Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego tylko prezydent ? |
Tak to jest jak wychowaniem seksualnym w szkołach zajmują się katechetki...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego tylko prezydent ? |
300 towarow to w malym sklepie chyba? Czy oni naprawde nie maja tam podzialu obowiazkow? Jeden sie zna na pralkach, drugi na komputerach itd? Nie da sie wiedziec wszystkiego, ale przynajmniej jakies podstawowe informacje chyba by wypadalo? Znajomy niedawno kupil u nich laptopa np. Bardzo zalezalo mu, zeby mial kamere. Sprzedali mu lapka, oczywiscie wszystko pieknie, tylko kamery brak, ale wmowili mu ze jest. To samo procek, mial byc dwurdzeniowy, a byl jedno. Tak to mozna tam sobie cos kupic, jak sie liczy na porade fachowca... Jakim cudem sprzedawcy w innych sklepach potrafia, skoro jest to niewykonalne? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jeżeli macie ściągi na starą maturę z polskiego i rosyjskiego to bardzo proszę o pomoc .będę B. wdzięczna.
|
|
Uczmy dzieci seksu od najmłodszych lat, a w szkołach pokazujmy, demonstrujmy, jak mają to robić :) Inkwizytor: 'Wystarczy, że rodzice utrzymują purytańskie normy wg katechetycznych wzorów, by nastoletnia córka w ciąży skoczyła do wody....' Gdyby zatem wychowywała się wśród 'purytańskich norm wg katechetycznych wzorów' rodziców, to w ciąży by nie była, a więc i może jeszcze byłaby wśród nas... Pozdrawiam.
|
|
Moje pierwsze tankowanie po założeniu nowej instalacji gazowej było na nowogrodzkiej za pętlą autobusów.(nie mylić ze stacją na tzw. ,,buchcie") W butlę powinno wejść 26l a wleli 38l gdy butla ma pojemności34l. I co tu ma do rzeczy sprężanie gazu?Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
: Katechetka pyta ośmiolatki o seks Autor: Inkwizytor (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 30-04-08 12:16 Seks jest normalną, nie grzeszną, czynnością fizjologiczną. Każdy musi uprawiać seks, jeśli nie z kimś to w pojedynkę. Jakiekolwiek zakazywanie seksu jest daremną głupotą. Szkoła powinna uczyć jak uprawiać seks bezpiecznie: z wiedzą o fizjologii, metodach antykoncepcji i sposobach ratunku gdy zdarzy się nieszczęście np. o dostępności pigułek wczesnoporonnych. Szkoła ma uczyć zdrowego, bezpiecznego życia, w tym również seksu. Purytanizm rodziców, zakaz aborcji i antykoncepcji, "nauki" o grzeszności seksu sprawiają, że nastolatki w ciąży otoczone są wrogami niczym "czarownice" wleczone na inkwizycyjny stos. Z braku stosów skaczą do wody... Purytanizm religijny zabija! Riposta
|
|
Nie wiem czemu tomason2323 - ale tak czulem ze bedziesz wiedzial wszystko... w jakich godzinach macie otwarte?? powodzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |