czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POLSKA wolna od GMO-Petycja

Witam!
Jakiś czas temu (najprawdopodobniej na stadionie ŁKS bądź w okolicach (ul. Zjazd) zgubiłem komplet kluczy.

Znakiem charakterystycznym jest skórzany breloczek klubu Bayern Monachium.

Z góry dzięki za pomoc w odnalezieniu.
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POLSKA wolna od GMO-Petycja

gratuluje ocen i mam nadzieje ze bedziecie mieli okazje sie sprawdzic jaki jest wasz angielski :D

pozdrawiam

Przegiecie paly !! tyle za pssa placic

Takos

Dostał 8 za wszystkie przestępstwa dlatego że kary sie nie sumują. To nie USA gdzie możesz dostać 458 lat. Dostał karę za przestępstwo które było zagrożone najwyższym wymiarem.

Adamus
Człowieku jakie ty bzdury wypisujesz. Opłaty administracyjne. Podkreślę raz jeszcze, to co podkreśla większość na forum - mam swoje mieszkanie, kupiłam psa, za którego sama zapłaciłam, sama płace za jedzenie, szczepienia za wszystko płacę ja - nie administracja. Jak zamelduję kolejną osobę to płacę tylko dodatkowo grosze za wywóz nieczystości, a za psa mam płacić 100 zł. Żenada. Podatek od psa - owszem - ale niższy i na konkretny cel. A sprzątanie - jakie sprzątanie- co zebrać kupkę i wsadzić w d... . Czy chodzić na spacerze z dodatkowym towarzystwem w postaci foliowego woreczka z treścią wiadomego pochodzenia. Zwykłych pojemników na śmieci jest zdecydowanie za mało- nie mówiąc o specjalnych pojemnikach, których nie ma w ogóle. A pieniążki jak pieniążki maja tendencje do znikania.

powiem tak podatek owszem ale niższy, dla tych co przygarnęli psiaka ze schroniska powinna być zniżka albo zwolnienie z opłaty, po trzecie żeby jeszcze tylko te podatki szły na schronisko albo jak już ktoś wcześniej wymienił na kosze na odchody, niestety rzeczywistość wygląda inaczej schronisko dostaje naprawdę marne grosze z podatków więc moje pytanie gdzie reszta tych pieniędzy?

A ja byłam u fryzjera amelia juz 2 razy i muszę przyznac, że jak na łomżyńskie warunki jest warty polecenia. Musiałam czekać pół godziny :( :( (chyba muszą tam popracować nad lepszą organizacją pracy, bo było mnóstwo innych klientek) , ale ogólnie warto było.strzyżenie super ,farbowanie też, a w międzyczasie doprowadziłam swoje paznokietki do porządku :)

Proponuje dodatek Noscript

ZESPÓŁ TENIX. WWW.TENIX.PL

Kumpel kiedyś tam pracował. Teraz omija TMT szerokim łukiem...

Takos

uuu nie radze ;] mialam tam tylko praktyki i wiem ze nie poszłabym tam do pracy heh zapierdziel jak nie wiem ;] nie wiem jak teraz,ale wtedy pracowali tam bardzo niemili ludzie ;] ale wybor nalezy do ciebie ..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org