Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk robi sztuczny dym |
;( ;( ;( ;( Niech Bog wybaczy jej to co zrobiła... ! ;( ;( ;( [*][*][*] rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk robi sztuczny dym |
Ewika dzieki za opisanie przebiegu rozmowy :) A moglabys mniej wiecej opisac jak odpowiadywalas na te pytania? Pozdr
|
|
do łomzyniaka. marcinku jak jesteś taki taki mądry to przydz do mnie i sobie pogadamy na osobności na temat polityki wiomaru. Co Ty na to???
|
|
"Nawiązując do sprzedaży, ja mam do sprzedania różne monety. Jako, że je kolekcjonuje mam powtórki, razdkie i bardziej powszechne. Jeśli ktoś byłby zainteresowany niech da znać" A z jakiego okresu są to monety? Masz jakiś spis?
|
|
Prosze pana jak można życzyć komu kolwiek czegoś złego!!!! To straszne!!!Wydaje się, że nie ma pan żadnego pojęcia na temat integracji! Integracja w łomżyńskich szkolach to pseudo integracja!!! Uważam, że dyrektorzy takich szkół, w któryh przetrzymują dzieci z upośledzeniem umysłowym umiarkowanym i znacznym, traktując je jak piąte koło u wozu, poniżjąc je i nie zapewniając im odpowiednich warunków do rozwoju i nauki powinni odpowiadać za to przed sądem. Zabierają im możliwość korzystania z pełni ich życia! Integracja w szkołach powinna być ale dla dzieci niepełnosprawnych fizycznie, z normą intelektualną i powyżej! Wiem coś na ten temat bo akurat moje dziecko chodziło do takiej szkoły i nie wspominam tego miło! Obecnie od 3 lat uczęszcza do Szkoly Specjalnej nr 8 w Łomży i jest bardzo szczęśliwa z tego powodu, nic bardziej wspaniałego nie moglo jej sie przydażyć oraz mi jako matce! Moja córka kolejny trzeci raz jedzie beze mnie na trurnus rehabilitacyjne na 2 tygodnie nad morze, brała też liczny udzial w różnych wycieczkach np. we wrzesniu 2007 zorganizowana byla wycieczka Kraków, Wieliczka, Zakopane, 2007 czerwiec Warszawa oraz wiele innch wycieczek do okolicznyh ciekawych miejsc w naszym rejonie. Szkoła tętni życiem, konkursy, imprezy, dyskoteki, tygodnie kultury uczniowkiej, bale, przedstawienia, muzykoterapia, zajęcia dodatkowe, terapia Biofeedback itd. Opieka pedagoga, psychologa, logopedy, Swietlica w której dzieci mają wspaniałych opiekunów, nauczycie, którzy wykorzystają wszystkie możliwości ucznia i mają wachowe przygotowanie i podejście. Mnóstwo pomocy dydaktycznych, piękna, zadbana szkoła!! Wpaniala pani Dyrektor, ktora dba o kazdego ucznia i zdobywa wraz ze swoim personelem środki na wycieczki dla dzieci, imprezy itd. W tej szkole każde dziecko za swoją prace zostanie wynagrodzone, docenione i ma szansę otrzymać nagrodę za swoje wysokie osiągnięcia! Moglam bym pisać bez końca, wiele rzeczy można zapomnieć, ale proszę mi wierzyć w tej szkole dzieci są szczęśliwe, a poza tym uczą się funkcjonowania w społeczeństwie, w domu, czują ię dowartościowane. A przecież dla każdego rodzica najważniejze jest to by jego dziecko czuło się szczęśliwe i spełnione. Zadna szkola masowa nie zapewni im takich warunków rozwoju jak szkoła specjalna. Nauka w szkole masowej jest bardzo krzywdząca dla dziecka upośledzonego umysłowo. Wszyscy r0dzice, którzy mają podobne problemy powinni odwiedzić i poznać Szkołę Specjalną nr 8 w Łomży. Nie wstdźmy się tej szkoły! lepiej łożyć środki tam niż rozpraszać je po mieście, gdzie one nie pomogą wlaśnie dzieciom i młodzieży z podobnymi problemami. Czy wieci państwo, że wasze dziecko może mieć zapewnioną edukację w tej szkole do 25 roku życia, może zdobyć zawód i pracować jak każdy inny obywatel tego świata!! A przynajmniej otrzyma taką szansę!! W jakiej innej masoej szkole zabrano by Go na wycieczkę dłuższą niż jeden dzień i na wczasy trwające 2 tygodnie!?
|
|
No to widzę, ze grono przyszłych policjantów się poszerza :D Pozdrawiam wszystkich gorąco KS Warszawa
|
|
basia24 pragnę zauważyć ,ze forum to nie twoja firma :)
|
|
Hej No i jak tam nowy klubik? Był ktos, widział ktos? Jaka ocena?
|
|
Jasne pantofle i gajerki a dziewczynki spódniczka za kolanko bo jak dobra imprezka bedzie to i do ósmej moze potrwac a potem mozna w drodze do domku jeszcze kosciół na dziewiata zaliczyc.Niezle niezle.
|
|
a propos badan za pomoica testow... robi sie ich tyle ze mozg staje. Myslalam z ejuz nie wyjde z sali....;/ ale zaliczylam pomyslnie od jutra badanka zaczynam robic:P
|
|
sklep dobry żeby obejrzeć towar przed jego kupnem na allegro :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Zapomniales dodac ze Adblock jest dodatkiem do przegladarki Firefox wiec jezeli ktos go nie uzywa musi szukac czegos innego.
|
|
Ad muncher !! http://www.admuncher.com/ używam.... polecam działa ze wszystkimi przeglądarkami.
|
|
popieram. ad muncher najlepszy "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
qrwa ludzie trzymajcie mnie... jak to przeczytalem to az sie we mnie zakotlowalo... jak tak mozna pisac! gdzie moderator.
|
|
jeżeli poziom twojego IQ przekracza 60 to po co masz sie marnować w Policji ? tam idą same imbecyle męczone za młodu przez starszych kolegów .... tyle w tym temacie przemyśl to dzieciak.... Pozdrawiam !
|
|
aha. jest juz 93' i 2:0. Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
ZAJEDWABIŚCIE!!! ŁKS AVIVA AVIVA!
|
|
może kiedy przynajmniej co druga osoba się uśmiechnie :P:P Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
gratulacje :)
|
|
TAK MIALO BYC AVIVIA AVIVA
|
|
Mojemu sąsiadowi ostatnio skroili do Opla kołpaki !! Daj namiary do siebie =) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
cholera ukradles od jakiego mercedesa kolbaki , podaj adres podjade i zobacze czy to moje sa!
|
|
gdybym sie ruszyła?;p ale wiesz niestety nie mam z kim ... Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
Ja swój aparat oddawałam do naprawy do zakładu fotograficzego na Małachowskiego. Oni przesyłają gdzieś dalej.
|
|
A myślałem, że na tym forum nigdy już nie będzie normalnej wymiany zdań. I ludzie nie ubliżają sobie. Aż miło sie zrobiło.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |