czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zła ścieżka?

Każdy widzi tylko DxxxD nie!!!! Chyba jest wyraźnie napisane 520i z roku 95, a z tego roku z tej serii tylko E34

Signature will be available soon. Please wait ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zła ścieżka?

bo chciales udac ze sie znasz a sie nie znasz, e39 szlo od 96 wiec w czym masz problem?? chyba jasno wynika z rocznika ze chodzi o e34

Gdy chcesz mało zarabiać, gdy nie masz zawężone pole widzenia, gdy chcesz innym utrudniać życie to polecam bycie milicjantem.

Odpowiadałem tak samo ja u Pani psycholog po multiselekcie na zadawane pytania.a były to standardowe pytania jak: dlaczego do Policji,jakie cechy ma policjant itp....
Byłem u takiej drobnej pryszczastej blondynki.Wiek tak około26 lat

Do Masaviv
po multiselekcie i rozmowie z psychologiem miałem wywiad zorganizowany na ktorym rowniez uczestniczy psycholog mialem dopiero skierowania na badania na Ciepłej w poliklinice MSWiA w Białymstoku.ZMienia sie kolejnosc tych etapow bo nie zawsze maja wieksza liste kandydatow do rozmowy,bo zbiera sie komisja ,a dla 1 czy 2 to nie ma sensu.

I tu moje pytanie.
Multiselekt + rozmowa z psychologiem zaliczone, wywiad zorganizowany na ktorym był psycholog w komisji zaliczony ,a na Ciepłej pani psycholog ktora pracuje w poliklinice na 1/20 etatu stwierdza ze sie nie nadaje do słuzby w Policji ?
To jakie doswiadczenie reprezenuja policyjni psycholodzy ktorzy pozytywnie ocenili moja osobe ,w porownaniu do psełdo psychologa!!!!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Po pierwsze, musisz oblać egzamin gimnazjalny, lub mieć max 10%, po drugie musisz albo zapomnieć jak się czyta lub jak się pisze, po trzecie potrenuj bycie bezmuzgiem.

***** ludzie **** widzieliscie a duzo gadacie. Po pierwsze to kierowca sie sprol za to ze zapukali w szybke i chcieli wsiasc. Zaczal straszyc gazem i rzucil sie z lapami na chlopaka. Bylo tam 5 osob (i nie wszystkie go bily). a nie 10. Taka jest prawda.

Tępić fantastow

marcelus2000 i DamianE03 Dokładnie święta racja. Ja sie wogóle dziwie że ktoś chce zostać pOLICJANTEM w tych czasach. Sory nie mogłem sie powstrzymać: HWDP!!! ;d

i specjalnie po to zalozylas konto?? wczesniej nie chcialo ci sie pisac na forum?? buahahhaa

a jak nie zdasz matury??

LIPA

"Święta, weekendy i wszystkie dni wolne w pracy dymasz bez tchu." to chyba raczej na + jest haha :D

Biernaczento w budowlance ten caly profil to polega na wałkowaniu przepisów drogowych i innych pierdół :D taki profil to zaden profil- tak bynajmniej slyszalem od znajomych

Chodź mówi się że Łomża to miasto turystyczne. Jakoś wczoraj 1go mja nie widziałem u nas żadnego turysty. Co gorsza nie widziałem ani nie słyszałem hałasu dochodzącego z głośników rozstawionych na scenie - brak imprez festynów miejskich. Smutne i nijak turystyczne.

a jakiej wielkosci ten samochod ma byc mniej wiecej??

rudy błazen z druhem

10 elementów dlugosc 1,40m, szerokość 1m, głebokość 30 cm. Waga wszystkiego okolo 900 kg.

to,że niema nic na muszli to porażka

8022777

Ostrow Wielkopolski - Łomża

Hej ja do Ms mam jeszcze daleką drogę bo dopiero złożyłam dokumenty. Przede mną test spraw., którego się obawiam. Ja staram się do policji 2 raz pierwszy w 2004, klęska na sprawnościówce. Proszę o rady w sprawie przygotowań.

haha za 200zl :D

Riposta

Treść jest ukryta

Bariera to ich normy sprawnościowe, psychologiczne a nie 32 lata.

Treść jest ukryta

tak jestem kobietą, ale manekin i piłki to aż tak mnie nie przerażają mam silne ręce, na siłowni nieźle sobie radzę dla mnie istotny problem to skrzynie, płotki i przewroty. Ja piłki przerabiałam i było okej. Poradź jak technicznie pokonać tor, przede wszystkim płotki i skrzynie.

Gośka jesli uważasz, że to mało to odsiedź te 15 lat w celi i po wyjściu powiedz to jeszcze raz *****...

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org