czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
chleb po 5 zl

kara śmierci! a śmierć winna być powolna... baaardzo powolna i bolesna

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: chleb po 5 zl

Poniekąd popieram przedmówce..ale najtrafniej ujął to E=mc2:
"I zapewne wyrok 15 lat był by w moim odczuciu znikomie śmieszny. Z jego perspektywy to jakby nie było kawał życia"

Żeby docenić wartość jednego roku, zapytaj studenta, który oblał egzaminy.
Żeby docenić wartość miesiąca, spytaj matkę, której dziecko przyszło na świat za wcześnie.
Żeby docenić wartość godziny, zapytaj zakochanych czekających na to, żeby się zobaczyć.
Żeby docenić wartość minuty, zapytaj kogoś, kto przegapił autobus lub samolot.
Żeby docenić wartość sekundy, zapytaj kogoś, kto przezył wypadek.
Żeby docenić wartość setnej sekundy, zapytaj sportowca, który na olimpiadzie zdobył srebrny medal.

Autor: DxxxD
... Wydaje mi sie ze na te 15 lat od prokuratora wplynelo też to ze ojciec tego chlopca wybaczyl sprawcy tego wypadku. ...

Najgorsza rzecz jaka może się wydarzyć. Wielokrotny morderca zastrasza rodzinę aby przed sądem "przebaczyli" oprawcy, aby on mógł tylko wpaść na chwilę do więzienia zamiast spędzić w nim resztę życia.

dla mnie może być. Siedze dużo w internecie i interesuje się historią. Tematy w sam raz dla mnie :).

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Nie była taka strasznie trudna. Wybrałam temat o Lalce, tylko, że trzeba było 10 razy pisać to samo, żeby było te 250 słów.
Mogli dać motyw miłości, wędrówki czy czegoś innego, a nie snu :/

Dran a czy ktoś obwinia sprzedawców o ceny ? No chyba że mi coś umkneło ?

Lumpeksów ci u nas dostatek...
wystaw na allegro...

hmmm radze nie czytać odpowiedzi:) bo to są proponowane :) a więc łapiecie ocb. A te wypracowanie w odpowiedziach to jest do dupy! Jakiś polonista z doktorem chyba to pisał:P

Szczerze mówiąc tematy były o wiele trudniejsze w porównaniu z maturą z lat ubiegłych .Czytanie ze zrozumieniem było w miare proste ,a tematy prac były bardzo złożone , za malo czasu na pelne rozwiniecie ...
Ogolnie byłam średnio zadowolona z rezultatów

Ja dzisiaj byłam na rozmowie w sprawie stażu i firma jest ok,pracują w niej młodzi ludzie.poszukują przedstawiciela handlowego

Chodzilo mi o to, ze piszemy w temacie "idealny sprzedawca", a dyskusja zeszla na wysokie ceny ;) Wiec mozna by uznac w tym kontekscie, ze to sprzedawcy sa temu winni ;) Trzymajmy sie tematu, bedzie prosciej ;)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

widocznie nasi doktorzy poszaleli w długi wekend i zabrakło im kasy na nastepny długi wekend tj.22-23-24-25 maja . nawet pacjęci uciekają oknami widząc lekarza po majówce

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org