czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Język

Nie ma idealnych sprzedawców. I nie będzie. Karola, sama sobie przeczysz. Bo jak ktoś Ci ktoś nadskakuje to przeszkadza, a jak siedzi cicho to źle.
IMO najważniejsze żeby sprzedawca nie był chamski i reagował na Twoje prośby. Bo mnie również wkrewia kiedy mówisz do sprzedawcy a on np. rozmawia przez telefon i zamiast skończyć rozmowę macha ręką jak na muchę a miałem taką sytuację w jednym z naszych sklepów.

Taki mały offtopic:
Co to są "wogule"?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Język

Koledze napewno chodzi o tekst powitalny.

to moj tel gdzie moge go odebrac ?motorola ona jest moja sprzedam ja pozniej i przepije kase

faktycznie jest czym sie chwalic... wyslit to do wszystkich maturzystow a napewno ich uszczesliwisz. szczegolnie jesli wyjdzie na jaw ze byl przeciek i uniewaznia mature

A według mnie jakis głupek robi wam kawał :D ALe jak wyjdzie prawda na jaw to współczuję maturzystom co zdawali bo mnie to czeka za rok :>

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Gdzie najlepiej się wybrać na kurs rysunku, przygotowywujący do egzaminu praktycznego na architekture?

toć to jest nieprawda. matury już DAWNO są wydrukkowane i złożone w sejfach. Już około lutego-marca były już gotowe do pisania.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org