Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
REFERENDUM |
orentujecie sie czy cos jutro jest w nowogrodzie i od kturej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: REFERENDUM |
sorki tam za bledy bo ja nie w temacie
|
|
no ziomus bledy to ******** ale sluchaj nic do bani wyluzuj na max ale sluchaj jest taki zjarany temat ze chyba nic nie bedzie wyczesanego w tym nowogrodzie ale ja tam robie olewke i to olewam pzdr wielkie jołłł dla ciebie
|
|
;) bo my po prostu lubimy zapier dalać !!!!
|
|
p.s.3 no i jak już założysz rodzinę i Twoje dzieci pójdą do szkoły średniej to ich rodzice będą opowiadac im przy piwie jak to kiedyś udawali takich dojrzałych za młodu i posuwali taka głupią dzi*** której córka teraz chodzi z Tobą do jednej klasy!!!Jednym zdaniem podsumowując moje wywody a'la trylogia-skaza na cale życie wręcz na pokolenia za parę chwil przyjemności!!!
|
|
a może wiecie, jakie są koszta za poradę w sprawie rozwodu i napisanie pozwu?
|
|
dzieki wielkie za tak liczne komentarze :) Krytyle przyjmuje :) jest dlamnie bardzo cenna :) Pozdrawiam Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
im powinni zabrac to wszystko co maja (banda złodze....) nieroby przy nich to delikatne okreslenie
|
|
To są skutki wolności LUZU i bezstresowego wychowania. Róbta co chceta - no to oni robią.Tak bardzo obszczekiwany tu Ojciec Dyrektor napewno tak nie wychowuje młodzieży. To za to tak wszelkie paplaki, inkwizytory itp. swe parszywe ozory wycierają. Szkoda że żaden z nich nie był tym kierowcą, niechby na własnym ciele doświadczyli tej przyjemnosci.
|
|
Ale jak ktoś ma 2 wpisy to trudno mu zanleźć wyszukiwarkę.
|
|
No to musze was uświadomić teraz chłopaczki. BMW 520i ZACZĘTO PRODUKOWAĆ OD MARCA 1995r. Sam mam E39 z 1995 roku. Widze ze jest tu paru fachowców obytych z BMW :)hehe NO COMMENTS Na tej stronie mozecie to sobie sprawdzic. http://bmwfans.info/original/ Co do zderzaka to daj nr GG odezwe sie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A jakbyś miał bardzo dobre uposażenie, wybierano by cię na kolejne kadencje to przejmowałbyś się rozrywką dla ludu, oni mają rozrywkę nad morzem. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Te bariery można pokonać, czasu nie... mam na mysli inne aspekty mówiąc o wieku. Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |