Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czerniawskiego kadencja prezydencka to wielki błąd i pomyłka!!! |
W dniu 5 maja w okolicy ul. Dmowskiego zgubilem portfel z pieniędzmi oraz kompletem dokumentów. Złość zdenerwowanie. Miałem nadzieje choćby na prawo jazdy znalezione w skrzynce za kilka dni. Po powrocice do domu - ku wielkiemu zdziwieniu - zguba lezała na swoim miejscu. Serdecznie dziękuję tym razem we własnym imieniu Pani, która z wielkim trudem starała się ze mną skontaktować tylko po to żeby oddać jakiś portfel... w którym niczego nie brakowało! Ogromne doświadczenie - jeszcze raz dziękuję! "Nie trać wiary w uczciwych ludzi" - Jej słowa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czerniawskiego kadencja prezydencka to wielki błąd i pomyłka!!! |
Obrączki czystości na pierwszą komunię "Gazeta Wyborcza": Już nie krzyżyk czy medalik, ale obrączki czystości dostają dzieci na pierwszą komunię. Tymczasem księża przestrzegają przed zbyt wczesnym wprowadzaniem dzieci w tematykę czystości przedmałżeńskiej. Ciemnogród nie wie, że po każdym seksie można umyć się skutecznie i znowu jest się "czystym"....
|
|
A najbardziej krzycza w tym szpitalu najwieksze konowaly i lapownicy. A sa to Markowski nie daj boze trafic pod jego noz smierc murowana w szpitalu to wiedza ale jest to takie chermetyczne towarzystwo ze malo osob o tym wie nawet nic nie powiedza swoim rodzinom ze w szpitalu jakis lekarz popelnil blad i ktos umarl. Myslicie ze jakby radio nie naglosnilo tej histori z tym czlowiekiem kyory wyskoczyl to bysmy cos wiedzieli? Watpie. A drugi fachowiec ktory tak glosno krzyczy to slynny alkoholik Antosiuk to nie dyrektora powinni zmienic a najwyzszy czas na tego starego dziada ktory nie umie dobrze zszyc zwyklej rany bo mu sie rece trzesa ale co syn siedzi w pierdlu za prochy to tata musi jeszcze troche pobrac lapowki i jezscze przy okazji walczyc o podwyzki zeby dla synka na packi starczylo. Panie Jaszewski jak jestes chlop to wywal tych nieukow ze swojego szpitala a prywatnie malo kto do nich pojdzie.
|
|
dresie jesli masz odwage i odpowiednia ilosc testosteronu(wątpie,chyba ze dostarczasz se go w strzykawce) to idz powiedz im to prosto w oczy.nie chowaj sie za komputerem myslac ze im dosrasz bo nie czytaja zapewne głupot sfrustrowanych masturbantow.pryzmat temat był o odejsciu lekarzy a nie skoczku takze nie napinaj sie-swoja droga masz po czesci racje zycie kazdego człowieka jest cenne,alkoholizm jest choroba ale jest tylko jeden lek -silna wola,jemu jej widocznie brakowało,nie poszanował zycia zmarnował je na alkohol możliwe ze odrzucił chec pomocy bo przeciez on nie jest chory on se z tym poradzi.unieszczesliwił zycie swojej rodzince choc prawdopodobnie w wileu przypadkach pozbyli sie balastu,ktory co noc wraca pijany do domu awanturujac sie bijac itp.To było jego zycie a jesli myslał że nadmiar alkoholu zawsze konczy sie tylko bólem głowy to zapłacił cene za swoja głupote-i w tym momencie wcale za nim nie rozpaczam.a co do lekarzy nie kwestionujcie ich umiejetnosci bo z pewności wielu ludziom pomogli moze nawet ocalili zycie,mozemy oceniac tylko ich podejscie do człowieka.
|
|
10% znaleźnego oczywiście się należy _-_________________________________________________________ CYFROWY POLSAT Łomża Skłodowskiej 2 obok łosia
|
|
Hmm.. jutro też coś jest? Borys-50
|
|
Podatki, które pojdą na jego utrzymanie mogly zostać przekazane na oświate, słubę zdrowia czy też infrastrukturę. 8 lat... jestem rozczarowany finałem tej sprawy, choć 25lat wydawało mi sie bezpodstawe to jednak 8 jest żenadą sądu. No cóż... Pozdrawiam polskich sędziów.
|
|
Wysłany: Dzisiaj 14:28 Małżeństwo siedzi przy obiedzie. Żona do męża: - Wiesz Stasiu, kiedy pomyślę, że nasze małżeństwo trwa już 25 lat,to ciepło mi się robi przy sercu... Mąż odpowiada: - Daj spokój Helena, po prostu cycek wpadł Ci do zupy. - Wiesz, moja żona chyba nie żyje. Jak to?! - No seks to tak jak zwykle, ale garów i prania ciągle przybywa. Szaleje pożar. Małżeństwo wybiega z płonącego budynku. Żona mówi do męża: - Wiesz, Zdzisiek, po raz pierwszy od 15 lat wychodzimy gdzieś razem.. 12 letnia córka pyta się mamy: - Mamusiu! Co to jest orgazm? - Nie wiem. Zapytaj taty... Pogrążony w smutku mąż mówi do żony: - Rzuciłem papierosy, rzuciłem wódkę, teraz to już chyba kolej na ciebie... W szpitalu po operacji leży facet na łóżku, a obok siedzi jego żona, uśmiecha się i głaszcze go po głowie. W pewnej chwili on otwiera oczy, patrzy na nią z niedowierzaniem i mówi: Jak się żenilem, to ty byłas koło mnie... - Tak kochanie. - Jak złamałem nogę, to ty byłaś ze mną... - Oczywiście najdroższy! - Jak rozbiłem samochód, ty siedziałaś koło mnie... - Tak kochanie! - Dzisiaj miałem operację i ty również jesteś u mego boku... - Och!!! - Tak moj kochany. - Wiesz co? Ty mi k***a pecha przynosisz! Żona ocierając się zagaduje do męża: - Kochanie, powiedz mi coś słodkiego... - Nie teraz, jestem zajęty. - Kochanie, no powiedz mi coś słodziutkiego... - Naprawdę, teraz nie mam czasu. - Ale kochanie, chociaż jedno slówko... - Miód!!! Do k***y nędzy i o*******l się wreszcie! Sars
|
|
no angielski prosty.. mam w zamknietych z 2-3 błędy. ogólnie jestem zadowolony :)
|
|
przepraszam za komentarz wyzej napisany... mialo byc do innego tematu :)
|
|
wiem po sobie, ze co do oddania dokumentow nie jest dobrze... radze nowe dokumenty wyrobic.. dowod osobisty- ok m-ca nim wyrobia dowod rejestracyjny ok 1-2dni prawo jazdy tydzien... zainwestuj w CB i jezdzij bez dokumentow do tygodnia :p a i oczywiscie zastrzeż karte jesli miales :)
|
|
W Ekonomiku egzamin z jeż. angielskiego był na sali gimnastycznej, w części ze słuchu pogłos był taki, że w ostatnich rzędach nic nie było słychać wiec jak ja miałem prawidłowo napisać tę część? co ja mam teraz zrobić? ktoś powinien odpowiedzieć za taką organizację egzaminu.
|
|
Jeśli tak, to mają rację. Dziwne, że za trzymanie kwiatów albo dzieci w domu radni jeszcze nie wprowadzili podatków, i to tak drakońskich. Na ich szczęście nie ma podatku od głupoty, bo wtedy nasi radni nie wypłacili by się do końca życia...
|
|
widac jak ludzie potrafia czytac
|
|
"Dziwne, że za trzymanie kwiatów albo dzieci w domu radni jeszcze nie wprowadzili podatków, i to tak drakońskich." Na szczęście nie moga. Jakby mogli to już dawno by wprowadzili.
|
|
jony: a co dokładnie robiłaś? Ta dziewczyna Ci to wykonywała samodzielnie? Trochę się obawiam efektu :)
|
|
To jak już w tamtym roku był problem to dlaczego w tym roku był taki sam? Ta organizacja matury to jakaś kur.. kpina.
|
|
Adamus mnie akurat stać. Tylko nikt nie widzi tego, że przez te podatki ludzie będą wyrzucać psy z domu. Zamiast zrobić coś dobrego będzie na odwrót. Wyobraźmy sobie samotną, np. babcię. Mąz zmarł dawno temu, mieszka sama, nie ma nikogo oprócz małego pieska, który jest dla niej wszystkim. Kobieta ma 800zł renty. Musi opłacić czynsz, rachunki, zapłacić za jedzenie, leki. Nie będzie jej stać, żeby za swojego ulubieńca dopłacać drugich 50 złotych. Wiele jest w Łomży takich przypadków. Zamiast zlikwidować problem tylko go stworzą. Zaraz będa sie psiaki błąkać po ulicach. Do mnie już druga suczka sie w tym roku przybłąkała (a zdażało się to raz na jakieś 2 lata). Tamtej już znalazłam inny dom. Ta niestety chyba jest szczenna. Widać, że to piesek wyrzucony z domu, umie dawać łapę, bardzo sie słucha, lubi dzieci i inne zwierzęta. Na początku strasznie się bała. Wygląda na to, że ktoś ją chyba wywiózł do lasu i związał tylne nóżki, bo nie ma tam sierści. Może jest tu ktoś kto by chciał przygarnąć tą malutką suczkę, kundelka? Teraz nie tak łatwo znaleść jej dom, bo wszyscy kogo pytam, mówią, że jednego psiaka mają, a 200 zł nie będą płacić.
|
|
Maturzysta jesli czujesz, że Ci źle poszło, bądź co bądź za częśc ze słuchu można było dostać 15 punktów na 50, a to jest dużo. Jeśli więcej takich osób czuje sie pokrzywdzonych to powinniście to zgłosić do CKE, w końcu taka sala nie powinna zostać dopuszczona do matury. Jest ona zbyt duża i idzie pogłos, więc osoby siedzące z tyłu rzeczywiście miały prawo mieć problem ze zrozumieniem tekstu. Takos
|
|
w lomzy nie ma nawet jednego dobrego. jak cos powaznego to polecam ul. ceglana 35 w katowicach. mozna tam sie dostac bez skierowania i bez kosztow. kazdy moze sie zarejstrowac.
|
|
JA POLECAM GTW I POMIJAM FAKT żE PO RAZ KOLEJNY TAKI POST ZOSTAł ZAłOżONY ALE CO TAM von chrupka
|
|
A co powiecie na obsługę w łomzyńskim sklepie LEE? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
z tego co się orientuję, to jakiś komis odzieżowy jest na mickiewicza, na przeciwko SP7. Taka mała, biała (chyba;p) budka.
|
|
A co dzieje się na szosie zambrowskiej ,miało być uroczyste otwarcie a tu esy floresy nie wiadomo jak i gdzie i dokąd prowadzą drogi?
|
|
Mam tylko jedno pytanie i do tych co rządzą i do tych co uczą naszą młodzież z jakimi wydarzeniami kojarzą datę 8 maja
|
|
Jakie zamotane;d
|
|
sam jestes spadek ;]
|