czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
i to jest bliskie prawdy

dobre :D

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: i to jest bliskie prawdy

''był juz taki temat'' bucha cha ale odpowiedz błyskotliwa.a moze ja go nie widzialem...?jak bym znał odpowiedz to bym nie pisał i nie prosił o pomoc.nie sądzisz?

Byle nie do I LO:P Jestem tam w gimnazjum (na szczescie ostatni rok) i ucieeekam stamtad;d

Agent22, pisze chyba wyraźnie że człowiek chce pojsc do Tech, nie LO...

gostek_num... Szkoła moze poziomem nauczania nie taka cięzka(np. z porównaniem z 2,3 LO...) ale też i nie łatwa(mechaniak, budowlanka)

Ale tak... warto się tu uczyć, w porównaniu z innymi szkołami Ekonom ma charakter:)))
W tamtym roku przyjowali,. jeżeli się nie mylę to od 79pkt.

Polecam szkołę

Może i nazwiecie to za reklamę....zresztą "mówta co chceta"

rudy błazen z druhem

Tak trudno wejść na wyszukiwarkę i wpisać"kawały"?Jest ich tam całe mnóstwo.

polecam 3LO. Niedawno skończyłem. Jeśli chcesz się naprawde duzo uczyc to składaj :P

Riposta

Hej:) mam 15 lat i bardziej interesuje mnie to czy warto zostać policjantem niż jak nim zostać... nie wiem jaką szkołę wybrać.. czy technikum hotelarskie czy ekonomiczne chociaż wydaje mi się że bardziej przyda mi sie szkoła ekonomiczna.. no i czy wogule czy po technikum można iść do szkoły policyjnej..
doradźcie mi coś...
pozdrawiam:):)

A tak wogóle to "wybij sobie z głowy szukać na komendzie pracy" pzdr

Cholera jasna... Ciężka sprawa...
Słuchaj nie zostaje Ci nic innego jak tylko pisać odwołanie.Ale tak jak już wyżej napisałem nie łódź się zbytnio... Zapewne usłyszysz odpowiedź:"Skoro jeden psycholog uznał Pana za niezdolnego do służby to czemu ja mam Pana uznać za zdolnego?" ,ale próbuj! warto probowac zwlaszcza,ze zaszedłes juz tak daleko...ech

skąd do kąd??

Szczerze nie polecam salonu Amelia na Legionów. Musiałam czekać prawie 1,5 godziny (choć byłam umówiona na konkretną). Dwie panie fryzjerki obsługiwały 3 klientki.
Po tym jak już usiadłam na fotel było już nas 5 (jeszcze jedna osoba doszła). Fryzjerki latały od jednej do drugiej aż w pewnym momencie zrobiły sobie 15 minutową przerwę na kawę. Rozumiem, żeby nikogo nie było, ale np. ja miałam tylko połowę farby na głowie.
Odnośnie specyfików moje włosy zrobiły się matowe, straciły blask, są niemiłe w dotyku. Nie wiem czego tam używają i nie chce nawet wiedzieć...
Fryzura dość ładna (chociaż prosiłam o konkretną wyszła zupełnie inna), kolor może być. Sumując byłam tam 5 godzin.
Szczerze nie polecam nawet gdy komuś fryzjer jest pilnie potrzebny.

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org