Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludzie lewicy w Łomży i ich KARTA ZASAD ETYCZNYCH |
makmarc... masz rację , popieram .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludzie lewicy w Łomży i ich KARTA ZASAD ETYCZNYCH |
bo sie opier....lali do poludnia to potem robili do tej 21:30 nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
|
Wszyscy biznesmeni, przedsiębiorcy,posłowie,politycy nie urwali się z księżyca, to są ludzie z pośród nas. Dziewięćdziesiąt procent z nas zachowała by sie podobnie jakby dorwała sie do wysokiego stanowiska i poczuła dużą kasę w kieszeni.Zgnoić tego biedniejszego bo co mogą mi zrobić , okradać bo chciwośc nie zna granic, jeszcze jak sie wychowywało w biedzie i na zadupiu to pokazać za wszelką cenę co ja mogę. W ciągu dwóch, trzech lat dojść do dużego majątku mogą tylko geniusze ,reszta to typowi złodzieje, którzy okradają nas podwójnie jako podatników bo oszukują skarb państwa i jako robotników, którzy muszą im robić za darmo. Tacy nowobogaccy powstali w Polsce i Rosji na przekrętach gospodarczych i własnościowych reszta swiata dorabia sie pokoleniami.
|
|
Tak dosyć ciekawy lokal
|
|
moja dziewczyna chodzi do hotelu polonez na pierwszym pietrze i bardzo sobie chwali i placi nie duzo chyba 30zl nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
|
Właścicielom zabrakło wyobraźni,co fajnego można w tym miejscu zrobić i dość nieudolnie starają się naśladować lokale z większych miejscowości. Bractwo,jak wszędzie w naszych lokalach w ciuchach z targowiska i CTO,muzyka żenująca/dj do natychmiastowego odstrzału/. Lokal się zapewne przyjmie i po drobnych korektach może tu być ciekawy klimat.O ile uniknie miejscowych szumowin i alfonsów z półświatka.
|
|
Ewa Krasowska , najlepiej iść na Dworną i poszukać sobie adwokata tam właśnie są kancelarie. rudy błazen z druhem
|
|
Sprzedam kołpaki od Mercedesa albo Opla.
|
|
Witam Dotyczy nootboka którego kupiłem w jednym ze sklepów w Łomzy. Mam pytanie wystepuje cos takiego że zrzuca niebieski ekran. Coś sie dzieje z pamiecią (dane komputera to : intel core 2 duo CPU 1,8 GHz 2GB ram) Był juz 2 razy w naprawie u poducenta Pierwszy raz wymienili płyte główną ale po 1-2 tygodnie dzieje sie to samo, Teraz nawet nie instalowałem żadnych programów czysty Windows Vista(+ antywirus) i nadal problem wystepuje, Sytuacja jest taka że kilka dni jest Ok jest dobrze a jak zacznie to restartuje komputer (niebieki ekran) praktycznie non stop. Oddałem do sklepu postawili system ale znów to samo twierdzą że to coś u mnie ale jak pisałem czysty windows nawet go nie obciążałem tylko przeglądanie www w ramach testu. Nie wie ktoś jaka jest procedura reklamacji wymiany lub zwrotu gotówki.I czy sklep może się wykręcać od gwarancji i pomocy w wymianie nootbooka u producenta. Gwarancja door to door. Proszę o wszelką pomoc z góry dzieki.
|
|
Juz 2;0 dla ŁKSu
|
|
nie sadzcie a nie bedziecie sadzeni...
|
|
mam aparat firmy hp
|
|
;) no widzisz jednak są dobrzy ludzie w Łomży nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
|
Już byście sobie darowali to kryptoreklamę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |