Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Początek końca Czerniawskiego |
Nauczycielka pyta dzieci: – Jaki jest największy przedmiot, który można wziąć do buzi? Dzieci mówią: gruszka, banan, pączek… Gdy przyszła kolej na Jasia, ten mówi: – Lampa! – Jak to, Jasiu? Chyba coś ci się pomyliło? – Nie, proszę pani. Jak wieczorem mama idzie spać, to mówi do taty: Zgaś lampę, to wezmę do buzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Początek końca Czerniawskiego |
Jutro jest z WOSu, w piatek z geografii, a w poniedziałek z biologii.
|
|
kiedys "dyslektykow" nazywalo sie wlasnie glabami. Dopiero niedawno powstal ten dziwny termin "dysleksja". Teraz co drugi to dyslektyk ;)
|
|
Werdykt sądu pozostawiam bez komentarza ... Żal dupę ściska, to się nazywa polskie prawo. Sars
|
|
MiYu w sobote ustna? dobry skecz:D
|
|
co do tematu to proponuje wyrobic dokumenty na nowo :)
|
|
Rok temu tez zdawałem maturę w ekonimiuk i tez siedziałem praktycznie na ostatniej ławce, miałem identyczny problem i bardzo proste rozwiązanie PO PSOTU STRZELAŁEM no moje nie szczęście a może i szczęście maturę zdałem pisemna na 60 % więc nie narzekam bo z angolem miałem mało wspólnego POZDRAWIAM WSZYSTKICH TEGHOROCZNYCH MATURZYSTÓW – jak dobrze mieć ten problem już za sobą
|
|
ja mam tak samo. Wysłałem cv i zadzwonili i mam przyjść na 10.00 ale jak to jakaś lipa to nie pójde Sars
|
|
1. Kodeks drogowy określa, że za prowadzenie pod wpływem środków odurzających grozi kara do 2 lat więzienia i odebrania prawa jazdy. 2. Jeżeli następstwem wypadku jest śmierć innej osoby albo ciężki uszczerbek na jej zdrowiu, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. 3. Za ucieczkę z miejsca wypadku bez udzielenia pomocy poszkodowanemu grozi kara 12 lat więzienia. I jakim cudem dostał tylko 8 lat? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
jest klub w piatnicy i jest zajefajny nie narzekamy
|
|
sam mam psiaka, za którego wybuliłem prawie 1000zł więc to nie mało... miesięczne wydatki na samo jedzenie kosztują jakieś 80 zł, nie licząc tego co zje ze stołu ;) do tego dochodzi weterynarz, który za wizytę bierze sobie 60 zł więc sorry, ale to nie jest mało... podatek??? ok. A szanowni radni byli w ostrołęckich parkach??? zapewne nie... bo tam np. są na co drugim rogu pojemniki, na które można zabrać psie odchody i wyrzucić je do kosza... u nas tego nie będzie, bo po co... niech płacą, my i tak mamy to gdzies...
|
|
Widzę rozwiązanie sprawy, kupmy sobie po prosiaczku i z nim na spacer za prosiaka się nie płaci, a poważnie to czemu mam płacić za psa który cały czas przebywa na mojej posesji tam je, sra i śpi więc nie zanieczyszcza parków czy trawników. A czy koty nie walą po trawnikach? Pozdrowienia dla wszystkich psiarczyków.
|
|
tak, tak :)
|
|
heheh jaki ty grozny,ja nie potrafie grozic a ty chyba tylko to potrafisz i jeszcze przez kompa wstyd i zenada,ciach bajera.
|
|
Oby tak się stało czego im życzę.
|
|
i nie będzie... a te schronisko z roku na rok gorzej wygląda...
|
|
Cięzko jest,bardzo ciezko... nie kazdy nadaje sie do tej roboty...robia straszny przesiew na testach ech Nie wiem w jakim jestes wieku,ale jesli jestes swiezo upieczonym absolwentem szkoly sredniej to radze IDZ NA STUDIA!
|
|
Polecam zespół Ronix www.zespolronix.pl
|
|
ktorego podaj i miejsce ...
|
|
pomysl zanim cos napiszesz
|
|
Ja myślę, że bum na nieruchomości powoli się kończy, wię będą tanieć warto poczekać ____________________________________________________________ CYFROWY POLSAT Łomża ul. Skłodowskiej 2 obok łosia TYLKO TU piłka gratis
|
|
w poprzednim roku tj. 2007, żeby dostać sie do 1LO trzeba było mieć 139 pkt, a do 2 LO 129 pkt. a sekretariat w ILO czynny jest od 7.30 do 15.30
|
|
A z czego wynika ta niemiła atmosfera?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |