłoście gdziekolwiek jesteście to odpowiedni czas i odpowiednie miejsce.Młodzi i dorośli nasza ..."i nie pamiętam:(Mimo wszystko angel dzięki za dobre chęci:)
hauzer :) po wyslaniu tego już zobaczyłam że źle napisałam ale było za późno;)Ale dobra niech Tobie będzie obejrzę:)Pozdrawiam

witam
kto z Was wie ile kosztuje i u kogo najlepiej zapisac sie na prawo jazdy kategoria A czyli na motocykl?
i kiedy mozna zdawac egzamin na motor w naszym łomzynskim wordzie??przez caly rok czy są wyznaczone jakies odpowiednie terminy?
pzdr

HEJ WITAM WSZYSTKICH JESTEM ŻYWYM DOWODEM NA TO ŻE JEDNAK WARTO WALCZYĆ ,JUTRO MAM JUŻ WZ.ŻYCZĘ WSZYSTKIM POWODZENIA W DĄŻENIU DO CELU,ALE I TAK NIEZMIENIĘ ZDANIA ŻE MS JEST ŁATWY,BO PRZESZŁAM ...NIE... TEN TEST JEST PORĄBANY, ALE DZIĘKI BOGU MAM GO ZA SOBĄ.NIEPODDAWAJCIE SIĘ I NIEUCZCIE SIĘ NA FORUM JAK ODPOWIADAĆ TYLKO BĄDZCIE SOBĄ...A ZDACIE ZOBACZYCIE

A-CHA JAK JUŻ O TYM WIEKU MÓWICIE TO MAM 30 LAT I WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE Z MATURĄ ,WIĘC NIEWAŻNE CZY KTOŚ MA STUDIA CZY NIE ,ABY PRZEJŚĆ MS,TAKŻE NIE BÓJCIE SIĘ.

jest TVP Sport na Vectrze ? Mam złoty pakiet i chyba nie mam TVP sport. Gdzie to odbiera wogole ? Powinna byc transmisja na TVP 3 a nie sport...

Jarek

robilem takie prawko koszt to ok 1000zl lacznie z odbiorem nowego prawka

a kiedy je robiłes?tzn w jakim miesiacu?orientujesz sie czy na ta kategorie prawko mozna robic caly rok?

hauzer wes zjedz sobie dropa lepiej

Jarek

ja bardzo lubie kotki... najbardziej w jajeczku i buleczce tartej ;D MNIAM MNIAM ;DDD Pycha Marycha ;DDD

W Łomży nie ma dobrego endokrynologa. Wiem co mówię, gdyż sam korzystam z usług lekarza tej specjalności.

pieski francuskie

transmisja bedzie na projektorze w hattricku

OK, dzisiaj zaniosłem papierska. Pani powiedziała w kadrach, że to w momencie szybko idzie. Testy wiedzy ogólnej i sprawnościowe mają być w Szczytnie, a myślałem, że w Białymstoku. To tyle, zobaczymy jak to będzie. Czy warto coś pobiegać wcześniej do tych testów sprawnościowych, bo widziałem na filmiku pokazowym, że to w sumie nie takie straszne i trudne. Pozdrawiam.

Riposta

jak w temacie.szukałem, pytałem i nic.

sobota od 15 godzina kręgli- 50 zł

tak ?? buahah lol to odezwij sie gg tam masz wyzej podane to zagramy 3on3 :dFIN napisał(a):

kurde :P nie TWO a TSF jakas rozkojarzona jestem............. niedobrze ze mna ;/// :(((((((((((

dzięx panowie

czy ty k***a na serio jesteś upośledzona czy tylko prowokujesz?
masz mózg? to go użyj! uwierz... to nie boli!
Po pierwsze postaraj się zrozumieć,to co czytasz,a po drugie jeśli nie znasz niektórych faktów to powtarzam: nie sycz i sie nie spinaj.
Żegnam!

w pierwszym odp.E

to jakaś prowokacja?

na niepoważne pytanie ,poważna odpowiedż żadna prowokacja

8 maja 1851 - urodził się Stanisław Witkiewicz, pisarz, malarz, filozof, teoretyk sztuki
8 maja 1943 - zakończyło się powstanie w getcie warszawskim
8 maja 1945 - podpisana dzień wcześniej kapitulacja III Rzeszy wchodzi w życie
8 maja 1989 - ukazał się pierwszy numer Gazety Wyborczej

STudio Band

a później na głównej stronie będzie wiadomość, że była strzelanina :P i ktoś stracił oko....

widzisz GrubyŁKS za trudne dla ciebie...a wszyscy policjanci te testy przeszli :)

nie nie, teraz TWO nie mozna oblac :) nawet jak nie zdobedzie sie zadnego pkt idzie sie dalej, na TSF... wczoraj cos mi sie pokielbasilo:P

Ja korzystałam z usług endokrynologa w Wa-wie. Byłam bardzo zadowolana i nie tylko ja . Jak jesteś zainteresowana mogę podać Ci namiary:)

wie ktos moze kiedy sa wysylane zwroty z podatku, rozliczenie zanosielem na poczatku marca kolo 10, a tu maj a listonosza jak nie bylo tak niema

Ufff... :) A nie wiecie czy te niby pytania i odpowiedzi co krążą po sieci to mają jakiś związek z TWO? Podaje przykłądowy link:
http://www.insomnia.pl/POLICJA%3ATest_wiedzy_og%C3%B3lnej%2EPytania_i_odpowiedzi%2E-t205451-s5.html

zgadzam się z Maarcin'em :)

trzeba czekac 2 czy trzy miesiace, mi przyszlo po 52 dniach:)

chcę podpisać się obiema rękami pod projektem planowanego szlaku rowerowego przez Ziemię Łomżyńską, jest tu naprawdę wiele pięknych terenów do obejrzenia

Żeby było łatwiej -

aktywny link do Ankiety

http://www.viabaltica.scottwilson.pl/index_pliki/ankieta.html

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

później dostaniesz na dłużej ci wystarczy.

ja bym tam poszła dla jaj porobić na złość

DiDi

Pomysł bardzo dobry. Poczekajmy jednak na realizację..

Wyrok nie jest prawomocny. Wójtowi przysługuje apelacja.
Jeśli jednak zostałby podtrzymany wyrok Sądu Rejonowego, oznacza to, że straci stanowisko, bo według ordynacji wyborczej, warunkowe umorzenie postępowania kwalifikowane jest jako wyrok skazujący, a to oznacza, że z chwilą uprawomocnienia się wyroku zostanie wszczęta procedura odwołania. Wówczas stosowną uchwałę powinna podjąć rada gminy, jeśli tego nie uczyni w ustawowym terminie, mandat wójta powinien wygasić wojewoda. Taka jest ustawowa procedura. Ale, jak podkreśliłem na wstępie - wyrok nie jest prawomocny, wójtowi przysługuje odwołanie od wyroku Sądu Rejonowego.

A teraz lecimy dalej :)
1. Które słowo nie pasuje do pozostałych?
zdun
mechanik
profesjonalista
elektronik

2. Które słowo nie pasuje do pozostałych?
ryboflawina
woda
witamina
ozon

3.Smak tak ma się do owocu jak:
owoc do urodzaju
pogoda do temperatury
konto do właściciela
pojemność silnika do auta

4.Jaką literę wstawisz w miejsce znaku zapytania? ĆOŚDOGTFSYIJW4YKZACT?IZKRE
T
E
Ć
J

5.Jeżeli kot waży 5 kg, pies waży 6 kg, a człowiek waży 13 kg, to ile waży yeti?
5
8
11
15

6.Jaką liczbę wstawisz w miejsce znaku zapytania? 10, 11, 8, 13, 6, 15,?
7
5
4
11

Ok na poczatek wystarczy :)

i co z tego ze porobiłabyś na złość a kazali by ci zachrzaniać jak głupiej a na koniec jeszcze kasy by ci nie dali .. nie wiem czy jest po co w ogole tam isc

Internet to kopalnia informacji i wiedzy. Z tego, co wyczytałem przeglądając informacje (w Google), to nie pierwsza w tym roku rozprawa, w której oskarżonym był wójt Andrzej Z. W Sądzie Pracy w Łomży w dn. 2.04.2008 r. odbyła się rozprawa o mobbing z powództwa Małgorzaty S. pracownicy UG w Śniadowie przeciwko wójtowi Andrzejowi Z. Wójt skorzystał z propozycji Sądu i doszło do ugody. Powódka zgodziła się na ugodę, gdyż oskarżany o mobbing wójt złożył do protokołu oświadczenie następującej treści:
„Przepraszam za wszystko, za wszystkie czyny od stycznia do listopada. Przepraszam Panią jako pracownika i jako kobietę. Zapewniam, że po powrocie Pani do pracy nie będzie szykan z tego tytułu”.
Wójt uniknął w ten sposób trybu procesowego.

Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem
a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!

dzieki wszystkim za pomoc.Pozdro.

wydaje mi sie ze w pytaniu 6 nalezy w brakujące miejsce wstawic liczbe 4

Witam. Mam małe pytanko. Chodzi mi o książeczkę sanepidowską i badanie na nosicielstwo. Jaka tego cena i ile to zajmuje jej wyrobienie?

Myślimy, że nie. Trzeba temu położyć kres. Wieczorem zbiórka i obmyślanie planu odbicia Miśka.

Aaaa, to przepraszam.

Czyli to, co mają zrobić to narysować takie małe zielone rowerki na niektórych drzewach? I to o tym była ta spartakiada?

Pozdrawiam.

ale jaja :D dostosowuje jezyk do odbiorcow, a tak sie sklada ze prawko mam juz od lat a te badania sa nie dla mnie. wiele osob wypowiadajacych sie na tym forum to motłoch, pewni siebie dzięki internetowi, uważaja siebie za najmadrzejszych i uwielbiaja sie wyzywac, wiec czemu ja nie mialbym tego robic wobec was :D
niby inteligentni, udzielajace blyskotliwych odpowiedzi, smiech na sali :D ale ciekawe jacy jestescie w prawdziwym zyciu... czy tez jestescie takimi... "kozaczkami"? nie sadze... raczej kretyni calkowicei pozbawienie masy miesniowej :D ciemna masa siedzaca caly zycie przed kompem. prymitywy, a wielu z nich jeszcze niedawno biegala w pampersach. po czytaniu waszych wypowiedzi czesto mam wrazenie ze wasza wiedza odpowiada poziomowi jakiejs zawodowki, tak tak, a co czlowiek z zawodowki jest gorszy? nie jest, ale niech sie nie madrzy...
no dalej, teraz mozecie sie na mnie wyzyc :D kto napisze bardziej cyniczna, wulgarna i jednoczesnie "madra" odpowiedz?? no kto? :D makmarc, zly_czlowiek?
:D:D:D

papa :D

p.s. zjeby :D

2 dobre miejscówki jeśli chodzi o naprawę klimy:

ul. Nowogrodzka przy stacji paliw u Kropy albo w Piątnicy u Ustaszewskiego.

Jarek

teraz w to miejsce przywiąż szczura zdechłego.

WTF?

Ja też się dałem zrobić w balona na PKSach. Jeździłem do niego nabijać gaz ze 2 razy w miesiącu. Za każdym razem brał kase, twierdząc, że jest mały ubytek którego i tak nikt nie znajdzie. Z jego opowieści wynikało, że nie ma lepszego fachowca jak on sam. Wkońcu dotarłem do Raczkowskiego czy jakoś tak i uporał się z problemem biorąc śmieszne pieniądze. (gaz uciekał przez zawór którym napełnia się cały układ) Klima chodzi do dziś (ok 10 miesięcy). Radzę omijać szerokim łukiem!!! Zresztą jego nazwisko (Barański) mówi samo za siebie.

nie palakac po stracie!! misu wruci, mowią ludzie ze jak kocha to wruci:D
a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o... hmm pieniądze? :p

Pamietajcie zeby przed piciem zjesc sporo czegos tłustego jakiegos boczku najlepiej;) tez udowodnione naukowo

Czyli co to samo co na egzaminie gimnazjalnym ??

Gdzie ścieżki z rowerkami, a gdzie tylko roweerki.
Na spartakiadzie nie byłem, więc nie wiem po co ona była.

EWIKA i mi mozesz przesąłc TWO z odp moj meil daniel2005@onet.eu

po pierwsze jak produkuja te zbiorniki to nigdy nie mierza ich pojemnosci dokladnie tylko zaokraglaja i dlatego wam wiecej wchodzi tego gazu

czy chodzi o misia przekliniaka?

Jadłem ostatnio w De Grasso pizza jest smaczna. Dla tych co im się tak strasznie spieszy i chcieli by żarcie w 5 minut polecam pizze z Biedonki. W De Grasso trzeba czekać bo wielkość podawanego placka jest imponująca i nie upiecze się on w 5 minut. Wspomnę jeszcze tych co pomszczą na ceny w Łomżyńskich lokalach. Ludzie w Biedronce są "Codziennie niskie ceny" jak jesteście mentalnymi dziadami to spieprzać do biedronki.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org