czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czerniawskiego błędy z młodości. kto to pamięta-niewielu bo- I love łomża

hahahaha!:) przeciez Juri to nie wloch to jest albanczyk jakbyscie nie wiedzieli:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czerniawskiego błędy z młodości. kto to pamięta-niewielu bo- I love łomża

ja tam podatku od psa nie place i nie bede placil

gratuluje niskiego wyroku, pozdrawiam

To jest straszne ze za taka tragedie ma bezczelny d***k zaplacic tylko 8latami wiezienia;( Damiankowi(ŚP)nic nie zwróci zycia ale móglby chociaz sprawca tragedi zaplacic za swój czyn!!!Przeciez to dziecko nie jest niczemu winne za 2 tygodnie mial isc do Pierwszej Komunii Swietej:(jednak tego nie doczekal!!Tak naprawde badzmy szczerzy rodzina Damianka nie jest zbyt zamorzna wiec nic nie moze, nie tak jak rodzina sprawcy!!!Wiecie ze w dzisiejszych czasach pieniadze moga wszystko!!!mam nadzieje ze prokurator odwola sie do wyroku i bedzie żądal zwiekszenia kary!Dla takiego czlowieka nie powinno byc litosci!!!Zabil i tyle!!!Taka jest prawda nie "zamordowal" ale zabil i za to powinien poniesc konsekwencje!!!Zyczę mu tylko jednego jesli nie dostanie takiej kary na jaką zasluzyl bo "NASZA SPRAWIEDLIWOSC POLSKA JEST DO D**Y" niech kazdej nocy sni mu się to dziecko (które bylo pelne zycia a on mu je odebral)placzace i cierpiace któremu nie udzielil pomocy i z premedytacja przejechal kolejny raz miazdzac jego wnetrznosci zeby nie to chlopiec bylby dzis razem z Nami!!!

TEN OPRAWCA POWINIEN ZGNIC W WIEZIENIU!!!TO BYLABY NAJLEPSZA KARA DLA CZLOWIEKA BEZ SERCA!!!

Witam. Działają koła strzeleckie w Lidze Obrony Kraju w Łomży ul. Zjazd 16. Jestem jedną z osób które prowadzą zajęcia strzeleckie. kontakt email: paintball.lomza@gmail.com tel 606741343 pozdrawiam

Ja juz pisalam, ze na poczatku roku zniesiono podatki w wiekszosci miast w Polsce, a u nas ustanowili jeszcze wiekszy niz byl.Przegiecie!!!

dogerko: jeżeli podatki odstraszą ludzi to dobrze. Jeżeli chcesz mieć psa to ze wszystkimi tego konsekwencjami, także z należnymi opłatami administracyjnymi. Jeżeli nie stać cię na psa (rybki, dzieci, jaszczurki - nie jaszczÓrki MiYu) to go sobie nie kupuj/przygarniaj.
Na co komu adopcje przez bęcwałów, którzy uwiązują psa do łańcucha?

Podatek za psa jest w Łomży stanowczo za wysoki i do tego bezmyślnie skonstruowany, ale to Wasi rodzice wybrali takich radnych :) i to Wasi nauczyciele tak ich wyedukowali :) Pozdrówcie ich przy okazji ode mnie :) i podziękujcie za posłów, senatorów i radnych :)

Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org