środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jaki był rząd PISu ?

juz tam zaraz myslisz ze wzieles to z http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5465185&start=390 to jestes fajny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jaki był rząd PISu ?

862182242
Zadzwoń, pewne jak w banku

do burdelu

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

ja wiem a po co Ci to ?

Riposta

Na jakim poziomie mają być te korepetycje?Gimnazjum,średnia?

Ja mam takie doładowanie na sprzedaz cena 3,50 za kod (0,9Euro) przy wiekszej ilosc mozliwosc negocjacji ceny. gg5254131

a tak na marginesie co to za bryka ;) coś ala ferrari ????? zbudowane pewnie z body kitu jakiegoś ???? daj link do aukcji

Ja bym tak wyrokami nie rzucał. Zastanowcie sie troche o tym co piszecie.
Po tym artykule zawiele wnioskować nie można. Wiec moze zaczekajmy do wyroku. Wydaje mi sie ze na te 15 lat od prokuratora wplynelo też to ze ojciec tego chlopca wybaczyl sprawcy tego wypadku to co zrobił.
Może tez jakis (dzienikarz) napisal by co tam dalej po tym wypadku na rządowej jak sprawy idą?
Pytanie!
Ile powinien dostać koles ktory wepchnol pod tira te dziewczyny pod szczuczynem?

niewiecie są juz na jakiejs stronie napisane odpowiedzi z tekstu ze zrozumieniem ?

"Przypomnimy w pod koniec października ubiegłego roku radni miejscy ustalili, ze posiadania psa w Łomży to luksus za który trzeba słono płacić."
W takim razie posiadanie rybek, kanarka, fretki czy jaszczórki to też luksus....
Ciekawe, czy posiadanie dzieci w Łomży tez opodatkują.

Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem
a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!

;) ooo zaczyna się znowu eheh czas pojechać kolejny lokal :D

Riposta

Ewako21 a macie może jakąś tzw. "pierwszą piosenkę"? Fajnie jest gdy grają piosenkę, np. podczas której sie poznaliście, z waszego pierwszego wspólnego tańca, taką która Wam sie kojarzy z Waszą miłością i szczęśliwymi czasami. Jeśli taka macie oczywiście:)
Ja np. bardzo chcę, żeby do pierwszego tańca zagrano nam "Chcę tu zostać" Farby. W końcu to jest piosenka dla Państwa Młodych, więc powinna ona im sie z czymś przyjemnym i szczęśliwym kojarzyć:)

Riposta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org