Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kazdy kij, ma dwa końce. |
no ale się żalisz wiec o co biega ;))) taka duża dziewczynka ;P widocznie za bardzo się przejmujesz tym co ludzie powiedzą :D ide se traktorem pojezdzić po wiosce chłopaki już czekają ;P znaczy moi kumple murzyni hehe ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kazdy kij, ma dwa końce. |
Elfryz nie jest taki najgorszy... są lepsi partacze w Łomży. A co sądzicie o Amelii? Wchodziłam na stronę podaną powyżej i salon wygląda przyzwoicie. Ale w galerii są same koki:( Ciekawe jak z cięciem i farbowaniem? Proszę o opinie.
|
|
W sieci zawsze bedzie taniej, to jest normalne. Ceny w Lomzy bardzo zawyzone? Nie sadze, w innych miastach sa podobne. Jesli za wyznacznik ceny bierze sie najtansza oferte wygrzebana na skapcu, to jasne, wszedzie jest drogo. Ja napisalem, ze przynajmniej jesli chodzi o komputery, to taniej mozna kupic w innych lomzynskich sklepach, nawet nie odnosilem sie do sieci. Odnosnie dyskusji na temat platnosci... to akurat nie wiem w czym problem... Kto daje towar na przelew obcym osobom? Jasne, komus kto juz kupowal w danej firmie. Osobiscie nie znam chyba firm, ktore chetnie dawalyby przelewy od razu, zwykle kazdy oczekuje przynajmniej 1-2 zakupow za gotowke. Zaufanie do klienta? No fajnie, daj komus towar za 1000zl i szukaj wiatru w polu... Drogo by Cie kosztowalo takie zaufanie niestety. Przyjde do Ciebie i uwierzysz mi na slowo, ze jestem z takiej czy takiej firmy, bo znam nazwe i NIP, ktore mozna odczytac z pieczatki? rudy błazen z druhem
|
|
a pozniej dzieci beda mowily do niani"druga mamo"a gdy niania odejdzie bedzie placz i wandalizm.niezbyt dobry sposob wychowania, no ale jak trzeba to w ogloszeniach jest duzo.Najlepiej brac w wieku okolo 30stki,bo te starsze to niby mowia ze maja doswiadczenie a zrobia sobie kawe i sie opierdalają w fotelu.
|
|
Niestety takie mamy media w Łomży. Podobnie jest jak słuchałem babki co czyta poranne wiadomości z Łomży o 6:00 w radio eska -barwa głosu prowadzącej i sztuczne prowadzenie rozmowy zadawanie niby trudnych pytań dla gości, to naprawę wielki obciach że mamy taki niski poziom redaktorów reporterów itp. Razi miernotą i brakiem wyczucia.
|
|
Alkohol wysokoprocentowy bedzie niebawem....
|
|
chodzilo o tresc poza tym ja nie jestem redaktorem i nie umieszczam tego na glownej stronie a jemu chyba za to placa?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|