czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komorowski odznaczyl szymborska - wielbicielke stalina i lenina

ja mam cos ciekawego w domu.
narazie nie mam czasu ale jak sie odezwiesz po niedzieli to moge cos znalezc. MOj ojciec byl kiedys przewodnikiem. Jaki zakres materialu cie interesuje. Tylko pamietaj ze nic konkretnego nie obiecuje
pozdro

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komorowski odznaczyl szymborska - wielbicielke stalina i lenina

Adblock niezastąpiony.

interesuje mnie jak wygladala gospodarka w okresie kiedy lomza byla wojewodztwem, musze to porownac z terazniejszoscia. W jaki sposob wplynelo to na rozwoj miasta, cos tam mam ale moj promotor stwierdzil ze za malo.

w lomzy istnieje oddzial PFRON ktory to ma za zadanie pomagac innym. Jednakze, osoby sprawujace tam urzad, sa to kobiety ktorych pomoc ogranicza sie do bycia wrecz niemilym dla innych, nie sympatycznych a juz o pomocy nie ma co mowic. Sa to damulki obrazone na swiat za to ze musza pracowac, a jesli ich ktos odwiedzi z klientow, to czesto wychodzi z placzem, bo tak traktuja potencjalne osoby niepelnosprawne!!! a przeciez ich obowiazkiem jest POMAGAC!!! Panie prezydencie, czas cos z tym zrobic, jesli one nie chca pracowac to jest wielu mlodych ludzi, wyksztalconych, ktorzy z checia zajma ich miejsce. pozdrawiam

Na ulicy spotyka się dwóch gejów
- Co u ciebie? - pyta jeden
- Aj mowię ci, tak się zakochałem, że nie mam kiedy się wysrać.

Spotykają się dwa pedały na basenie.
- Jaka dzisiaj woda??
- Chu***a!
- To skaczę na dupę!

4lomza powinno za to jakieś opłaty pobierac.

Do Ewika
Jak jest u Pani psycholog na Ciepłej w poliklinice MSW.jak mozesz to o co pyta itp....

za co oplaty? za to ze ktos pyta bo jest ciekawy? do sasiadki ma sie udac? po to jest forum zeby pytac i odpowiadac.

wlascicielami tego budynku sa panstwo przestrzelscy nie zyje -nie mozliwe /czy kto wie co sie stalo

skoro nie wiesz, to nie powinienes wiedziec. Szanujcie sie ludzie.

przeciez to jest proste jak but! porownaj ile zakladow pracy bylo w okresie wojewodztwa a ile jest teraz , porownaj infrastrukture w ogolnym znaczeniu. czyzbys nie odczul(la) na wlasnych plecach?

Signature will be available soon. Please wait ;)

Treść jest ukryta

co sadzicie o stacji cpn na nowogrodzkije? moze jakies miłe badz nie miłe doswiadczenia? pytam nie bez powodu i nie jest to zadna reklama chciałbym sie tylko podzielic swoimi spostrzezeniami i doswiadczeniami ale to moze troszke pozniej:)
pozdrawiam:)

prawdopodobnie nie jeden taki blok w spółdzielni... wystarczy popatrzeć na balkony....

obsluga hujoooooowa strasznie wielka laske zrobia ze nabija ci na kase, jebac leszczy z frajerami sie nie piescic!!!!

a tankował tam ktos gaz?

do mojego samochodu wchodzimax 50 litrów a u nich weszlo mi 58 litrów nigdy wiecej na tym CPNienie zatankuj

hehe no własnie do tego zmierzałem;) co napisała julcia77 ja miałem podobnie;) zatankowałem wiecej niz miała moja butla i to kazałem przestac zeby butli nie rozsadziło i po przejechaniu około 60 km zabrakło mi gazu:) ale nie chaiłem na poczatku tego sugerowac teraz na tym forum. w sumie troszke sie tym zdenerwowałem ale myslałem ze moze z moim smaochodem cos było nie tak ale zgadałem sie ostatnio z kolega i on miał to samo:) zebym sie nie przekonał to bym nie uwierzył:) pozdrawiam

a tak na marginesie to gdzie mozna sie zwrocic zeby sprawdzili uczciwosc takich stacji? bo chyba nie na policje bo to nic nie da;/? wydaje mi sie ze tu ktos niezle kombinuje zeby nie powiedziec ze oszukuje...a te reklamy w radio juz mi nie leza;/...obłuda

dobry wieczor
swego czasu tez bylam doswiadczyc rozmowy z pewna Pania wlasnie z tego biura. Tam trzbeba byc naprwde silnym psychicznie isc cokolwiek zalatwiac ;) tam nigdy nic nikomu sie nalezy z zadnego funduszu , a jesli nawet sie nalezy z fuduszu to tak to przedstawia ze czlowiek rezygnuje zanim zaczal o cokolwiek skladac wnioski .
Ze stron inernetowych wiecej sie dowiemy niz o tych pracownikow , sa to osoby nie kompetentne co do zajmowanego stanowiska

ajeja ale błysk dałeś he he he...

von chrupka

Dobrym wyjściem byłoby poznanie ich nazwisk i skierowanie sprawy tam gdzie powinna tarfić. Pozdrawiam i życze zdrowia

Autor: kozak141 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 20-04-07 16:54
"[..] Ja chociaż sąsiadem byłem jego :D pozdro[..]"

>>> LOL <<<

tak mniej wiecej kosztuja

normalną sprawą jest, że wchodzi więcej gazu niż masz pojemność butli...
ja mam np. 40 litrów, a wchodzi gdzie bym nie tankował nawet do 43,5...
czy to Pryma, Statoil, Orlen czy inne stacje to jest to samo.
Teeraz pytanieL czy wszyscy tak rżną nas w tyłek czy taka już natura gazu... gdzieś w necie wyczytałem, że to drugie...

nie przesadzajcie...
ciężko jest, żeby człowiek mający przykładowo na sklepie ponad 300 różnych towarów, każdy o różnych parametrach, cenie, specyfikacji itp. potrafił opisać każdą rzecz od a do z...

Do nadzoru budowlanego zloz pismo, beda musieli isc i obejrzec - tylko pismo a nie telefon czy rozmowe - i to najlepiej niech podpisza ze wplynelo

Ja tam wczoraj tankowałem i się zdziwiłem, że w moim baku mieści się aż tyle benzyny. No a teraz znam powód. To była moja ostatnia wizyta na tej stacji.

Pewnie pani doktór się spieszyła na Ranczo Wylkowyje tam też gra taki sam doktor i to w niedziele o 20 leci .Jednym słowem kpina nie miała czasu ale strajkować to ma czas .Po prostu było wziąć nazwiska pani doktór i pani pielęgniarki i odraz zadzwonić na policje i zgłosić że służba medyczna nie chce udzielić ci pomocy.Płacisz podatki i różne ubezpieczenia także od tego pani doktór jest .Normalnie brak słów nie prywatnie przyszedł to olać go

Art. 162. § 1. kk Kto człowiekowi znajdującemu się w położeniu grożącym bezpośrednim niebezpieczeństwem utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu nie udziela pomocy, mogąc jej udzielić bez narażenia siebie lub innej osoby na niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

(Znacznie ostrzejsze są warunki odpowiedzialności osób, na których ciąży prawny obowiązek udzielenia pomocy nawet z narażeniem się na osobiste niebezpieczeństwo (strażaków, policjantów, lekarzy).

- wiesz gdzie mieści się prokuratura.............!

Ja w takiej sytuacji napewno bym nie odpuściła. Dr Jaszewski dyrektor szpitala a także możesz się udać do ordynatorki okulistyki. Chociaż ja bym od razu do dyrektora poszła.
Mam nadzieje ze tak tego nie zostawisz. Oni są bezkarni a jak my bedziemy siedziec cicho to nasza służba zdrowia dalej bedzie robiła sobie z nas kpiny. Pozdrawiam.

CCZZEESSCC !!!!!

SENKJU BORYSEK SENKJU :d:d:dddddddddddd

naprawde milo mi jak ktos wkoncu docenia twoja ciezka prace, pot i lzy, zgrzytanie zebow i darcie wlosow,

a wracajac do yorkow...to zazwyczaj widac z nim jakas pusta rozowa lale w towarzystwie jakiegos fagasa ze zlotem na rece ;)
ale moze sie myle i jestes czlonkinia lomzynskiego towarzystwa milosnikow trzocdy chlewnej, a jesli tak jest tro wielkie sory i do dzioba bym ci nie podal bo smierdzisz swinia :D

nie mierz innych swoja miara. widac, ze wysjcie do lokalu traktujesz jako urzniecie sie duza iloscia napojow 'popięciozłotowych'. a z 'openów' to powinienes zafundowac sobie 'open oczy' i zobacz w jakim swiecie zyjesz...

rudy błazen z druhem

ja powiem tyle, gów...o mnie obchodzi ze niema lekarza takiego czy takiego !!! płace zaje....te składki na słuzbe zdrowia i ma mi byc udzielona pomoc!! pani w aptece wiedziała co podac , a pielęgniarka juz biedna nie wiedziała!

zamiast strajkowac o podwyżki to wy sie lepiej zorganizujcie!! a łomzyńscy lekarze to legaty jakich mało i jeszcze żyją czasami gdzie lekarz był równy z bogiem - te czasy juz sie skończyły!!!!

podwyżki - POKAZ LEKARZU CO MASZ W GARAZU !!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org