Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chleb po 5 zl |
kara śmierci! a śmierć winna być powolna... baaardzo powolna i bolesna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chleb po 5 zl |
Poniekąd popieram przedmówce..ale najtrafniej ujął to E=mc2: "I zapewne wyrok 15 lat był by w moim odczuciu znikomie śmieszny. Z jego perspektywy to jakby nie było kawał życia" Żeby docenić wartość jednego roku, zapytaj studenta, który oblał egzaminy. Żeby docenić wartość miesiąca, spytaj matkę, której dziecko przyszło na świat za wcześnie. Żeby docenić wartość godziny, zapytaj zakochanych czekających na to, żeby się zobaczyć. Żeby docenić wartość minuty, zapytaj kogoś, kto przegapił autobus lub samolot. Żeby docenić wartość sekundy, zapytaj kogoś, kto przezył wypadek. Żeby docenić wartość setnej sekundy, zapytaj sportowca, który na olimpiadzie zdobył srebrny medal.
|
|
Autor: DxxxD ... Wydaje mi sie ze na te 15 lat od prokuratora wplynelo też to ze ojciec tego chlopca wybaczyl sprawcy tego wypadku. ... Najgorsza rzecz jaka może się wydarzyć. Wielokrotny morderca zastrasza rodzinę aby przed sądem "przebaczyli" oprawcy, aby on mógł tylko wpaść na chwilę do więzienia zamiast spędzić w nim resztę życia.
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
Dran a czy ktoś obwinia sprzedawców o ceny ? No chyba że mi coś umkneło ?
|
|
Lumpeksów ci u nas dostatek... wystaw na allegro...
|
|
hmmm radze nie czytać odpowiedzi:) bo to są proponowane :) a więc łapiecie ocb. A te wypracowanie w odpowiedziach to jest do dupy! Jakiś polonista z doktorem chyba to pisał:P
|
|
Szczerze mówiąc tematy były o wiele trudniejsze w porównaniu z maturą z lat ubiegłych .Czytanie ze zrozumieniem było w miare proste ,a tematy prac były bardzo złożone , za malo czasu na pelne rozwiniecie ... Ogolnie byłam średnio zadowolona z rezultatów
|
|
Ja dzisiaj byłam na rozmowie w sprawie stażu i firma jest ok,pracują w niej młodzi ludzie.poszukują przedstawiciela handlowego
|
|
Chodzilo mi o to, ze piszemy w temacie "idealny sprzedawca", a dyskusja zeszla na wysokie ceny ;) Wiec mozna by uznac w tym kontekscie, ze to sprzedawcy sa temu winni ;) Trzymajmy sie tematu, bedzie prosciej ;) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
widocznie nasi doktorzy poszaleli w długi wekend i zabrakło im kasy na nastepny długi wekend tj.22-23-24-25 maja . nawet pacjęci uciekają oknami widząc lekarza po majówce
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |