Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska |
nic dodać, nic ująć :(((((
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska |
bjoerndalen -widze,ze jestes kobietą :) Kobiety najczesciej na sprawnosciowce to na piłkach polegają albo na manekinie :)
|
|
hej! mam pytanko, wie ktoś może po ile są garaże na Reymonta przy Grand Markecie? Interesują mnie głównie te na wyższej kondygnacji. Jarek
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
po około 20 tysięcy złotych
|
|
ja uwazam ze salon Agata na roku dlugiej i krotkiej jest dobry. Czesc to niej codzialam i byama bardzo zadwolona,ale wyprowadzialam sie z Lomzy i ciezko mi znalesc takiego dobrego fryzjera jak w salonie Agata.Polecam,bo tez mam krotkie wlosy i wiek jak to jest. rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
1,60 za kilometr netto.
|
|
Wystarczy odjechać 10 minut od centrum Łomży by zobaczyć turystów Nie rozumiem co wspólnego mają discopolowe festyny z turystyką? rudy błazen z druhem
|
|
to jest śmieszne zabił i odsiedzi najwyzej 15 lat!!!!!!!!!!!!!To jest nasza polska sprawiedliwość! Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
dowcip? Łomza i turystyka? ha ha!!!!!!!! Riposta
|
|
Ludzie! Pamietajmy o tym ze nie zamordowal go z zimna krwia dzgajac nozem czy strzelajac w tyl glowy, wiec nie mozna go sadzic jak za taki czyn. Co prawda zycia dziecka 15 lat wiezienia nie odpokutuje, mimo wszystko proponowany wyrok wydaje sie byc najodpowiedniejszy. Moim zdaniem cala zaistniala sytuacja, swiadomosc pozbawienia kogos zycia przez wlasna glupote jest juz bardzo duzym ciezarem, ciezarem noszonym do konca zycia, w polaczeniu z 15latami w wiezieniu jest to wystarczajaca kara.
|
|
bertus ciekawe co byś napisał/ła gdyby to o twoje dziecko chodziło...
|
|
h* wie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |